Haberler

Soyunma kabininde kıyafet denerken kamerayı fark eden genç kız, neye uğradığını şaşırdı!

Güncelleme:

İzmit'te, soyunma kabininde kıyafet deneyen genç kız, kabinin alt kısmına bakınca fotoğraflarının çekildiğini gördü. Olayla ilgili mağazada bulunan 19 yaşındaki genç gözaltına alındı.

İzmit'te, bir giyim mağazasının soyunma kabininde kıyafet deneyen genç kızın cep telefonuyla fotoğraflarını çektiği öne sürülen T.E.(19), gözaltına alındı. Şüpheli adliyeye sevk edilirken, yapılan incelemede telefonda genç kıza ait görüntü çıkmadığı belirtildi.

KABİNİN ALT KISMINDAN FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Olay dün İzmit'teki bir giyim mağazasında yaşandı. İddiaya göre, alış veriş için giyim mağazasına gelen genç kız, beğendiği kıyafetleri denemek için soyunma kabinine gitti. Genç kız, kıyafetleri denediği sırada kabinin alt kısmından cep telefonu ile fotoğrafının çekildiğini fark etti.

KAMERALAR İNCELENDİ

Hemen kabinden çıkan genç kız, durumu mağaza görevlilerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekibi, güvenlik kameralarını inceledi.

GÖZALTINA ALINDI

Mağazada müşteri olarak bulunan T.E., gözaltına alındı. Şüpheli, Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü. El konulan cep telefonu ise incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

GENÇ KIZA AİT GÖRÜNTÜ ÇIKMADI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edilirken, yapılan incelemede telefonda genç kıza ait görüntü çıkmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

6.FİLO:

Kızın yakını olsam o denyoya dansöz elbisesi giydirip boynuna tasma takar izmit meydanında gezdirirdim.

17
7
yanıtYanıtla
Ayı:

Yavaş gelll

yanıt6
yanıt2
YOZGATLI:

Yavaş gel diyen, sen de röntgencisin anlaşılan. Sapıklara ölüm.

yanıt1
yanıt1
gggg:

bi halt yiyemezsin

yanıt1
yanıt0
Fevzi:

insanların izni olmadan görüntü çekenleri asmak lazım. öyle tutuksuz yargılanmayla felan olmaz.

6
7
yanıtYanıtla
öyle deil malesef:

heryerde mobese her dükkanda camera herkesde cam video kaydedici heryerde droneleröle yada böyle herkes suçlutabii burdaki bayagı bi suç orası başka.

yanıt1
yanıt1
Acaba(?):

Günümüzde birisi suçlanıp, ortaya atılıyor ve ispat edilmeden rahatlıkla asalım keselim denebiliyor. Gerçekse tabi gereken yapılmalı ama kimsenin aklına yalan veya yanlış olabileceği gelmiyor mu? Gerçeği net bilmeden herkesi asıp kesmekten (!) vazgeçelim.

10
0
yanıtYanıtla
müfit:

Görüntü çıkmasını mı bekliyorlardı polise haber verildiğini görünce silmeyecek kadar aptal mı? Belki kız erken fark etti mahremiyete tecavüz edilmiş suç işlenmiştir resmin olup olmaması önemli değil.

3
6
yanıtYanıtla
acaba:

ya öyle değilse nasıl vereceksin kul hakkını ?

yanıt4
yanıt0
Kim aptal acaba?:

Dosya silinse bile geri getirebiliyor ve siber suçlarla mücadele ekibi sence silinmiş dosyalara bakmayacak kadar bilgisiz olabilir mi?

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title