Haberler

    Galatasaray'da İmece Usulü Prim

    Galatasaray basketbolda inişli çıkışlı bir dönem yaşarken bunun en önemli sebebi ise ekonomik olarak takımda bir türlü düzenin sağlanamaması. Eldeki oyuncuların bir bölümü ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle takımdan ayrılırken sarı-kırmızılılar sakatlıkların da etkisiyle 9 Mart'ta ezeli rakipleri F.Bahçe ile evlerinde oynadıkları maçta sadece 6 oyuncuyu kullanabilmiş ve buna rağmen galip gelmişti.

    Karşılaşma öncesinde kaptan Aroyyo’nun da para sıkıntısı nedeniyle ülkesinin yolunu tutması ile birlikte Fenerbahçe favori konumdaydı, fakat Galatasaray Liv Hospital maçı 92-88 kazanmayı başardı. Şampiy10'un haberine göre; maçın ardından yöneticilerden Abdurrahim Albayrak oyunculara 100 bin TL prim vermek istediğini söylerken yönetim kurulu ise Albayrak’ın bunu tek başına sırtlanmamasını ve herkesin elini taşın altına sokmasını istedi.

    Dursun Özbek 40 bin TL verirken, Abdurrahim Albayrak da 40 bin TL destek verdi. Yöneticilerden Ebru Köksal 2 bin TL ile katkıda bulunurken Cem Kınay ise 3 bin TL verdi. Ancak iddialara göre Kınay, bin TL nakit verirken 2 bin TL’yi ise kredi kartı ile ödedi. Bu ilginç prim toplama sistemi kulübün mali olarak durumunu da ortaya koyarken imece usûlü ile yapılan çalışma basketbol takımına aktarıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe Cem Kınay Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title