Haberler

gökçe akyıldız Biyografisi

gökçe akyıldız
Doğum YeriSinop / Türkiye
Doğum Tarihi30.10.1992

gökçe akyıldız Kimdir ?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta dünyaya geldi. Dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan Akyıldız'ın, ilk oyunculuk deneyimi 2002 yılında yayınlanan "Bir Tutam Baharat" adlı film ile oldu.

Sonrasında STV kanalında yayınlanan "Sırlar Dünyası","Büyük Buluşma" ve "Beşinci Boyut" gibi dizilerde rol alan Gökçe Akyıldız, 2005 yılında Kanal 7'nin "Zeynep" adlı yapımında başrol olarak yer aldı.

Akyıldız, 2006 yılında "Ezo Gelin" dizisiyle ekranlara döndü. Sırasıyla "Parmaklıklar Ardında", "Gazi" ve "Kollama" gibi dizilerin kadrosunda yer alan Gökçe Akyıldız, "Hayat Devam Ediyor" dizisi ile önemli bir çıkış yakaladı.

Daha sonra "Kötü Yol", "Bizim Okul" dizileriyle kariyerine devam eden Akyıldız, Show TV'de yayınlanan "Fatih Harbiye" dizisinde rol aldı.

2015 yılında başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar ve Biran Damla Yılmaz ile paylaştığı "Kırgın Çiçekler"'de dizinde rol aldı.

Gökçe Akyıldız, "Kırgın Çiçekler" setinde tanıştığı Mustafa Özyurt ile evlendi. Akyıldız, 2018'in Mart ayında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

title