Haberler

Kente mikrop gibi yayılan fuhuş çetesi çökertildi! Çetenin liderleri engelli çıktı

Güncelleme:

Adana'da iki engelli şahsın liderliğini yaptığı fuhuş şebekesi çökertildi. Çetenin, güzel kadınlara polise teknik takipte yakalanmamak için 'lüks araba' isimleri taktığı ve 17 yaşında bir kıza da fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Olayla ilgili 54 kişi gözaltına alındı.

Adana'da iki engelli şahsın liderliğini yaptığı fuhuş şebekesinin çökertildiği operasyonda 24'ü kadın 54 kişi gözaltına alındı. Zanlıların teknik takipte polise yakalanmamak için kadına "lüks araba" dedikleri ortaya çıktı.

LİDERLERİ ENGELLİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği dedektifleri, Adana ve Niğde'de fuhuş yaptıran, fuhşa aracılık ve yer temin eden bir şebekenin olduğu bilgisi geldi. Polis bu bilgi doğrultusunda polis savcılıktan alınan teknik ve fiziki takip izniyle şebekeyi takibe aldı. 3 ay boyunca yapılan takip sonucunda şebeke liderliğini engelli Ahmet K.'nın yaptığı aynı zamanda Adana'nın Ceyhan ilçesi sorumlusunun olduğu öğrenildi. Ayrıca yine engelli Tamer T.'nin de çetenin Kozan ilçe sorumlusu olduğunu saptandı.

Kente mikrop gibi yayılan fuhuş çetesi çökertildi! Çetenin liderleri engelli çıktı

17 YAŞINDAKİ KIZA FUHUŞ YAPTIRIYORLAR

Şebekenin, 70 ila 100 lira arasında pazarladıkları kadınları, kent dışındaki bahçe ve tarlada çalışan işçilere taşımacılık yöntemiyle götürdükleri öğrenildi. Güzel kadınlara polise teknik takipte yakalanmamak için "lüks araba" isimleri takan şüphelilerin ayrıca 17 yaşında bir kıza da fuhuş yaptırdıkları ileri sürüldü.

Şüphelilerin ayrıca parklara ve köy eğlencelerinde kadın götürdükleri ortaya çıktı. Pazarladıkları kadınların kazançlarının yarısını alan çetede yer alan Ayfer K'nın daha önceden de fuhuş yaptırmaktan kaydı olduğu bu nedenle Adana'nın "Manukyanı" olarak bilindiği belirtildi.

Kente mikrop gibi yayılan fuhuş çetesi çökertildi! Çetenin liderleri engelli çıktı

54 KİŞİ GÖZALTINDA

Kadının Toros marka otomobil ile kadınları servis ettiği de belirlendi. Bu tespitler üzerine polis 18 Ekim sabahı şafak vakti Adana ve Niğde'de operasyon başlattı. 350 polisle 75'e yakın adrese baskın yaparak 24'ü kadın 54 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı.

Kente mikrop gibi yayılan fuhuş çetesi çökertildi! Çetenin liderleri engelli çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (18)

Büşra:

Bunların suçu ne vergilerini geç mi ödediler, imamlar ve müezzinlere maaş mı yetiştiremediler ?

8
32
yanıtYanıtla
He ya:

Ne saçmalıyorsun sen? Yoksa gocundun mu?

yanıt7
yanıt4
YAPSAT:

izinsiz kazı çalışması yapılmış

yanıt0
yanıt0
Büşra bos konusma:

Ne vergisi veriyor bunlar da hemen imamlara bağlıyorsun belki aldigin maaşın veya aileden birinin emekli maaşını oduyordur hemen imamlara bağlıyorsun zihniyet kotu oldu mu yapicak bisey yok

yanıt0
yanıt0
Haydar:

Allah belâlarını versin.

28
3
yanıtYanıtla
bruksel:

medeniyetim ugramadigi sehir

23
4
yanıtYanıtla
Zigaro:

BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSIN MALESEF CUMA GUNLER IMAMLAR NAMAZA 20 DAKIKA KALA GELIYOR CEMAT 1 SAAAT ONCE CAMININ ICINDE OTURUP BEKLIYOR IMAM MALESEF CEMATTAN ONCE GELIP KURAN OKUMUYOR CET YAPIYOR GALIBA BU YURT DISINDA BILASSA ABD DE KI CAMILERDE OLUYOR VE IMAMLIK LA ALAKALARIYOK ADAMLAR KEBAP OZEL ARABA MASRAFLARI CAMIDEN DEVAMLI CEBE TAM KEBAP BUNU ATESELIGIMIZE RICA EDIYORUM NEDEN IMAMLAR CAMIYE GEC GELIYOR NEDEN CAMIDE DEYIL MESAI SATI YERLER TOZLU NEDEN TEMIZLIK YAPMIYOR. ONLAR MEMUR DEYILMI

12
13
yanıtYanıtla
muezzin:

Olurmu kardes onlar imam nasil imam degilmi diyorsun. sen imam bayildiyla karistir galiba oyle zor isleri bizim imamlarimiz yaparmi gec gelicek tabi isi var gucu var onlarda insan yani zaten gunun 24 saatini camilerde geciriyorlar. maaslari az zaten uzuluyorumya imam olmakda zor . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
kerim tekin:

zigaro kardeş imam caminin bunda ne işi var. burada konu aganigi yaptıran zamazingolar, konuyu bölme güzel kardeşim. senin belliki camiyle falan alakan yok cumadan cumaya kılıyorsun değil mi.

yanıt0
yanıt0
vanlı duman:

adana adana yeter artık söyleyin teksas

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title