Haberler

Eski eşini öldüren cinayet zanlısının yazdığı mektup kan dondurdu

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 6 ay önce boşandığı eski eşini silahla vurarak öldüren şahıs hakkında iddianame hazırlandı. Şahsın cinayet öncesinde yazdığı kan donduran mektuba iddianamede yer verildi.

Eski eşini öldüren cinayet zanlısının yazdığı mektup kan dondurdu

BOŞANDIĞI EŞİNİ KAFASINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

16 Ekim 2019 tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesi Körfez Mahallesi Rıfat Sokak'ta meydana gelen olayda Ayşe Acar (36), Mayıs ayında boşandığı K.T.'nin (44) kuzeni ile abonelik işlemleri için İzmit'te bulunan doğalgaz dağıtım şirketine ait iş yerine geldi. Eski eşi ile yaşadığı evin doğalgaz aboneliğini devretmek isteyen Acar, devir işlemi için K.T.'nin de gelmesi gerektiğini öğrendi. Acar'ın haber vermesi sonrasında K.T. iş yerine geldi. Şahıs içeri girer girmez tabanca ile ateş ederek Acar'ı kafasından vurdu. Kadın kanlar içinde kalırken, kuzeni ve iş yerindeki güvenlik görevlisi K.T.'yi etkisiz hale getirerek durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Eski eşini öldüren cinayet zanlısının yazdığı mektup kan dondurdu

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Ayşe Acar hayatını kaybetti. Olay yerinde gözaltına alınan K.T.'nin yapılan incelemelerde Acar'ın bir hafta önce polis merkezine giderek şikayetçi olmasının ardından hakkında uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Emniyette yapılan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen zanlı, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski eşini öldüren cinayet zanlısının yazdığı mektup kan dondurdu

"BEN GİDİYORUM, GİDERKEN AYŞEYİ'DE GÖTÜRÜYORUM"

Cumhuriyet savcısı, eski eşini öldüren K.T. hakkında iddianameyi hazırladı. İddianamede K.T.'nin uzaklaştırma kararı aldığı döneme ait Ayşe Acar'ın verdiği ifade de ortaya çıktı. 3 Ekim 2019 tarihinde karakola yapmış olduğu şikayette Ayşe Acar'ın K.T.'nin kendisini arayarak, "Senin kafana bir şarjör mermi boşaltırım" diyerek tehdit ettiği ortaya çıktı. İddianameye K.T. üzerinden cinayet sonrasında çıkan mektupta eklendi. K.T.'nin yazdığı mektupta, "Ben gidiyorum, giderken Ayşe'yi de götürüyorum. O her şeye rağmen iyi bir insan, hayat şartları bu hale getirdi. Onu başkasıyla düşünemiyorum, bu duyguya dayanamıyorum. Bu 20 gündür vardı kafamda. Uygun zamanı bekliyordum" yazdığı belirtildi.

Eski eşini öldüren cinayet zanlısının yazdığı mektup kan dondurdu

CİNAYETİ İŞLEME SEBEBİNİ ANLATTI

K.T.'nin cumhuriyet savcısına verdiği ifadeler de ortaya çıktı. K.T.'nin ifadesinde, eski eşinin boşandıktan sonra başka erkeklerle görüştüğünü iddia ettiği ve Acar'ın bu durumu inkar ettiğini iddia ederek, bu nedenden dolayı eşini öldürmeyi düşündüğünü söylediği belirtildi. Hakkındaki iddianame kabul edilen K.T.'nin Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (10)

aristokrat:

evlenceğiniz adamı kadını düzgün seçin sonradan pişman olmayın çünkü insan içinde ne varsa dışına onu taşırır görmezden gelirseniz bu durumu sonunuz acı olur

19
1
yanıtYanıtla
111:

kavun değil koklayarak seçemiyosun ne insanlar bu hale geliyo kadın napsın ister mi böyle bi insanla evlenmeyi

yanıt0
yanıt0
muhammet:

İdam

6
2
yanıtYanıtla
RASİM:

şerefsiz herif

6
1
yanıtYanıtla
Damat ferit:

Zor gerçekten

5
0
yanıtYanıtla
CNN:

DÜŞÜNEMİYORSAN ONU ÖLDÜRECEĞİNE KENDİNİ VURSAYDIN YA?

4
0
yanıtYanıtla
Firat:

Asiktin tamam ama sende adam olsaydin da seni terk etmeseydi.

2
1
yanıtYanıtla
samara:

ne ayrılmayı ne mutlu etmeyi becerebilirsiniz. . .

1
0
yanıtYanıtla
KEKOLAND:

Ya benimsin Ya toprağın şarkılarının nesli. Gelenekler inançlar kadını sahiplenme. Namus. Din. Hepsinin sonucu KADIN CİNAYETLERİ:

0
0
yanıtYanıtla
KEL:

nerden buldun bu keçe saçlıyı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title