Haberler

Format davasında yeni gelişme! Aynı yapımcı Yemekteyiz'e kaynanaları ekleyerek FOX'da yayınlatmaya başladı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ve FOX TV arasında yaşanan Yemekteyiz format tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. FOX TV'nin Zuhal Topal ile Sofrada isimli programın format sahiplerinden biri olduğunu açıkladığı yapımcı Ramazan Uzun'un yıllar önce yayınlanan Yemekteyiz'in yapımcılarından olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı, FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada isimli programın kendi kanalında yayınlanan Yemekteyiz'le aynı formatta olduğunu söyleyip dava açtı. Konu hakkında açıklama yapan FOX TV ise format sahibinin Global Agency A.Ş. olduğunu söyleyerek format sahiplerinden birinin Ramazan Uzan olduğunu açıkladı. Uzan'ın yıllar önce Show TV'de yayınlanan Yemekteyiz'in yapımcılarından olduğu ve yarışmaya sadece kaynanaları ekleyerek yeni bir program gibi FOX TV'de yayınladığı ortaya çıktı.

YEMEKTEYİZ'İ YENİ PROGRAM GİBİ YAYINLADILAR

Sabah'ta yer alan habere göre: TV8 tarafından 'Formatımızı çaldılar' diye dava edilen FOX TV; Zuhal Topal'la Sofrada programının format sahibinin Global Agency A.Ş. olduğunu öne sürdü. Şirket ise yaptığı açıklamayla; format sahiplerinin biri Ramazan Uzan olmak üzere üç kişi olduğunu söyledi. Ramazan Uzan'ın yıllar önce Show TV'de yayınlanan Yemekteyiz'in jenerik listesinde yer aldığı öğrenildi. Ekipteki bir diğer isimse Hümeyra Daşdan'dı... Yani bu üç yapımcı; çalıştıkları Yemekteyiz programının içeriğine, sadece kaynanaları ekleyip yeni bir program gibi FOX TV'de yayınladı.

Format davasında yeni gelişme! Aynı yapımcı Yemekteyiz'e kaynanaları ekleyerek FOX'da yayınlatmaya başladı

Format davasında yeni gelişme! Aynı yapımcı Yemekteyiz'e kaynanaları ekleyerek FOX'da yayınlatmaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (29)

The end:

CUMANIZ MÜBAREK OLA.

54
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Sizinde. :)))))

yanıt3
yanıt5
Sakaryalı hatun:

Sıkıldım bu konudan artık, gına geldi!

13
12
yanıtYanıtla
:

SELAM TATLIM.

yanıt4
yanıt5
:

SELAM KAR TANESİ.

yanıt4
yanıt7
Bekulah:

TV8 izlemiyorum ve evde kimseye izletmiyorum. . . . . . Acun benin için boş biri

17
2
yanıtYanıtla
Ogün:

Aynen bos isler

yanıt8
yanıt0
KC:

Zuhal alninin teriyle kazaniyor ya sen acun

11
5
yanıtYanıtla
ER:

acun`un nesini gö®dün?

yanıt0
yanıt1
SN:

Senin dul karin memleketin parasini alip hayatin tadini yapiyor devletimizin sabrina hayret kaliyorum

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title