Haberler

Masaj derneğinde fuhuş yaptıran gelin ve görümcesi yakalandı

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde masaj ve sağlıklı yaşam adı altında kurdukları dernekte fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gelin ve hamile olduğu belirtilen görümce gözaltına alındı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde masaj ve sağlıklı yaşam adı altında kurdukları dernekte fuhuş yaptıran 7 aylık hamile görümce ve gelini fiziki takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ömerağa Mahallesi'nde "masaj ve sağlıklı yaşam" adı altında faaliyet gösteren bir dernekte fuhuş yaptırıldığı yönünde gelen ihbar üzerine harekete geçti.

Fiziki takip sonucu söz konusu adreste fuhuş yapıldığını tespit eden ekipler, operasyon düzenledi.

Kurdukları dernek adı altında fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle D.Ö. (22) ve N.Ö. (33) adlı kadınlar gözaltına alındı.

7 AYLIK HAMİLE

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen kadınlardan D.Ö'nün 7 aylık hamile olduğu, N.Ö'nün ise D.Ö'nün ağabeyiyle evli olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından gelin ve görümce, Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Bu arada, adresteki bazı kişilerin ifadesine başvurulduğu ve derneğin mühürlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Gelin, hamile görümce fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

DONSUZ:

BIR ÜLKENIN EKONOMISI BUZULUNCA INSANLARININ KAREKTERIDE ISTER ISTEMIZ BOZULUYOR TÜM DÜNYADA EKONOMISI BOZUK ÜLKELER DE BU BÖYLE

25
25
yanıtYanıtla
AHİRET:

Benim hayat felsefem: Bir kadına bakamayacaksan evlenmeyeceksin, bir çocuğa bakamayacaksan yapmayacaksın, paran yoksa yeteri kadar yiyeceksin. Her şeyin azına kanaat ederseniz fazlasında gözünüz olmaz. Ekonomi kötü diye namusunu mu satacak ?

yanıt39
yanıt1
Yenceri:

Sen devlet olarak zinayı suç olmaktan çıkarırsan daha bunlar iyi günleriniz

23
13
yanıtYanıtla
Sendeki zeka:

Ula devlet tesvikmi ediyor .... Zina yapin diye...

yanıt22
yanıt8
AkSiyon:

Zina olacakki Devlet vergi alsın. Yoksa Müftünün Hocanın Din görevlisinin Maaşı nerden cıkacak. Onlarda maaşa göre fetva versin, demi.

yanıt1
yanıt0
Yenceri:

Bu ülkenin ahlak değerleri 2002 den sonra dibe vurdu

18
10
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Aynaya bak...

yanıt0
yanıt4
Cevoli:

Sana öyle geliyor.

yanıt0
yanıt2
Gerçekler:

Öncesinde herkes senin gibi ahlaklıydı demi.

yanıt1
yanıt4
misafir:

Kıyamet yaklaşıyor hamile kadınlar bile fuhuşun içinde kocalarıda fuhuş parası yiyor.Çok kötü günlerdeyiz namus ar şeref haysiyet onurun kalmadığı paranın kölesi olunan dönemdeyiz kıyamet olsada pislik kökünden temizlense........

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title