Haberler

Eşlerine not bırakıp evlerini terk eden iki kardeş, ortadan kayboldu

Güncelleme:

Kütahya'da evli kardeşler Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş, Pazar günü kocalarına not bırakarak sırra kadem bastı.

Kütahya'da, 4 yıllık evli Ayşen Daşgın (22) ile 1 yıl önce evlenen kardeşi Reyhan Keçiş (18), evlerini terk etti. Eşlerine 'Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar' ve 'Gittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum' yazılı notlar bırakan kardeşlerin bulunması için polis ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

"EVLİLİK BURAYA KADAR"

Yenidoğan Mahallesi'nde oturan, evli kardeşler Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş, Pazar günü, evlerini terk etti. 4 yıllık evli Ayşen Daşgın eşine, "Benimle ilgilenmedin kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar" yazılı, 1 yıl önce evlenen Reyhan Keçiş ise eşine '"ittiğin işten dolayı değiştin seni istemiyorum" yazılı not bıraktı.

Eşlerine not bırakıp evlerini terk eden iki kardeş, ortadan kayboldu

EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Saat 12.00 sıralarında evlerinden çıkan kardeşlerden bir daha haber alınamadı. Durumu fark eden iki kız kardeşin ailesi ve eşleri çevrede yaptığı aramalarda sonuca ulaşamayınca İl Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 2 kardeşin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Eşlerine not bırakıp evlerini terk eden iki kardeş, ortadan kayboldu

"KIZLARIMIN BULUNMASINI İSTİYORUM"

Kızların annesi Hamiyet Kaba (41), damatlarının araması sonucu olayı öğrendiğini, kızların eşlerine not bırakıp gittiğini ve çocuklarının bulunmasını istediğini söyleyerek, "Beş tane kız çocuğum var. Eşimi 15 yıl önce trafik kazasında kaybetti. İki kızım şu an kayıp. Kızlarımın bulunmasını istiyorum. Çocuklarımdan haber alamıyorum. Çocuklarımın hiçbir şeyi yoktu. Bunları kandırdılar mı? Dolandırdılar mı? Benim çocuklarımı bulun. Pazar günü saat 12.00 sıralarında kayboldular. Damadım aradı 'Ayşen sizde mi?' diye sordu. 'Hayır' dedim. 'Ayşen'in telefonu kapalı Reyhan'ı aradım onun da telefonu kapalı' dedi. Sonra damatlar geldi 'Not bırakmışlar gitmişler' dedi. Benim çocuklarımı kimler ne yaptı, dolandırdı ise ortaya çıkartsınlar" dedi.

Eşlerine not bırakıp evlerini terk eden iki kardeş, ortadan kayboldu

"EŞLERİYLE SORUNLARI YOKTU"

En son Cuma günü çocuklarıyla görüştüğünü belirten Kaba, kızlarının eşleriyle bir sorunları da olmadığını söyleyerek, "Hiçbir sorunları yoktu, eşlerine karşıda yoktu. Ansızın telefonları kapandı. Sonra polise başvurduk bulunması için müracaat ettik. Arama çalışması başlatıldı. Yetkililerden kızlarımın bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (93)

SEVDA VEREN:

KARILARINIZA KARSI SEVGI , SAYGI , HÜRMET ILGI YOKSA BU GIBI DURUMLARLA KARSILASIRSINIZ. SONRADA TEKRAR DÖN BANA DIYE YALVARIRSINIZ DÖNMEYINCEDE VURUR ÖLDÜRÜRSÜNÜZ HAKLIYMIS GIBI. ISTEDIGIM OLDU KARI BENIM OLDU ISTEDIGIMI YAPARIM DEMEKLE OLMUYOR BU ISLER. BIRAZ AKILLANIN BEYLER AKILLANIN HERSEY SIZIN ELINIZDE DEGIL ARTIK.

80
40
yanıtYanıtla
TÜRKMEN:

Sevda Hanım, bir erkek yirmi dört saat, yedi gün eşini düşünmesini ona tapmasını bekliyorsunuz, evin faturaları, borçlar, kiralar kısacası geçim derdi, neden bunlara düşünmeden tek taraflı düşünüyorsunuz, Türk kadınları birazcık ayaklarının üstünde durmayı öğrenseya Ne ilgisi sizler ilgi beklemiyorsunuz, sizlere yirmi dört saat el pençe duracak, sizi sürekli pohpohlayacak, sizin için Annesinden, Bacısından, Kardeşinden vaz geçecek, sizin Annenizin Babanızın dediklerini şartsız yapacak bir robot

yanıt86
yanıt16
mazlum:

Türkmen kardeş o senin dediğini hiç bir kadın istemiyor . tam tersi siz erkekler bu şekilde davranıyorsunuz . çevremde ne kadar evli akrab arkadaş var ise kocasından ilgisizliğinden bencilliğinden şikayetçi . erkekler artık babalarımızın zamanın da kaldı adam gibi adamlar

yanıt12
yanıt4
GERCEK DUNYA:

Sevgili Turkmen Bey, tum erkekler ayni degildir tum kadinlar da elbette anlattiginiz tipte kadinlar var ama sevda hanimin da anlattigi erkekler de var. bazi erkekler de biliyorsunu ki calisan kadina tahammul edemiyor. O YUZDEN HERKES DENGI DENGINE INSANLARLA ANLASARAK SEVGI VE OZELLIKLE SAYGI CERCEVESINDE EVLENMELI.

yanıt16
yanıt0
mode xl:

daeşe cariye olmaya gitmişlerdir

18
65
yanıtYanıtla
ENSA:

NEYE DAYANARAK BUNU SÖYLÜYOSUN IRZ DÜŞMANI

yanıt20
yanıt7
OLMASI GEREKEn:

18 yaşında 1 yıllık, 22 yaşında 4 yıllık evli gelin mi olur demiyorsunuz da abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz. Yok kocası ilgilencekmiş yok erkek devamlı kadınla ilgilenmek zorunda mıymış, ülkenin haline bak ya. Okuması gereken yaşta evleniyor, ergenlik dönemi bile bitmemiş. Anneleri bile 41 yaşında 5 çocuk sahibi, yorum yaparken mantıklı düşünün biraz.

18
9
yanıtYanıtla
Haklısın:

Aga bide anneleri 41 yaşında ve eşini 15 yıl önce kaybetmiş. Bu nasıl iş benimde kafam almadı. En büyük kız 22 desen 19unda doğurmuş demekki 19-26 arası 5 çocuk yapmış :o

yanıt5
yanıt3
Fenerbahçe:

İnternette n erkek bulup kaçmış lardir

16
11
yanıtYanıtla
36LI:

NEREDEN BİLİYORSUN GÖZÜNLE Mİ GÖRDÜN. BAŞINA MI GELDİ

yanıt2
yanıt0
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title