Haberler

Kaçak Ferrari buldozerle imha edildi!

Güncelleme:

Filipinler'de Gümrük Bürosu kaçak olarak ele geçirilen yaklaşık 306 bin dolar değerindeki Ferrari marka arabayı imha etti.

Filipinler'in başkenti Manila'da Gümrük Bürosu bu yıl içinde ele geçirilen yaklaşık 306 bin dolar değerindeki kaçak bir Ferrari araba ve sigarayı imha etti.

Gümrük yetkilileri, alıcı firma Camama Auto Hub'ın Ferrari'yi ülkeye parçalar halinde Mayıs ayında kaçak olarak soktuğunu söyledi. Ferrari'nin getirilmeden önce motorunun ve 2 kapısının ayrıldığı belirtildi.

BULDOZERLE PARÇALANDI

Gümrük Bürosunun otoparkına çekilen Ferrari bir buldozer yardımıyla parçalandı. Gümrük Bürosu ayrıca sigara yapma makinesi ve sigaraları da imha etti. Sahte tütün ürünlerine Şubat ayında Tacloban şehrindeki bir depoda el konmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Filipinler Manila Haberler

500

Yorumlar (9)

Evo20:

Bence saçmalık devlet el koysun sonra satsın geliri devlet kasasına girsin böylede sahibine ulaşmadığı için ceza verilmiş olur bu israftan başka bir şey değil!

12
0
yanıtYanıtla
HAK:

PARA MALK MÜLK HEPSİ YALAN GEL BİRDE SEN OYALAN MİSALİ RABBİM DÜNYAMIZDA YETECEK KADAR KAZANMAYI AHİRETİMİZİ KURTARMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAYI NASİB EYLESİN.

8
2
yanıtYanıtla
Yücel:

Allah''ın mülkü geniş. İsterken fazla fazla iste. Etrafına faydan olsun hacı dayı. Zenginlik müslümana yakışır.

yanıt2
yanıt0
cumhur:

geri kafalılar bari satın sattırın da bi kaç garibana dağıtın

3
2
yanıtYanıtla
Recep Dincer:

Şu satin garibanlara verin diyenlere diyorumki vermezler artı böyle daha iyi göz göre göre kimsenin kimsede hakkı kalmiyor.

3
0
yanıtYanıtla
Murat:

Adamlara geri zekalılar satın diyenler olmuş. Adamlar en doğrusunu yapmış. Bir daha kimse cesaret etmez. Cesaret eden olursa da göreceği ceza belli. Bizde kaçak mercedes ve lküs araçlar için yeni bir af yasası çıktı. Geçen senede çıkmıştı. Biz de el konuluyor sonra ÖTV nin 1/4 ü ödenince affedilip aracını tesli alıyor. Mesela Yeni Mercedes-AMG A 35 4MATIC 213. 600 TL ÖTV ile 532. 500 TL ye mal oluyorken af ile 79. 725 TL ÖTV ödeyip 293. 325 TL ye lüks mercedes sahibi olacak.

3
0
yanıtYanıtla
Israf:

Bence 213.600 tl lik araca niye 532.500 tl ödüyoruz. Ikibuçuk katı onu sorgulamak lazım.

yanıt1
yanıt0
Yücel:

Türkiye^de sistem zenginleri korumak üzerine kurulu olduğu için 532 bin lira ödüyoruz. Cep telefonu konusu da aynı. Sadece zenginleri korumak için. Buna da sağcılık diyorlar

yanıt1
yanıt0
Tim0135:

Ne yalan söyleyeyim başkan Duterte ye hayranım. Adam ecek acak demiyor bazıları gibi. Uyuşturucu, terör, kaçakcılığa,haksız cinayete göz açtırmıyor acımıyor!!! Bizde böyle biri olsa ne uyuşturucu ne taciz, ne terör ne de hırsızlık, rüşvet(sıfırlamacılarda dahil) hepsi kökünden kazınır!!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title