Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Silahlı Gasp! 5 Kilo Altını Çalıp Kayıplara Karıştılar

Güncelleme:

İstanbul'da çalıntı bir otomobil ile kuryelerin kullandığı otomobili takip eden soyguncular, 5 kilo altını gasp ederek kayıplara karıştı.

İstanbul Fatih Kumkapı'da altın taşıyan kuryelerin aracının önüne kesen silahlı 5 kişi, 5 kilo altını gasp ederek kaçtı.

Olay, Küçükayasofya Mahallesi, Şehsuvarbey Sokak'ta, saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 34 HY 1963 plakalı otomobil ile 5 kilogram altın taşıyan kuyumcu kuryeleri, söz konusu sokağın Sahil Yolu'na bağlandığı altgeçitten birkaç metre önce kar maskeli ve silahlı 5 kişinin kurduğu pusuya düştü. Çalıntı bir otomobil ile kuryelerin kullandığı otomobili takip eden soyguncular, kurye aracına uzun namlulu silahla ateş etti.

İstanbul'un Göbeğinde Silahlı Gasp! 5 Kilo Altını Çalıp Kayıp Karıştılar

ÇANTAYI ALIP KAÇTILAR

Otomobilin sol arka lastiğini patlatan soyguncular, aracın kaza yaparak kaldırıma çıkmasına neden oldu. Bu esnada bulundukları otomobilden inen 2 soyguncu ve olay yerinde pusuda bekleyen 3 soyguncu kurye aracındaki 2 kişiyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirerek, 5 kilo altının bulunduğu çantayı aldı. Şüpheliler kuryeleri takip ettikleri araca binip Sahil Yolu'nda Zeytinburnu istikametine doğru kaçarak izlerini kaybettirdi.

İstanbul'un Göbeğinde Silahlı Gasp! 5 Kilo Altını Çalıp Kayıp Karıştılar

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Gasp edilen kuyumcu çalışanları da, yoldan geçen başka bir araca binerek, kaçan soyguncuların peşine düştü. Soyguncuları takip eden kuryeler, soyguncuları yakalamayı başaramadı. Olayı görenlerin ihbarları üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olay yerindeki incelemeler ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soyguncuları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

İstanbul'un Göbeğinde Silahlı Gasp! 5 Kilo Altını Çalıp Kayıp Karıştılar

"DİPÇİKLE BAŞINA VURMUŞLAR"

Saldırıya uğrayan kurye aracını kullanan kişinin babası, soygundan haberdar olup olay yerine geldi. Oğlundan öğrendikleri doğrultusunda olayı anlatan baba, "3 maskeli kişi araçtan inmişler. Bir tane bizim araca sıkmışlar, dipçikle ön camı kırmışlar, benim oğlumun yanında oturan kişinin kafasına dipçikle vurmuşlar. Kaçmış soyguncular. Bizimkiler başka bir araca binip kovalamışlar ama kaçırmışlar. 4-5 kilo kadar altın vardı" dedi.

İstanbul'un Göbeğinde Silahlı Gasp! 5 Kilo Altını Çalıp Kayıp Karıştılar

Görgü tanığı bir kadın, "Silah sesi, bomba gibi patladı. Yaralanan filan yok. Kaçmışlar." ifadelerini kullanırken, başka bir görgü tanığı ise "Tüfekle müfekle kesmişler aracın önünü. Altınlarını almışlar. Kimin yaptığı belli değil" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

X-RAY:

ZENGİNİN MALI ÇALINMIŞ TAKMAYIN KAFAYI , VERMEDİKLERİ VERGİLERİ ALMIŞLAR, YADA ZEKATI VERMİŞ OLDULAR. ZENGİN KANUNA KENDİNE GÖRE ÇIKARIYOR ,

16
9
yanıtYanıtla
Hırsızmısın:

Haklı hiç bir savunması olmayan suçlular resmi ifadelerinde seninki gibi cümleler kullanırlar! söyleyecek bir şey olmayınca hak,haram,din,diyanet anlatırlar! 11 senelik adli katip olarak az duymadım! ayıl biraz aynı zihniyeti taşima!!

yanıt0
yanıt1
Sabırlı:

her gün bir kuyumcu kuryesi soyuluyor yüzlerce insan dolandırılıyor binbir hile ile insanlar kandırılıyor memleket afgandan suriyeliden özbekten tatardan geçilmiyor dingonun ahırına döndü türkiye hergün 2300kişi giriş yapıyor kars van bölgesinden yurda devlet göçmen kampı kurmuş geleni besliyor sürekli içeri sokuyor yakında türk bulamayacağız bu ülkede

24
1
yanıtYanıtla
FORZA:

Kesinlikle katılıyorum. devlet bi çare bulması lazım heryer mülteciyle doldu.

yanıt0
yanıt0
TÜRK - İSLAM:

Beklediğimiz gün geldiğinde, bu ülkenin sokaklarını kan gölüne çevireceğiz, o zaman afgan, suriyeli ıvır zıvırı da aradan çıkarırız merak etme kardeşim sen

yanıt6
yanıt6
dürbünlü:

buda haber mi şimdi

2
11
yanıtYanıtla
BİLEN BİRİ:

O ARABADA 5 KİLO ALTIN OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORLARSA ONLARA SORMAK LAZIM

10
0
yanıtYanıtla
SABIRLI:

kardeşim inan bana bunlar öyle organizlerki yastığımızın altında para varmı yokmu onu bile bilirler /IQ ları en yüksek ve en zeki insanlar:1 para spekülatörleri 2 dolandırıcılardır

yanıt0
yanıt0
İbrahim:

Bu hırsızlar yabancı uyruklu değillerse gelin yüzüme tükürün..ülke öyle bir hale geldi ki ...e ne de olsa ensarız bizz

6
3
yanıtYanıtla
,.-.,:

meslekte bunlara kurye degil emanetci denir adi üzerinde emin kisi olmalari gerekir o emanetciyide ancak o meslekle yani kuyumculukla ilgili onunla calisan kisiler tanir nerde neyi ne zaman tasidigini ancak onlar bilebilir

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title