Haberler

Etek altı fotoğrafı çeken sapık katip, tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul Adalet Sarayı'nda kadın avukatın etek altı fotoğrafını çekmeye çalışan katip, avukatın şikayetçi olması sonucu tutuklandı.

İstanbul Adalet Sarayı'nda kadın avukatın etek altı fotoğrafını cep telefonuyla çeken sapık katip yakayı ele verdi. Gözaltına alınan sapık mahkeme tarafından tutuklandı.

"ETEĞİNİZİN ALTINDAN FOTOĞRAF"

Olay, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda 16 Ekim tarihinde gerçekleşti. İddialara göre, avukat B.Ö. adliye içindeki bankamatikte işlem yaptığı sırada arkasında bekleyen S.M.S., cep telefonuyla avukatın etek altı fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören bir kişi avukat B.Ö.'ye giderek, "Arkanızdaki kişi eteğinizin altından fotoğraf çekti" dedi. Avukat B.Ö., bunun üzerine adliye içindeki polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

"SUÇUNU İTİRAF"

Adliye polisinin olaya ilişkin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından olayı gerçekleştiren kişinin adliyedeki sulh hukuk mahkemelerinde görevli S.M.S. olduğu tespit edildi. Tespitin yapılmasının ardından gözaltına alınan katip S.M.S. savcılığa teslim edildi. Görüntü çekmeye çalıştığını ancak pişman olduğunu söyleyen katip, çıkarıldığı mahkemece 'Cinsel taciz' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

onur:

adam haklı kadında giymesin mini etek sonuçta erkek tahrik oluyor

17
19
yanıtYanıtla
Çılgın rahip:

Geçen gittim adliyeye o avukat kadınlar bir harika dostum mini etekler artik çok mini dekolte diye birşey kalmadı offf nereden rahip olduk

yanıt0
yanıt0
ACI GERÇEKLER:

Ahlak Haya olmadı mı bu millette sonuç asla değişmeyecek. . . En kestirme çözüm; Bayanlar ve erkeklerin çalışma alanlarının ayrı tutulması olduğunu düşünüyorum.

10
11
yanıtYanıtla
XMAN:

İslam bunu çok önceleri söylemiş ama şimdi bunu söyleyene yobaz diyorlar. . . Şimdi bir kadın özgürlük adına her türlü göz tacizi yapmaya hakkı olacak mahrem yerini açacak sonra erkeğe sapık diyecek o zaman herkes medeniyetin en son seviyesine çıksın ve cinsiyet farketmeksizin herkes çıplak gezsin buda bizim teklifimiz olsun

yanıt5
yanıt1
xmana cevap:

siz istediğiniz gibi yaşayın ama kadın mahrem gereği kısıtlansın öylemi? önce adam olup bilmemnenize sahip çıkmayı öğrenin tamammı! acizliğinizi kadını ezerek bastırmaya çalışmayın!!!

yanıt1
yanıt3
Adalet Yok :

Kadının beyanı esastır maddesi anayasadan kalkmadığı müddetçe , erkeklik haysiyetimiz çiğnenmeye devam edecek , bu tip kadınların alayına yazıklar olsun .

13
7
yanıtYanıtla
DOKTOR CİVANIM:

Beyin yoksunu arkadaşım, avukat bankamatikte işlem yaparken arkasından görüntü alan kişiyi bir başka kişi görmüş, uydurmasyon bir iftira değil yani. Ayrıca güvenlik kameralarınca suçu sabit ki tutuklanmış, yoksa tutuksuz yargılanırdı. Önce haberi göüzünüzle okumayı öğrenin

yanıt9
yanıt4
Aynı adalet kitabından:

Mağdur avukat olunca sonuç nasıl değişiyor...

14
1
yanıtYanıtla
ÇANGIRILI MEVLÜT BİLGİN 1948:

Belkide Yanlış Anlama var bazı kadınlar koz olarak kullanıyor , iyice araştırılmalı

7
3
yanıtYanıtla
Kafamda deli sorular ...:

Adliye de çalışan, nerde kamera olduğunu bilen, çektiği kadının avukat olduğunu bilen bir katip. Kardeş ya bu adamın basireti bağlanmış yada bu işte başka bi iş var. Herif resmen kendini yakalatmış. . . Kredi borcu felan mı var acaba ???

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title