Haberler

Psikolojik Sorunlar Yaşayan Adam, 14 Yıllık Eşini, Engelli Çocuğunun Gözleri Önünde Boğarak Öldürdü

Güncelleme:

Gaziantep'te psikolojik sorunları bulunan koca, yeni aldıkları ev sebebiyle tartıştığı 14 yıllık eşini, engelli çocuğunun gözleri önünde boğarak öldürdü. Eşini öldürdükten sonra panikle ağabeyini arayan cani koca, "Abi Saadet yerden kalkmıyor" dedi.

Gaziantep'te psikolojik rahatsızlığı bulunan şahıs 14 yıllık karısını boğarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Cumartesi günü saat 20.00 sıralarında Hisarcıklıoğlu Mahallesi Karaboğa Sokak'taki evde meydana geldi. Uzun süredir işsiz olan ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 50 yaşındaki Ahmet K., 1 çocuk annesi eşi Saadet K. ile tartıştı. Yeni aldıkları ev sebebiyle tartıştıkları iddia edilen çift, 17 yaşındaki engelli çocuklarının önünde kavga etmeye başladı. Ahmet K. bir süre sonra karısını boğdu.

"SAADET YERDEN KALKMIYOR"

Paniğe kapılarak ağabeyini arayan Ahmet K., "Abi Saadet yerden kalkmıyor" dedi. Olay yerine gelen ağabey, yengesi Saadet K.'yı yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirledi.

POLİSE TESLİM OLDU

Eşini öldüren Ahmet K. polis ekiplerini arayarak teslim oldu. Talihsiz kadının cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından defnedilirken, Ahmet K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 17 yaşındaki engelli çocuk ise devlet korumasına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

konyalı:

Moda oldu kadın öldürmek gittikçe mağara devrine dönüyoz. Kadında insan sen nasıl davranırsan öyle görürsün başından nasıl davranırsan öyle gider. Kimse anasından kötü doğmaz. Aç gezen adamda silah var. Kimse büyük cezalar uygulamıyo silah bulunduranlara yüksek ceza istiyoruz. Görevliler görevinbi yapsın. aşırı hızada yüksek cexza gelsin bakın bidaha yapabiliyolarmı.

10
3
yanıtYanıtla
DELİRDİM ULEYN:

Ne ceza verirsen ver kadın vırdırı dırdırı erkekleri çileden çıkartır. Susmak bilmeyen kadına ne yapsın erkek. 100 defa idam etsen gene yapacağı o. Kadınlar düzelecek asalaklıktan vazgeçecek tek niteliği yatak hizmeti ve çamaşır bulaşık olan EV KADINLIĞI bitmeli bütün yük erkeklerden alınmalı her parayı kazan kadın yesin o ne ala.

yanıt0
yanıt2
Dürbünlü:

adam beş vakit namazını dörtlük takva üzere kılmış olsaydı,,ehlisünnet velcemaat inancınada sımsıkı baglı olsaydı aslaa böyle acı bir olay yaşanmazdı.

7
5
yanıtYanıtla
Emele batmani:

Ibadet inanc sorunu deyil. Ekonomik kriz var .namazla gökten para yağsaydi günde 15 kere namaz kilardim . gayri müslüm olduğum halde.

yanıt2
yanıt7
SÜMBÜLLÜ:

Kadın dırdırı 100 bin yıllık ilkel genleri tetikliyor erkeklerde. Dır dır ır vır vır vır etmeyecek kadın ben d sınırdayım o ince keskin çizgide. Bi sus be kadın sus. .

1
6
yanıtYanıtla
Zehra:

Ne oldu şimdi çocuk annesiz babasız ortada kaldı Allah’ın verdiği canı Allah’tan başkası alamaz

6
0
yanıtYanıtla
Zehra:

Ne oldu şimdi çocuk ortada kaldı Allah’ın verdiğ canı allahtan başkası alamaz

2
0
yanıtYanıtla
pozitifo:

engelli cocugu dusunuyorum coktum

2
0
yanıtYanıtla
Sarac:

Cani koca dersiniz , katil koca dersiniz , erkek törörü dersiniz biriniz de çıkıp demezsiniz ki bu kadın bunu bunu yaptı diye ,

0
0
yanıtYanıtla
es:

kanıbozuk nalet herif ne ıstedın kadından

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title