Haberler

Eyüp Nebi'de İftar

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranyehir ilçesindeki Eyüp Nebi Türbesi'nde düzenlenen iftara çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Viranşehir Müftülüğü tarafından Eyyüp Nebi'de organize edilen iftar yemeğine Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ın yanı sıra İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Siraç Yolcu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek, İlçe Emniyet Müdürü Öner Ağrıdağ, Eyyüp Nebi Beldesi Eski Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ile vatandaşlar katıldı. Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; hayırsever vatandaşların katkıları ve ilçe müftülüğünün ortaklaşa yaptığı iftarlar Ramazan boyunca devam ediyor. Eyyüp Nebi Mahallesi'nde Ramazan'ın başlangıcından itibaren iftar verdiklerini anımsatan İlçe Müftüsü Abdurakip Arslan, vatandaşların bu iftarlara yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

İftara gelen vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Kaymakam Kotan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yemek dağıtımına bizzat katılarak vatandaşlara kendi eliyle yemek dağıtan Kaymakam Kotan, Eyyüp Nebi'de iftar yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ramazan ayının barış ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Kaymakam Kotan sözleri şöyle sürdürdü: "Ramazan ilçemizde huzur ve sükunet içinde yaşanıyor. Vatandaşlarımız mübarek Ramazan ayını tüm bereketi ve feyzi ile yaşıyor. Ramazan'da her gün bir iftara katılıyorum. İftar sonralarında gördüğüm paylaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik manzaralı yaşama azmine daha bir anlam katıyor."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Muhammed Lütfi Kotan Mehmet Yıldırım Viranşehir Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title