Haberler

Yaşlı Adam 6 Aydır Bankta Yatıp Kalkıyor

- Yaşlı adam 6 aydır bankta yatıp kalkıyor Adana'da eşini kaybeden ve hiç çocuğu olmayan bir kişi böbreklerinden rahatsızlanıp çalışamaz hale gelince 6 aydır gar önündeki bankı mesken edindi Mehmet Çelik: "Tek isteğim sıcak bir yuva"ADANA - Adana'da eşi hayatını kaybeden ve hiç çocuğu olmayan...

- Yaşlı adam 6 aydır bankta yatıp kalkıyor

Adana'da eşini kaybeden ve hiç çocuğu olmayan bir kişi böbreklerinden rahatsızlanıp çalışamaz hale gelince 6 aydır gar önündeki bankı mesken edindi

Mehmet Çelik : "Tek isteğim sıcak bir yuva"

ADANA - Adana'da eşi hayatını kaybeden ve hiç çocuğu olmayan 60 yaşındaki Mehmet Çelik, böbreklerinden rahatsızlanıp çalışamaz hale gelince 6 aydır gar önündeki bankta yatıp kalkıyor.

Mehmet Çelik yıllar önce evlendi. Ancak eşi kısa sürede rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Çelik, bu olaydan sonra hiç evlenmedi. Yaşlı adam, 6 ay öncesine kadar il il gezerek bulduğu işte çalışarak geçimini sağlarken böbreklerinden rahatsızlandı. Hem rahatsızlığı hem de yaşlandığı için iş bulamayan Çelik, parasız kalınca akrabaları da bakmayınca Adana'ya geldi.

Mehmet Çelik burada da kalacak yer bulamayınca trenle geldiği Adana'da garda kaldı. Yaşlı adam, yanında getirdiği battaniye ile bankta yatıp kalkmaya başladı. Her gün yüzlerce kişinin gelip gittiği yerde Çelik 6 aydır bankta yatıp kalkıyor.

Çelik, havalar soğuk olduğu için bankta yatmanın çok zor olduğunu ancak mecbur olduğu için burada kaldığını sıcak bir yuva istediğini akrabalarının da kendisine bakmadığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Çelik Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title