Haberler

Genç Kız, Kapısı Açık Minibüsten Yola Düştü

Güncelleme:

İstanbul'da kapısı açık şekilde ilerleyen minibüsten yola düşen genç kız, arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Maltepe'de tıka basa dolu minibüste yolculuk yapan genç kız, kapısı açık şekilde ilerleyen minibüsten yola düştü. Genç kız,arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulurken, kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde gerçekleşti. İçerisi tıka basa yolcu olan bir hatlı minibüs, yolda kapısı açık şekilde ilerliyordu. O sırada minibüsün içerisinde bulunan bir genç kız bir anda minibüsten düştü. Genç kız o sırada arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ile minibüsten inen yolcular, hemen genç kızın yardımına koştu.

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Hafif yaralanan gence ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapılırken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan genç kız, tedavi edilmek üzere ambulans ile hastaneye götürüldü.

''YAPILAN MÜDAHALELER SONUCU BİLİNCİ YERİNE GELDİ''

Olaya tanık olan bir vatandaş kazayla ilgili olarak, "Olay esnasından ben burada telefon görüşmesi yapıyordum. Minibüsten iki tane kız çocuğunun düştüğünü fark ettim. Hemen müdahalede bulundum. Bir tanesinin bileğinde yaralanma vardı diğerinin de bilinci kaybolmuştu. İlk 10 dakika esnasında yaptığımız müdahaleler sonucunda bilinci tekrar yerine geldi. Bu arada ambulans ve trafik ekiplerine haber verdik. Kapının açık olup olmadığını bilmiyorum o sırada telefonda görüşme yapıyordum. O esnada düştüğünü fark ettim sesin üzerine" dedi.

Genç Kız, Kapısı Açık Şekilde İlerleyen Minibüsten Yola Düştü! Korkunç Kaza Güvenlik Kamerasına Böyle Yansıdı

KAMERALAR ANBEAN KAYDETTİ

Genç kızın tıka basa dolu minibüsten düşme anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde minibüs ilerlerken, genç kız bir anda yola düşüyor, çevredeki vatandaşlar ile minibüsteki yolcular da gence yardım etmek için yanlarına gidiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Dürbünlü sincap:

Minibüsçülere u cesaret nereden geliyor hiç düşündünüz mü ? o halde boşuna kendinizi yormayın . ülkede her şey a dan z ye bozuk. bu kız ölebilirdi de. bakın şimdi ne oacak trafik ekipleri bugun yalandan bi kaç minibusu cevirip milletin gazı alınacak. sonra aynı hamam aynı tas.

16
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

İnsanın değeri belli oldu. Hayırlı olsun. 2 TL. Geçenlerde aşırı hızdan kafamı gözümü yatıyordum. Yetmedi mi artık kural tanımazlıklarınız. Ey minibüs esnafı, aranızdaki kötüleri ne zaman temizleyeceksiniz.

11
0
yanıtYanıtla
CAN BU CAN:

Seferleri çoğaltacaklarına 2 tl için insanları üst üste bindiriyorlar. Buda yetmez gibi insan hayatını hiçe sayarak kapı açık gidiyorlar. Minübüs şöförünü uyardığımıda Doktor bile ameliyatta kaza ile hastayı öldürebiliyor diye pişkin bir yanıt verdi. Ey sağır minübüscüler derneği artık bu sorunu çözün. Denetlemeler çoğalıp bunlara da caydırıcı ceza verilmeli.

10
0
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Yazık günah ya.. Minübüs köhneleşmiş sistemin taşıma aracı, hem zihniyet hem konfor açısından Araç boşsa 30 km hızla gider Araç doluysa 130 km ile gider İllaki saygın şöförleri de vardır ama Medeni toplumların taşıma sistemi bu olmamalı Otobus sayısını seferini arttır ya da raylı taşima Ama vatandaşini bu zihniyete teslim etme.. Rabbim C.C. bizleri afiyetle ıslah etsin

8
0
yanıtYanıtla
ASABİ:

BÜTÜN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA AYNI SORUN VAR ÖZELLİKLE İŞE GİDİŞ VE DÖNÜŞLERDE MİNÜBÜSÜNDEN METROSUNA KADAR BÜTÜN ARAÇLAR TIKA BASA DOLU OLUYOR BU ARAÇ SAHİPLERİNİN İŞİNE GELİYOR CEPLERİ DOLUYOR ACABA KENDİ AİLELERİNİ O SIKIŞIKLIĞIN İÇİNE SOKARLARMI? ÖZELLİKLE MECBURİYETTEN BU ARAÇLARA BİNEN GEÇİNEMEYİP NAMUSUYLA ÇALIŞAN EKMEK PARASI PEŞİNDEKİ GARİBAN HANIM KARDEŞLERİMİZ MAĞDUR OLMAKTADIR BUNA BİR ÇARE BULUNSUN ŞEHRİ YÖNETENLER BU OLAYLARI GÖRMÜYORMU

7
0
yanıtYanıtla
SİNAN:

Münübüs ne yahu İktidar diyorya şöyle ilerledik yollar yaptık hastaneler yaptık falan filan. Gelişmiş ülkelerin hadi gelişmiş ülkeleride bırakalım az gelişmiş Yunanistan gibi ülkelerde Münübüs göremezsiniz. Münübüs ancak gelişmemiş ilkel toplumlarda olur pakistan gürcistan azerbaycan hindistan nepal arap ülkeleri ve bizde.

5
1
yanıtYanıtla
GS:

TRAFİK EŞKİYASI VE KASAP BUNLAR İNSANLARA KÖTÜ DAVRANIYORLAR TRAFİGİ ALT ÜST EDERLER BAYRAMPAŞA MALTEPEYİ BİLİYORSUNUZ ORASI VAHİM RESMEN İŞGAL ETTİLER ORAYİ

yanıt1
yanıt0
İSTANBUL TRAFİĞİ:

GEÇEN GÜN AYNİ PROBLEMİ YAŞADIK TIKABASA DOLDURDU HALA DURMAYA DEVAM ETTİ MİNİBÜS ŞOFORÜ LASTİK MI DEDİM BU ARAÇ HALA NE ALIYORSU HAKARET ETTİ YOLCULARDA DA SUÇ VAR TIKABASA MİNİBUSE NİYE BİNİYORSUN?TAMAM HERKES İŞİNE EVİNE GİTMEK İSTER AMA CAN SAGLIĞI DAHA ÖNEMLİ DEDİGİNİZ GİBİ BOŞ OLUNCA 30 KM DOLU OLUNCA 130 GİDİYORLAR Bİ DE YOLCU ALIRKEN ADIM BAŞI DURURLAR AMA İNDİRDİĞİ ZAMAN 5 MT YURUYUN DİYORLAR HAKARET DİZ BOYU YANİ METROBÜS VE METRO TERCİHİMDİR

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

minibusler otobüsler taksiler bunlara yaptırım gelmediği sürece bu tarz manzaraları daha çok görecegiz ve bu yeni bişey degil eskiden süre gelen bir durum :(

5
0
yanıtYanıtla
bahadır:

pendik kadıköymünibisciler hep böyle bunlara devlet serbestlik vermiş tıkabasa doldur kırmızı ışıklarda gec onu bunu solla hız yap onu bunu canından et kazalara mehil ver bunlar böyle devlet görüyor ve bunlarıda kaldırmıyor

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title