Haberler

Genç Kızın İsteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Şaşırttı: Çok Bela Bir Kızın Var

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir genç kız arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Erdoğan, genç kızın ricası üzerine video çekerek genç kızın babasına seslendi. Genç kızın, "Başkanım, eve geç kalınca babam bana kızmasın." sözlerine Erdoğan'ın verdiği tepki güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçtiğimiz gün katıldığı bir program çıkışında, kendisiyle konuşmak isteyen bir genç kızla arasında yaşanan diyalog izleyenleri güldürdü.

Genç Kızın İsteği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Şaşırttı: Çok Bela Bir Kızın VarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"BAŞKANIM, EVE GEÇ KALINCA BABAM KIZMASIN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir genç kız arasında yaşanan diyalog herkesi gülümsetti. Erdoğan, genç kızın ricası üzerine babası ile telefonda görüştü. Genç kızın 'Başkanım, eve geç kalınca babam bana kızmasın' sözlerine Erdoğan'ın verdiği tepki güldürdü.

ERDOĞAN, GENÇ KIZ İÇİN İYİ DİLEKLERDE BULUNDU

Genç kızın babasına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok bela bir kızın var. Ama samimi bir kızın var, Allah bağışlasın. Allah bu davada inşallah ayağına taş değdirmesin" sözleri etrafındakileri gülümsetirken, genç kızın "Başkanım babam geç kalınca kızmasın" demesi üzerine Erdoğan'ın verdiği tepki ise dikkat çekti. Erdoğan genç kızın bu talebine "Fazla da geç kalmayacaksın." diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title