Haberler

"Kızım kaçırıldı" diyerek canlı yayına çıkan babanın, engelli kızını pazarladığı ortaya çıktı

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında kızını arayan 65 yaşındaki babanın gerçek yüzü canlı yayında ortaya çıktı. Programa gelen ihbarlar sayesinde yaşlı adamın engelli kızını para karşılığı cinsel ilişkiye zorladığı anlaşıldı.

Esra Erol'un programında kan donduran bir olay yaşandı. 23 yaşındaki engelli kızını canlı yayında arayan babanın, kızını para karşılığında yaşlı adamlara pazarladığı ortaya çıktı. Yaşlı adam canlı yayında polisler tarafından gözaltına alındı.

KIZI KAÇIRILDIĞI İÇİN PROGRAMA BAŞVURDU

65 yaşındaki Nail Kurt, Esra Erol'un programına başvurarak yüzde 50 engelli olan 23 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia etti. 2015 yılında açtığı mahkeme ile kızı Ceylan'ın kısıtlanması talebinde bulunarak vasisi olan Nail Kurt'un canlı yayına çıktığı ilk gün Esra Erol ekibi ihbarları değerlendirdi. Bugünkü yayında ise yüzlerce ihbar alan Esra Erol'un programına İzmir'in Kemalpaşa ilçesi, Manisa'nın Turgutlu ilçesi ve Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden sayısız telefon geldi.

ENGELLİ KIZLA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Yayına bağlanan kişiler, baba Nail Kurt'un engelli olan kızı Ceylan'ı yıllardır yaşlı erkeklerle tanıştırdığını ve onlarla birlikte olmaya zorladığını iddia etti. 65 yaşındaki Hulusi Boncuk isimli şahıs, kızı yaşında olan Ceylan ile bir dönem birlikte olduğunu ve bunun karşılığında baba Nail Kurt'a 10 bin lira para verdiğini itiraf etti. Esra Erol'da programını ihbar kabul eden emniyet yetkilileri hemen harekete geçerek, baba Nail Kurt'u kızını para karşılığı sattığı iddiasıyla canlı yayında gözaltına aldı. Gergin anların yaşandığı stüdyoda babanın gözaltına alınmasıyla beraber stüdyoda bulunan yüzlerce seyirci Esra Erol'u ayakta alkışladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (125)

Berlinli:

Devletin Polisi Yönetimi, sen pisliksen neyapsin ,işinize gelmeyince polise devlete laf atarsiniz , birsey oluncada devlet polis nerde,özgürlükden demokrasiden bahsedersiniz, secilmiş yönetime sayginiz olmaz. Avrupa özenirsiniz Avrupanin Türkiyenin kuyusunu nasil kazdini görmessiniz, sizden birşey olmaz. Hic kendinize sordunuzmu bilgilindir dinizmi kendinizi Avrupali Türklerin niye acaba 100 de 70 i Cumhurbaşkanimiza oy verdi ben dahil, biraz olsun düşünün biraz

60
54
yanıtYanıtla
.:

Gel memlekete orda harcanma berlinli milliyetci kardeş

yanıt44
yanıt14
. B:

Akşama kadar avrupaya söversiniz ama ordanda gelmessiniz oranın ekmeyini yersiniz nankör ler

yanıt56
yanıt27
Malatya:

Gel gel de açlık sınırı ile yaşa güzel yurdumuzda

yanıt35
yanıt25
İBNİ KAFİR EL ZINDIK:

4 - 5 MİLYON TÜRK ekmek parası ve daha iyi bir yaşam için avrupada yaşıyor neden aynı sebeble avrupalılar türkiyede yaşamıyor (MECBUR SEBEBLER hariç konsolos çalışanı ticari temsilci gibi adamlar hariç) diyeceksin burda üretim var sanayi var sosyal haklar var teknoloji var ihracat var bu sebeble burdayız PEKİ BİZDE NEDEN YOK hiç kendine sordunmu KEŞKE MERCEDESE binerken o teknolojinin arkasındaki felsefeyi anlayabilseydiniz sakın yöneticileri suçlamayın burda gerçek suçlu halktır halkın beynidir

yanıt6
yanıt2
RACO:

memleketi çok beğendiğin için Almanyaya kaçmışsın şimdi oranın ekmeğini yiyosun keyfin yerinde paran var buraya atıp tutuyosun çok seviyosan bu ülkeyi orayı bırakta gel bakiyim yiyomu görelim ordan atıp tutması çok kolay

yanıt6
yanıt1
PIHH:

oyverdim diyosun memleket güzel diyosun ama gidip oralarda hayatınızı geçiriyorsunuz oranın ekmeğini yiyip yediğiniz kaba pisliyosunuz ne ayaksın sen??

yanıt4
yanıt0
Ossur:

Çünkü orda kazanıp burda ev yazlık devremülk sahibi oluyonuz. O aldıklarınızı burada asgari ücretle yada sizin yaptığınız uydurma işçilikle ömür boyu alamazsınız. Birde biz burada alamayınca herşey size daha ucuza kalıyor size ve araplara ucuz geliyor sonra sallıyonuz. Madem bura iyi gelseniz ya çan sesi dinlemek hoşmu oluyor. Dönün hadi.

yanıt9
yanıt1
Samsunlu KRAL:

esra erol niye ayakta alkışlanıyo onu anlamadım. oraya başvuran bu pislik baba. olayın açıklanmasını sağlayan telefonla bağlananlar. eeee esra erol niye ayakta alkışlanıyo. para karşılığı studyoda oturtulup gaz verenlerin alkışı işte diyelim.

46
1
yanıtYanıtla
ömer:

bişeyler dönüyo bu mügede ve esrada biz görmesekte bişeyler dönüyo kokusu çıkar belki.

yanıt4
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title