Haberler

Fatma Girik'in, Ayşen Gruda'nın Ölümü Üzerine Yaptığı Açıklama, Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güncelleme:

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan usta oyuncu Ayşen Gruda'nın ölümü, ünlü isimleri yasa boğdu. Ayşen Gruda'nın ölümü üzerine, "Teker teker kayboluyoruz" diyen Fatma Girik'in açıklaması ise sosyal medyada gündem oldu.

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberinin ardından sanatçı dostları Ayşen Gruda hakkında duygularını anlattılar. Usta oyuncu Fatma Girik'in Ayşen Gruda'nın ölümü üzerine yaptığı açıklama, sosyal medyada gündem oldu. Girik, duyduğu üzüntüyü "Teker teker kayboluyoruz" sözüyle dile getirdi.

AÇIKLAMASIYLA YÜREK BURKTU

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik, Ayşen Gruda'nın ölüm haberinden sonra yürek burkan açıklama yaptı. Girik, "Teker teker kayboluyoruz. Daha güzel bir yere mi gidiyoruz bilmiyorum ama azalıyoruz" açıklamasıyla duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Fatma Girik'in Ayşen Gruda'nın Ölümü Üzerine Yaptığı Açıklama, Yürek Burktu: Azalıyoruz

"TEKER TEKER KAYBOLUYORUZ"

Fatma Girik açıklamasına şu şekilde devam etti;

"Türkiye'nin başı sağ olsun. Biraz önce söylediğiniz gibi teker teker kayboluyoruz. Daha güzel bir yere mi gidiyoruz bilmiyorum ama azalıyoruz. Yerine birileri geliyor ama kimse kimsenin yerini tutamaz. Sadece sinemanın değil, tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Ayşen Gruda başkaydı. Bir sürü kabiliyetli insan vardır. Kimse kimsenin yerini tutamaz. İş aşkı da , sinema disiplini de bir aradaydı. Komple bir sanatçıydı"

Fatma Girik'in Ayşen Gruda'nın Ölümü Üzerine Yaptığı Açıklama, Yürek Burktu: Azalıyoruz

Fatma Girik'in Ayşen Gruda'nın Ölümü Üzerine Yaptığı Açıklama, Yürek Burktu: Azalıyoruz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Girik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (290)

Hayvanyus:

Toplumun geldiği noktaya bak ya.. İnsanlıktan yoksun, sevgiden yoksun, ölen insanların hakkında kuduz gibi salya akıtıp iftira, küfür, alay etme, hakaret edip sevinç naraları atan bir toplum. Uln her tarafınız müslüman olsanız ne yazar, 5 vakit namaz kılıp cumaya gitseniz ne yazar asalaklar sürüsü... Maşallah herkes kimin nereye gideceğine karar verir olmuş.. Sanırsınız ki Allah in yardımcıları,. Hanginiz ne gördünüz cenneti cehennemi gidip gördünüz mü? Daha olup olmadığını kimsenin bilemediği, ispatı olmayan iki yere kimin gideceğine karar vermek nadil bir cehalettir? Yazıklar olsun sizin gibilere ayıp be utanın utanın.. Bence hepiniz bir ruh sağlığı merkezine gidip muayene olun... Çünkü kafayı yemişsiniz... Ülke toplumsal çöplüge dönmüş

125
15
yanıtYanıtla
Ömer Asaf:

Yani Müslüman değilsin

yanıt2
yanıt2
Ömer Asaf:

Yani Müslüman değilsin

yanıt1
yanıt2
Emmi:

İman şüphe götürmez , imanda şüphe küfre sebeptir

yanıt4
yanıt82
bburakk:

nereye gittiğini bilmiyormuş, e o zaman orada da aynıyla muamele göreceksin demek ki.

20
59
yanıtYanıtla
Hayvanyus:

Peki, Sen nereye gittiğini biliyormusun? Bugüne kadar ölenlerden kim ispatlayabildi? Hiç kimse... Senin feriştahın gelse ispat edemez.. Mal

yanıt86
yanıt9
takavit:

meraketme ablacim arada kalmassin ikisinden birine gidersin garanti acaba hangisi onu ben degil ALLAH bilir

18
53
yanıtYanıtla
M Salih ayadar:

Utanmaz insan sana lanet olsun

yanıt25
yanıt1
ÇİZİ:

ÇOK ARADA KALMIŞ GİBİSİN

yanıt0
yanıt0
BATTALGAZİ:

Şu yoruma bakın hele ne olacağını zannediyordunuz nereye gideceğini bilmiyormuş ee müslüman amelin güzelse cennete Yok deyilse cehenneme ne olacağını zannediyordun vallahi o çevirdiğiniz o saçma filimler kurtarmaz sizleri Allah’a kul oldunuzmu tabiki yok o zaman ne olmasını bekliyordunuz adamlar dininden bi haber benim bu yoruma imansızlar hemen atlarlar lan Aslan’ım bu benim içinde geçerli yobazlığın alemi Yok o kadar

20
46
yanıtYanıtla
Tüm 290 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title