Haberler

Fevzi Durmuş Biyografisi

Fevzi Durmuş
Doğum Tarihi1.01.1974

Fevzi Durmuş Kimdir ?

1974 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Şu an Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Genç yaşta ticaret hayatına atıldı. Telekomünikasyon sektöründe yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kademelerde üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2003 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde GSM alanında yetkili ilk teknik servis firmasını hizmete sundu. 2006 yılında turizm ve inşaat alanında hizmet veren bir firma kurdu.

2002 – 2004 yılları arasında AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Kurucu Seçim İşleri Başkanlığı ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Engelli Koordinasyon Merkezi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.

2009 – 2012 yılları arasında T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen Eğitim Her Engeli Aşar projesinin iller koordinatörlüğünü, 2013 yılında ise yine T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen 47 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası ICEVI Europe 2013 Türkiye Kongresinin genel koordinatörlüğünü yürüttü. 2014 yılında Feshane Bingöl Günlerinin Genel Koordinatörlüğü görevinde bulundu.

Halen Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam eden Durmuş; Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile oluşturulan heyetlerde görev aldı. Bu kapsamda Yunanistan, Suriye, Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Almanya ve Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan dost ve akraba topluluklarla ilgili çalışmalarda bulundu.

title