Haberler

Gaspçıyı kırık ve çürük dişi ele verdi

Güncelleme:

Elazığ'da cep telefonu gasp edilen kız, şüphelinin bir dişinin çürük ve kırık olduğunu belirterek jandarmaya başvurdu. Jandarma eşkale uyan kişiler üzerinde yaptığı araştırmada zanlıyı kısa sürede yakaladı.

Elazığ'da cep telefonu gasp edilen 15 yaşındaki kızın, şüphelinin bisikletli ve bir dişinin kırık ve çürük olduğunu söylemesi üzerine, jandarma ekiplerinin bisikletli şahıslar üzerinde yaptığı uygulamada zanlı yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ZANLI, KIZA KURU SIKI TABANCA ÇEKTİ

Olay, merkeze bağlı Yazıkonak Beldesi'nde bir minibüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs bekleyen 15 yaşındaki kız çocuğunu durakta yalnız gören şüpheli F.O. (32), bisikletle gelerek kuru sıkı tabanca ile telefonunu gasp etti. Telefonu gasp edilen kız, durumu çevredekilerin yardımıyla jandarmaya bildirdi.

Gaspçıyı çürük dişi ele verdi

ŞÜPHELİYİ, KIZIN TARİFİ YAKALATTI

Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada gasp edilen kız çocuğu, şahsın bisikletini tarif edip, bir dişinin de belirgin bir şekilde çürük ve kırık olduğunu aktardı. Bu bilgilerden yol çıkan ekipler, bisikletli şahıslar üzerinde yoğunlaştı. Belde ile Doğankuş köyü arasında çalışmasını sürdüren ekipler, tarife uygun bisikletli bir şahsı durdurarak dişini kontrol ettiğinde aradıkları şüphelinin F.O. olduğunu belirledi.

Gaspçıyı kırık ve çürük dişi ele verdi

ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan şüpheli suçunu itiraf ederken, kuru sıkı tabanca ve gasp edip sattığı telefon ele geçirildi. Jandarma ekipleri telefonu sahibine teslim edildiği öğrenildi.Jandarmada ifadesi alınan şüpheli Silahlı Yağma suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

Deli Ama Dahi:

adamın ağzı ne kadar kotu kokuyorsa artık sarışın ablanın suratının şekli değişmiş

11
2
yanıtYanıtla
acı patlıcan:

diş bakımı önemli

8
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

İKİ AY SONRA DIŞARDA.

7
0
yanıtYanıtla
H.G:

NE YERSEN YE ASIT YAPAR AGZINDA . . DIKKATLI VE AKILLI KIZ OL

3
1
yanıtYanıtla
Suilo:

ICERI ATMAZLAR NE IKI ARKADAS SIMDI BUNUN DISLRRINIDE YAPTIRIRLAR

3
0
yanıtYanıtla
h.k.:

eee ne ekkrsen onu bicersin

0
3
yanıtYanıtla
uCube:

Heh aferin şimdi bir telefon yüzünden 5 sene gitti. 40 yaşında çıkarsın artık kardeşim, ulan biraz akıllı olun çalışın alın istediğinizi, milletin malına ne göz dikiyorsunuz. Az aklınızı kullanın yahu, mapushane güzel yer mi sanıyorsunuz, dışarıda size kazık mı sokuyorlar? Vicdan yoksulları sizi. . . ;)))

0
0
yanıtYanıtla
metin tekin:

nasıl olmuş serbest bırakmamışlar. gakkoşlar iyi ki varsınız adaleti doğrulttunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title