Haberler

FETÖ'den Yargılanan Komedyen Atalay Demirci'nin Davası Ertelendi

Güncelleme:

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" ve "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuksuz yargılanan komedyen Atalay Demirci'nin yargılanmasına devam edildi. Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davaya, Demirci ile avukatı ve yakınları katıldı.

"HERHANGİ BİR ŞEY HATIRLAYAMADIM"

Mahkeme Başkanı Cem Boztaş, bir önceki ara karar gereği dosyaya gelen evrakları okudu. Boztaş, FETÖ soruşturmaları kapsamında ifadesi alınan Erdinç K.'nın, "Atalay Demirci, Konya'da cemaate ait bir yurtta düzenlenen programda gösteri yaptı" dediğini kaydetti. Erdinç K.'nın bu ifadeleri sorulan Demirci, "Bana okumuş olduğunuz Erdinç K. ile ilgili herhangi bir şey hatırlayamadım" dedi.

DAVA ERTELENDİ

Beyanların alınmasının ardından ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların bir sonraki celsede dinlenilmesine ve Demirci'den ele geçirilen dijital materyallere ilişkin bilirkişi raporunun beklenilmesine karar verdi. Mahkeme, duruşmayı 1 Kasım 2018'e erteledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

MİLLETİN SESİ:

Neden bu fetönün siyasi ayağı hala ortaya çıkmadı acaba

38
6
yanıtYanıtla
X5:

UYKUCU . . . . . . . . . . . . H-A-R-İ-K-A-S-I-N . . . . . . Koskocaaaa olay anca bu kadar anlatılır .

yanıt3
yanıt2
Mahmut:

Cemaat yurdunda stand up yapmis, ona kalsa AKP tamami mahkeme onune cikmali kardesimm

23
8
yanıtYanıtla
Hakikat:

Adam komesyen bırakın gitsin , zul e gerek yok

3
18
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

siyasi ayagi kendisini cumhurbaskani sectirdi ya! ne demek ''cikmadi''

7
6
yanıtYanıtla
Truth:

zor sorular işine gelmeyince, hatırlamıyorum... bizde yuttuk!

7
2
yanıtYanıtla
Sadece Garibana:

Ya böyle saçmalık mi olur parası olan sacmalasa bile kurtulabiliyor ama diğer tarfta bakıyorsun selam veren garibanin canına okuyorlar ben bunun bırakılmasına bir şey demiyorum çifte standart uygulanmasına karşıyım o gün darbeye kalkışanlara elbet mücadele olsun ama insanlarda mağdur edilmesin.

6
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Uuuuupppppsssss:)

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title