Haberler

Fatih Altaylı, Şeyma Subaşı ile Dalga Geçti!

Güncelleme:

Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde kitap çıkaracağını duyurarak gündeme gelen Şeyma Subaşı'yla dalga geçti.

Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde kitap çıkaracağını duyuyarak gündeme gelen Şeyma Subaşı'yla dalga geçti.

ŞEYMA SUBAŞI'NI TİYE ALDI

Acun Ilıcalı'dan boşanmasıyla ve kitap çıkaracağını duyurmasıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Fatih Altaylı'nın hedefi oldu. Fatih Altaylı, Şeyma Subaşı'nın yeni kitabı hakkında tahminlerini yazarak, Subaşı'nın çıkacak olan yeni kitabını tiye aldı.

Fatih Altaylı'nın yazısından o bölüm şöyle:

Şeyma Subaşı geniş entelektüel birikimini ve 27 yıllık engin hayat tecrübesini bir kitaba aktaracakmış.

Kalıcı bir eser bırakmak iyi bir şeydir.

Kitabı da merak etmiyor değilim.

Çok satacağından da kuşkum yok.

Çünkü bir nevi "kişisel gelişim" kitabı olacaktır. Ama yine de alıp okumayı düşünmüyorum.

İçindeki başlıklar muhtemelen

1. Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılıp zor soruları bilmeye gerek kalmadan bir yarışma ile nasıl milyoner olunur

2. Tatlı hayatın kolay finansmanı

3. Stüdyodan Tulum'a kestirme yol

Gibi şeyler olacaktır.

Tabii ben asıl bu kitabın devam fasiküllerini merak ediyorum.

Bir gün onları da yazar inşallah.

Dalga falan da geçtiğimi düşünmeyin.

Herhalde kuantum fiziği üzerine bir şey yazacak değil.

Herkes bildiğini yazar.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Altaylı Şeyma Subaşı Subaşı Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

fatih altaylıya:

ulan sen ne biliyorsun. Sen bu kadını nereden tanıyorsun. adam olsan bir kitap yazanı aşağılamazsın. Senin gibi aydın geçinenleri çok gördük. seni biz çok iyi tanıyoruz. onun için fazla konuşma adam sansınlar. acunun kanalından yosa iş mi ayarlıyorsun kendine. bir sor bakalım bu evlilik niye bitti diye. olayın deatayını bilmeden horoz gibi ötüyorsun. sen de gazetecisin ya ben de ona gülüyorum. senin kapasiten nedir . çok bilmiş bozuntusu

5
44
yanıtYanıtla
İso:

Sen alkolle uçarken şeymada nihilist hayatla uçuyor ikinizinde kültür seviyesi beş aşagı beş yukarı aynı yani körler sagırlar birbirini agırlar

16
32
yanıtYanıtla
SS:

İso sen yeni kelime öğrendinde cümle içinde mi kullanıyon. Çen büyüyünce inçan mı olçan ? :DD

yanıt2
yanıt2
As:

5 değil 3 aşağı 5 yukarı olacak kültürlü arkadaş :)

yanıt4
yanıt0
Dürbünlü:

fatih altaylının şeymadan ne farkı var,,bana göre ikiside havayı kirletiyor.onlar olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu.

19
22
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

DİGORLU ben imanlı kuranlı biriyim sabah akşam kuran okuyup vatana millete dua ediyorum,,hava böylemi kirletilir mahmut..? derhal tövbe edip bir daha böyle büyük laflar etme..

yanıt5
yanıt10
PORTAKAL ÇİÇEĞİ:

Demek senin duan bir halta yaramamış . . . . Millet aç . . . Birazda soğan patates için dua et DÜRBÜNLÜ

yanıt3
yanıt2
adsız:

neden dalga geçerler anlamam Türk değil misiniz sadece birbirinizi aşağlayın

5
28
yanıtYanıtla
pervin TÜRK:

sizinde adınız olmadığı gibi ''kimliğiniz '' de yok anlaşılan. . Bir daha sakın ''TÜRK '' kelimesini ağzınıza dahi almayın çünkü yakışmıyor. . . . .

yanıt0
yanıt0
Radar:

Arada doğruda konuşuyorsun fati

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title