Haberler

Finike'de Darbe Girişimi Protestosu

Finike'de darbe girişimi protestosuANTALYA'nın Finike İlçesi'nde darbe girişimine tepki amacıyla başlatılan Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

Finike'de darbe girişimi protestosu

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde darbe girişimine tepki amacıyla başlatılan Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

Finike'de darbe girişimine tepki amacıyla dün gece Fuar Alanı'nda buluşan bölge halkına Ak Pati Milletvekili Atay Uslu, Kaymakam Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da destek verdi. Burada konuşan Milletvekili Uslu, "Bu ülkede darbe kaderimizdi. Bu kez yine darbe yaşadık ama bu darbe, darbeden öte farklı bir olaydı. Hiçbir darbede bir vatandaşa silah sıkılmamıştı. Tanklarla, helikopterlerle insanlara ateş edildi. Uçaklarla bomba atıldı" dedi

Kritik saatlerin devam ettiğini kaydeden Uslu, "Olaylar sıfırlanıncaya kadar nöbet tutmaya devam edeceğiz. Bu olay şunu gösterdi. Çok büyük silahlar üretebilirsiniz, tanklar, uçaklar, bombalar üretebilirsiniz ama yanınızda millet yoksa hiçbir şey yapamazsınız. Tarihin en büyük silahı, en büyük bombası milletin kendisidir. Olay bir kere daha bunu gösterdi. Milletçe dik durduğumuz sürece hiçbir bomba, tank, F-16 karşımızda duramayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu Mesut Yakuta Atay Uslu Finike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title