Haberler

Evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, sütyensiz haliyle tepki çekti

Güncelleme:

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, YouTube hesabından paylaştığı son videosunda sütyensiz bir şekilde kamera karşısına geçince sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programıyla ünlenen Melis Buse Betkayan, YouTube'da bir kanal açarak içerik üretmeye başladı. Betkayan, son videosunda ise sütyensiz bir şekilde kamera karşısına geçti.

SÜTYEN GİYMEYİNCE TEPKİ ÇEKTİ

Melis Buse Betkayan, 25 bin abonesinin bulunduğu kanalına yüklediği son videoda giydiği kıyafet nedeniyle tepkilere neden oldu. Betkayan'ın, düğmesi sonuna kadar açık olan gömleğinin içine sütyen giymedi. Betkayan'ın bu görüntüsü ise takipçileri tarafından beğenilmeyince eleştirinin hedefi oldu.

Evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, sütyensiz haliyle tepki çekti

"SANA SÜTYEN ALACAĞIM"

Melis Buse Betkayan'ın sütyensiz halini gören takipçileri videonun altına şöyle yorumlar yaptı; 'Göğüslerinin sarkıklığını gözümüze neden soktun', 'Sütyensiz bir de düğmelerin açık iğrenç görünüyorsun', 'Allah aşkına ben sana bir sütyen alacağım rahatsız olmuyor musun?'

Evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, sütyensiz haliyle tepki çekti

Evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, sütyensiz haliyle tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kısmetse Olur Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (86)

eylül:

VÜCUTLARINI TEŞHİR EDEREK NEREYE VARACAK KENDİLERİ DE BİLMİYOR. . . . .

58
3
yanıtYanıtla
ÖĞRETMEN:

ÜNLÜ OLACAKLARINI BİLDİKLERİ İÇİN TEŞHİR EDİYORLAR

yanıt15
yanıt1
seyoo:

ceenneme gibi gözüküyor

yanıt20
yanıt2
HTC:

ucuz şöhretler , ucuz insanlar

60
1
yanıtYanıtla
tuba:

ilgi çekmek için her hokkabazlığı yapıyor bu çakma ünlüler

51
1
yanıtYanıtla
RACO:

ortalık sürtük kaynıyo

20
1
yanıtYanıtla
Xman:

Kadın dernekleri, kadın hakları savunucuları hatta yargı bu tarz, cinsi özellikleriyle ön plana çıkan ve kadınlık onurunu ayaklar altına alan, şahsiyetlere ve programlara karşı harekete geçmeli.. böylece kadın kavramı cinsel obje olmaktan kurtarılmalı.. aksi halde şiddet artarak devam eder.

18
1
yanıtYanıtla
ASLI:

GERİCİ CAHİL TAYFA GELMİŞ BİLE BURAYA. YOK NEYMİŞ DEPREMİN SEBEBİ FENOMEN MELİSİN SÜTYENSİZ VİDEO ÇEKMESİYMİŞ. YA BİZ 21. YÜZYILDA YAŞIYORUZ SİZ HANGİ MAĞRADA YAŞIYORSUNUZ. BURAM BURAM CAHİLLİK KOKUYORSUNUZ. BİRAZ BİLİM İLE İLGİLİ KİTAPLARIDA OKUYUN UFKUNUZ GENİŞLESİN.

3
15
yanıtYanıtla
Fizik prof.:

Mesele1, yaratıcı varmı? Evet var. Teknik bilgi ve beceri gerektiren her projenin ardında proje sorumlusu vardır. Bu önermeden yola çıkarsak dünya ve galaksi muazzam fizik ve matematik bilgisi, canlı varlıklar biyoloji bilgisi gerektirir. Yani yaratıcı bunların tamamına hakim.

yanıt1
yanıt1
Fizik prof.:

Mesele 2. Islam gerçek din midir? Evet gerçek ve geçerli tek dindir. Dünya da 8 milyar insan yaşıyo. Baktığımızda 2 milyar müslüman 3 milyar hristiyan artı yahudi, total de ortalama 5 milyar aynı kökenden dine mensup insan var. Ancak hepimiz biliyoruz ki herhangi ürünün yeni versiyonu geldiğinde eskisi tedavülden kalkar ve geçerliliğini yitirir. Burdan yola çıkıldığında müslümanlık son hak dindir.

yanıt3
yanıt2
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title