Haberler

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Gelecek Sezon Daha Üst Sıraları Zorlayacak Bir Kadro Kuracaklarını Söyledi

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, gelecek sezon daha üst sıraları zorlayacak bir kadro kuracaklarını söyledi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük başarılara imza atan Eskişehirspor'un her zaman Anadolu futbolunun önderi olduğunu kaydetti.

Es-Es'in 1980-1990 yıllarında başarısız sezonlar geçirdiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

'Yaklaşık 20 yıl başarısız olan Eskişehirspor, 2000'li yıllarda tekrar başarı yakalandı. Eskişehirspor, 2010'lu yıllarda yavaş yavaş geçmişine ve büyük taraftarına layık olmaya başladı. Süper Lig'in yeni üyesiyiz. 12 yıllık bir aranın ardından iki yıl önce Süper Lig'e yükseldik. Bizimle birlikte Süper Lig'e çıkan takımlardan bazıları Üçüncü Lig'e kadar düştü. Biz sağlıklı ve kalıcı adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk yıl kümede kalmayı başardık. Bu yıl zirveyi zorladık. Önümüzdeki yıl daha üst sıraları zorlayacak bir kadro kuracağız.

Daha büyük başarıla imza atacağız. Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Sezonu en rahat geçiren takımlardan biri olduk. İlk haftalarda hep üst sıralarda yer aldık. Maalesef 6. haftada sakatlıklar, kart cezaları ve forvette oyuncu kalmaması gibi sorunlar yaşadık. Devre arasında önemli transferler yaptık. Ligi 7. sırada bitirdik. Bunu başarılı buluyorum. Taraftarı, teknik heyeti, futbolcuları ve camiayı kutluyorum.'

- 'BATUHAN İLE İLGİLİ HİÇBİR ÇEKİNCEMİZ YOK'-

Ünal, Beşiktaş'tan Batuhan Karadeniz'i transfer eden Eskişehirspor'un Türkiye'nin en büyük transferlerinden birini gerçekleştirdiğini belirterek, Batuhan'ın çok özel yetenekleri olan özel bir oyuncu olduğunu bildirdi.

Batuhan'ın 19 yaşına yeni girdiğini anlatan Ünal, şöyle devam etti:

'Batuhan, Eskişehirspor'da daha önce kiralık olarak forma giydi. Kendisini tanıyoruz. Bize faydalı oldu. Sezer Öztürk'ü Milli Takım'a gönderdik. İnşallah önümüzdeki günlerde Batuhan'ı da Milli Takım'a göndereceğiz. Batuhan, Milli Takım'ın forvet hattının değişmez oyuncusu olacak. Batuhan'ın her şeyi tamam. Önümüzdeki günlerde statta güzel bir imza töreni yapacağız. Beşiktaş'tan lisansını, bonservisini aldık. Kendisiyle 4 yıllığına nikah kıydık. Batuhan ile ilgili hiçbir çekincemiz yok. Öyle bir düşüncemiz olsa transfer etmezdik. Biz Batuhan'a güveniyoruz. Transferi Batuhan'a ve camiamıza hayırlı olsun. Batuhan da çok çalışacak, kendine iyi bakacak. Eskişehirspor'a yakışacak şekilde hareket edecek. Batuhan, büyük başarılara imza atacak, gol kralı olacak.'

(CY-TAR-SS) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title