Haberler

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

Güncelleme:

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın başrolde olduğu Vurgun dizisi, konusuyla tartışma yarattı. İlk bölümü ile konuşulan diziye komadayken Kemal'den alınan spermler damga vurdu.

FOX TV'nin başarılı oyuncuları bir araya getirdiği yeni dizisi Vurgun, sezona iddialı başladı. Daha ilk bölümünden en çok konuşulanlar arasına giren dizi 10 yıl komada kalan Kemal'in 10 yılın ardından uyanmasını anlatıyor. Henüz 2 bölümü yayınlanan ve başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören gibi başarılı oyuncular var. İlk bölümü ile konuşulan diziye ise komadayken Kemal'den alınan spermler damga vurdu.

KONUSU İLE DİKKAT ÇEKTİ

İlk iki bölümüyle konusuyla adından söz ettiren dizinin konusu ise şöyle:

Dizinin başrolu Kemal geçirdiği bir kaza sonucu komada yatmaktadır. 10 yıl boyunca komada kalan Kemal'in karısı Reyhan'ın ilk çocukları Kerem'in yaşaması için ilik nakli yapması gerekmektedir. Bunun içinde Kerem'in kardeşi olması şarttır.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

ARKADAŞININ EŞİNE AŞIK OLUR

Kemal'in en yakın arkadaşı olan Vedat ise daha ilk günden Reyhan'ı gözüne kestirmiş ve ona karşı ilgi duymaya başlamıştır. Komada yatan Kemal ise yakın arkadaşı ile karısı arasındaki anlaşmadan bir haberdir.

Reyhan ise oğlu Kerem'in iyileşmesi için komada olan eşi Kemal'den sperm alınacağını sanar.Fakat Kemal'den alınan sperm uygun olduğu halde Vedat'ın talimatı ve tehdidi ile doktor tarafından işe yaramaz denir.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

EŞİNİN EN YAKIN ARKADAŞINDAN ÇOCUK YAPMAYI KABUL EDİYOR

Böylece oğlu için eli kolu bağlı olan Reyhan, Vedat ile işbirliği yapmak zorunda kalır ve eşinin en yakın arkadaşı Vedat'tan çocuk yapmayı kabul eder. Beyin yakan olaylar ise buradan sonra başlar.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

HEMŞİRE KOMADA YATAN BİRİNDEN ÇOCUK SAHİBİ OLDU

Kemal komadayken ona 10 yıl boyunca bebek gibi bakan ve içten içe aşk besleyen hemşire Asya, Kemal'den alınan spermlerle herkesten habersiz çocuk sahibi olur.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

İZLEYİCİYİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İzleyiciyi şaşkına çeviren olay ise komada yatan bir adamın spermlerinin nasıl işe yaradığı ve hemşire Asya'nın bu spermlerden nasıl çocuk sahibi olduğu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde tüm bu sırlar açığa çıkacak fakat izleyici hala bu beyin yakan soruların cevabını arıyor.

FOX TV'nin Yeni Dizisi Vurgun, Sperm Konusuyla Tartışma Yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Deniz Çakır Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

ADINI YAZ Y:

İYİ O ZAMAN HER ŞEYİ NEGATİF OLARAK DÜŞÜNÜR VE GÖRÜRSEK HİÇ BİR ZAMAN FİLİM VE DİZİLERİ SEYRET MİYELİM. . . . .

13
14
yanıtYanıtla
Esra.:

Oo yobaz ordusu doluşmuş hemen. 1.Ahlak, diziyle bozulacak kadar basit bir olgu/duygu değildir. 2.Diziyle bozulan ahlak, zaten tam anlamıyla oturmamıştır. Size iyi uykular.

8
15
yanıtYanıtla
SAÇMA:

Ağaç yaş iken eğilir mantıksız karı

yanıt4
yanıt2
beyin error:

fox tvnin her zamanki gibi ahlaksız dizileri yasak elma vurgun

18
5
yanıtYanıtla
kral:

degerli arkadaslar sadece suç bunlarınmı bunlar devletin desteği ile sunuluyor bizlere çocuk çoluk ahlakini bozuyorlar sadece suç bunlarda değil....evet 100 yildir çıplaklığı bize medeniyet diye sunuyorlar

13
8
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

KIRALA CVP. . . . ÇIPLAKLIĞA MEDENİYET DEMİYELİMDE ? NEFSİNE SAHİP OLAN VE ĞÖZÜ TOK OLAN İNSANLAR DESEK DAHA İYİ OLUR . . . . BEN VE KARDEŞLERİM KÜÇÜKKEN BİZE HER ZAMAN TV YONA BAKAMAZDIK SADECE ÇİZGİ FİLİMLERİNE BAKARDIK 10 SENE SONRA BAKIYORUMDA AİLELER ÇOCUKLARINA HER DİZİYİ SEYRETTİRİYORLAR. . SUÇ KİMDE SİZCE?????????

yanıt6
yanıt1
ADINI YAZ Y A CEVAP:

NEFSİNE SAHİP ÇIKAN BİR KİŞİ, BEDENİNİ SERGİLEMEZ. GENEL OLARAK DA ÇIPLAKLIK MEDENİYET OLARAK GÖRÜLÜYOR. NECİP FAZIL IN DA DEDİĞİ GİBİ ''MEDENİYET AÇIP SAÇMAKSA BEDENİ, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAA MEDENİ''

yanıt5
yanıt1
ADINI YAZ Y:

KRAL KARDEŞİM İNANINKİ YAZDIKLARINIZDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM . . . . SİZ BÖYLE DÜŞ. ÜNÜYORSANIZ BÖYLEDİR . BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ŞUYDU KARŞISINDAKİ İNSAN HANGİ KIYAFET GİYERSE GİYSİN HİÇ BİR KİMSE NEFSİNE YENİLİP BEDENİNİ SERGİLİYOR DİYE RAHATSIZ ETMEYE HAKKI YOKTUR. HAYVANLARA GELİNCE ALLAH ONLARI BÖYLE YARATMIŞ . ONLARIN MEDENİYETLE İLGİSİ OLMAZ BİZ İNSANLAR HER ŞEYİ SORUN EDİP BAŞKALARININ YAŞAMLARINA KARIŞIR OLDUK. BAŞKA ŞEYLER YAPSAK MESALA IYİLİK YARDIM YAPSAK O ZAMAN HAYAT DAHA GÜZEL

yanıt3
yanıt2
adsız:

bak kardeşim ahlak dizi ile bozulmaz bunu kafanıza bozun ahlak arkadaş çevresi ve aile ile bozulur eğer dizideki işlenen ile bozulsaydı amerikan dizisi izleyen her bireyin yoldan çıkması(hoşbir tabir olmasada) gerekmez mi

yanıt2
yanıt2
ccc:

Diziler olmuş kim kiminle ve bunu heyecanla bekleyen seyirci

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title