Haberler

YKS'ye geç kalan adaylar cezaevi nakil aracı ve polis otosuyla sınava yetiştirildi

Güncelleme:

Karabük'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na geç kalan bazı öğrencilerin imdadına özel güvenlik araçları ve polis yetişti.

Karabük'te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) yetişmeye çalışan bazı adaylar, okullara koşarak, geldi. Geciken 2 öğrenci, cezaevi nakil aracıyla 3 öğrenci de polis aracıyla sınava yetiştirildi. Sınava dakikalar kala gelen bazı öğrenciler, koşarak, geldikten sonra kampüs girişinde bekleyen özel güvenlik personeline ait araçla ve belediyenin midibüsleriyle YKS'ye yetiştirilmeye çalışıldı.

Karabük Üniversitesi'nde YKS'ye girecek adaylar, kampüs girişinde durdurularak, kimlik kontrolünden geçirildi. Sınav giriş belgesi ile kimliklerini gösteren adaylar, üzerleri arandıktan sonra kampüse alındı. Sınava dakikalar kala gelen bazı öğrenciler, koşarak, geldikten sonra kampüs girişinde bekleyen özel güvenlik personeline ait araçla ve belediyenin midibüsleriyle YKS'ye yetiştirilmeye çalışıldı.

YKS'ye geç kalanlar, cezaevi nakil aracı ve polis otosuyla sınava yetiştirildi

2 ÖĞRENCİ CEZAEVİ ARACIYLA YETİŞTİRİLDİ

Mahkum aracı da kampüse girişte 2 öğrenci tarafından durduruldu. Öğrenciler, daha sonra cezaevi nakil aracıyla sınava yetişmeye çalıştı.

YKS'ye geç kalanlar, cezaevi nakil aracı ve polis otosuyla sınava yetiştirildi

POLİS OTOSUNU GERİ ÇEVİRİP ÖĞRENCİLERİ SINAVA GÖTÜRDÜ

Polis memuru da bir öğrenciyi ekip otosuyla sınava yetiştirmeye çalışırken, koşan 2 öğrenciyi görüp, geri döndükten sonra araca alarak, sınava yetiştirmeye çalıştı.

YKS'ye geç kalan adaylar cezaevi nakil aracı ve polis otosuyla sınava yetiştirildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (11)

sorumsuz gençlik.:

Sorumsuzca yapılan davranışlar iyilik oldu bu öğrenci toplumun bir bireyi niçin sınava giriyor iyi bir ünüverstede okumak ve hayatını daha iyi şartlarda idame ettirmek ama daha bu yaşta sorumluluğunun ve görevlerinin bilincinde değil yılda yanlızca ama yanlızca bir kez yatağından erken kalkmıyor yada kalkamıyor sonrada devletin aracı taşıyor hayır kardeşim ne münasebet kalkacak ve gidecek olağan üstü bir durum olmuştur saygı duyarım ama her yıl aynı rezillikler bu çocuğun kendine faydası yok.

9
2
yanıtYanıtla
...:

O öğrenciler İstanbul gibi şehirlerde yaşamıyor. Köylerden gelenlerde var. köyden sabah 6 da çıkıp akşam 6 ya kadar ilçeden köye araba olmadığı için beklemek zorunda olarak okuyan ben ancak anlarım onları. Cumartesi pazar da araba olmaz o köylerden..

yanıt0
yanıt3
bahaner hiç bitmiyor.:

İsmi olmayan şahıs cevabım sana köyden şehre geldiğini araba olmadığını söylemişsin sen insanların aklıyla dalgamı geçiyorsun yada sen çok akıllısında insanlarmı aptal o geç kalanlara bir bak hiç köylüye benziyorlarmı veya her yıl her yerde bu tür olaylar oluyor hepsimi köyden geliyor ben izmirde yaşıyorum oğlum 4 yıl önce sınava girdi hemde bir hafta arayla sınav yeri bizden 70 kilometre uzaktaydı her iki sınavada birgün önce gidip orda otelde kalarak çocuğum girdi hemde maddi durumum iyi değil

yanıt2
yanıt0
Mehmetyildiz:

Tesekkürler polisimize

6
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bizim ülkemizde ne yazıkki yanlış olan herşey rağbet görüyor ve alkışlanıyor ünüverste sınavına girecek bu çocuk hayatıyla ilgi önemli bir günü yaşayacak fakat adamın umurunda değil ömründe belkide ilk kez gireceği sınavı kaçırıyor çünkü sorumluluk yok emin olunki böyleleri yarin bir gün bir iş sahibi oluncada böyleler o yüzden hangi kurumda olursa olsun birileri çalışıyor birileride onların sırtından geçiniyor, bırakacaksın ne diye devletin arabasıyla taşıyorsun, hangi hakla?Yazıklar olsun.

7
0
yanıtYanıtla
Ad soyad:

Cezaevi şoförleri bir gün değil her gün kahramandır. Fedakarca devletine hizmet eden insanlardı.

1
3
yanıtYanıtla
nazlıcan:

birakin gençler sorumsuz davranişlarinin cezasını çeksinler.

4
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

sanarsın dünyayı kurtaracaklar, okuyupta ne yapacaklar abi, en iyi olasılıkla anca kaldırım mühendisi olurlar abi

1
3
yanıtYanıtla
METİN:

GECE GÜNDÜZ ÇALİŞİP OKUYORSUN, DIPLAMANİ ALİYORSUN, İŞ BULAMIYORSUN, . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
Erhan Şenyüz:

YAHU BİZE HERGÜN BÖYLE HABERLER VERİN. KEŞKE ÜLKE HERGÜN BÖYLE OLSA. HER İŞİMİZ BU KADAR KOLAY OLSA. Bİ DEVLET DAİRESİNE GİTTİĞİMİZDE ŞU BELGEN EKSİK BUGÜN GİT YARIN GEL DİYECEKLERİNE, AYNEN BU POLİS VE CEVAEVİ ARACINDA OLDUĞU GİBİ GEL KARDEŞİM HALLEDELİM DESELER. MUDMUTLU OLSAK. NEDİR YANİİ DİĞİL Mİ YAAA

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title