Haberler

Gezgin Fatih Koparan 10 kişi tarafından feci şekilde dayak yedi

Güncelleme:

Marmaris'te kuyumcu dükkanı bulunan, gezgin Fatih Koparan, iş yerine girerken, kalabalık grubun sopalı saldırısına uğrayıp, tekme tokat dövüldü. Saldırıyı Twitter'dan duyuran Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" dedi.

Marmaris'te kuyumcu dükkanı bulunan, gezgin Fatih Koparan (37), iş yerine girerken, kalabalık grubun sopalı saldırısına uğrayıp, tekme tokat dövüldü. Saldırıyı Twitter'dan duyuran Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" dedi. Hastanedeki tedavisinin ardından Koparan, kendisini döven kişilerin, daha önce hanutçuluk yaptıkları için şikayet ettiği, yan dükkanında çanta satan esnaf olduğunu belirterek, polise şikayetçi oldu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay, öğle saatlerinde, Kemal Elgin Bulvarı'nda meydana geldi. Gezgin olarak tanınan Fatih Koparan'ın önü, iddiaya göre, kendisine ait kuyumcu dükkanına girerken, kalabalık grup tarafından kesildi. Gruptakilerden biri, Koparan'a "Sen başka yerden dolan, gel; buradan geçme" dedi. Bunun üzerine Koparan, kendisine engel olmaya çalışan kişileri iterek, dükkanına girmek istedi. Bu sırada ellerinde sopalar olan yaklaşık 10 kişi, Koparan'a saldırmaya başladı. Koparan, tekme tokat dövülürken, çevredekiler de polise haber verdi. Çevredeki esnafın araya girmesiyle Koparan, kurtarıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine sopa, tekme ve yumruk darbeleri alan Koparan, kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık görevlileri ise Koparan'ı ambulansla özel hastaneye kaldırdı.

Gezgin fatih koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı

"ÖLMEM Mİ GEREKİYOR?"

Fatih Koparan, saldırıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından şunları kaydetti: 'Arkadaşlar mafya hala dükkanımın önünde ölümle tehdit ediyor. Kimse gelmiyor. Polis hala gelmedi. İnsanlar linç etmek için toplandı ve gelen yok uzun süredir. Bunlar kaçakçı arkadaşlar. Ben devamlı polise şikayet ettiğim için rahatsız oldular bir şey yapılmazsa beni öldürecekler. Onlarca kişi ellerinde aletlerle saldırdılar. Hala polislerin yanında ölümle tehdit ediyorlar. Defalarca yazdım burada, defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?' Başı ile vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri ve sağ işaret parmağında kırık olan Koparan, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Gezgin Fatih Koparan 10 kişi tarafından feci şekilde dayak yedi

ŞİKAYETÇİ OLDU

Taburcu olduktan sonra Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne getirilen Fatih Koparan'ın ifadesine başvuruldu. İfadesinde, kendisine saldıran kişilerden şikayetçi olan Koparan, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 22 Temmuz'da bu kişiler, bana dükkanımda saldırmışlardı; çünkü hanutçuluk yaptıkları için kendilerinden şikayetçi olmuştum. 3 gün dükkanları kapalı kaldı. 3- 4 gün önce de 155'i arayıp, sürekli tehdit edildiğimi bildirdim. 1,5 aydır sürekli ölümle tehdit ediliyorum. Bugün ise dükkanımın önünü kapatıp, 'Başka yerden dolan, gel; buradan geçme' diyerek küfrettiler. Ben de bunun üzerine yolu kapatan kişileri ittim. Hazırlıklı olmalılar ki bir anda 8- 10 kişi toplanıp, sopalarla saldırdılar. Dükkanıma girerek, ağza alınmayacak küfürler edip, ölümle tehdit ettiler. Hazırladıkları planı gerçekleştirdiler. Dükkanımın önünü kapatıp, beni tahrik edip, saldırdılar. Bunları ispatlamak için sürekli kamera ile dolaşmam mı gerekiyor? Bunlar mafya ve çete. Bunlar sürekli turistleri rahatsız ediyorlar ve ben de hanutçuluk yaptıkları için şikayet ediyorum. Herhalde bu gidişle Marmaris'ten gideceğiz; çünkü bu hanutçuluk yapanlara karşı hiçbir şey yapılmıyor. Önlem amacıyla sivil polis ekiplerinin, Koparan'ın kuyumcu dükkanı önünde nöbet tuttuğu görüldü. Öte yandan 4 İngiliz turistin, Fatih Koparan'a saldıran kişilerin bulunduğu çantacı dükkanından hanutçuluk yaptıkları gerekçesiyle şikayetçi oldukları da öğrenildi.

FATİH KOPARAN KİMDİR?

Balkan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Fatih Koparan, 23 Temmuz 1981 yılında Sakarya'da dünyaya geldi. İstanbul'da okurken gelen bir iş teklifiyle 19 yaşında Marmaris'e taşındı. O günden Marmaris'te yaşamını sürdürüyor. Turizmci olduğu için yılın 6 ayı çalışıyor, kalan 6 ayın büyük bir kısmını ise seyahat ederek geçiriyor. Koparan seyahatlerini Instagram hesabından yayımlayarak birçok kullanıcıya ulaşıyor.

Gezgin fatih koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı

Daha çocukken Gelişim Coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkusu büyüdükçe gerçekleşmeye başlayan Fatih Koparan, Instagram üzerinden deneyimlerini de paylaşıyor. Fatih Koparan, verdiği bir röportajda ailesi ve kendisine ilişkin şu bilgileri vermişti:

Gezgin fatih koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı

"Babam memur annem ev hanımı. 5 kardeşiz. Bursa'da yaşıyordum, İstanbul'da üniversiteye kazandım. İlk senede, bir arkadaşımla kitap fuarına gittik. Öyle geziyoruz, arkadaşın annesi yanında bir arkadaşıyla geldik. Annesinin arkadaşı, çocuklar siz ne yapıyorsunuz falan dedi. Biz de okuyoruz dedik. İngilizce biliyor musunuz, biliyoruz dedik. Benim Marmaris'te kuyumcum var, çalışır mısınız dedi. Biz de kabul ettik. Çok iyi İngilizce bildiğimizi düşünüyorduk. Marmaris'e gittik kocaman bir kuyumcu dükkânı, biz altın bile görmemişiz yani. Çalışmaya başladık. Bir kuyumcuda çalışan insan deyince aa tezgahtar falan diyebilirler o insanlar ana dilleri gibi konuştukları 5 dil biliyorlar. Bizim çaycımız 7 dil biliyordu.

Gezgin fatih koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı

Orada takıla takıla başladık anlamaya insanları. Sonunda da sevdiler bizi, çalışmamıza izin verdiler. Yoksa izin vermezlerdi. Yetenekli olduğum ortaya çıktı, iyi para kazanmaya başladım. 2007 yılında şu anki dükkânda çalışmaya bıraktım sonra arkadaşım emekli olup bana bıraktı. Yaklaşık 20 yıldır aynı sokakta çalışıyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title