Haberler

Eşinden farklı cinsel isteklerde bulundu, olumsuz yanıt aldı! 'Bakımsızsın' diye hastanelik etti

Güncelleme:

İzmir'de eve alkollü geldikten sonra, eşinden farklı cinsel isteklerde bulunan, olumsuz yanıt alınca "sen bakımsızsın, seni beğenmiyorum" diyerek başını defalarca duvara vuran saldırgan koca tutuklandı. Talihsiz kadın yaşam savaşı veriyor.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim T., cinsel isteklerde bulunup, olumsuz cevap alınca 2 çocuk annesi eşi Filiz T.'yi (38) iddiaya göre "Sen bakımsızsın, seni beğenmiyorum" diyerek dövdü. Başına aldığı darbe sonucu menenjit geçiren ve omuriliğinde kırık olan Filiz T.'yi, oğlunun ihbarı üzerine 3 kız kardeşi kurtardı. Filiz T., hastanede yaşam savaşı verirken, İbrahim T. tutuklandı. Kız kardeşlerden Sevgi Fatma Erol (45), " Lütfen yardım edin, Filizler ölmesin." dedi.

DARP ETTİ, ODAYA YATIRDI

Olay, geçen cuma günü Çaylı Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. Eve alkollü gelen İbrahim T., 18 yıllık eşi Filiz T.'den iddiaya göre bir takım cinsel isteklerde bulundu. Olumsuz cevap alan İbrahim T., bunun üzerine eşine, "Seni artık beğenmiyorum. Neden bakımlı değilsin" diyerek dövmeye başladı. İbrahim T., başını defalarca duvarlara vurduğu Filiz T.'yi bayılınca, evin odasına yatırdı. Baygın haldeki Filiz T.'yi hastaneye götürmek yerine evde bırakan İbrahim T., bunun da üzerine eşinin ve çocuklarının, baldızlarıyla görüşmelerini yasakladı.

OĞLU TEYZESİNE HABER VERİNCE OLAY ORTAYA ÇIKTI

Çiftin çocuklarından 16 yaşındaki Osman T., pazar gecesi arkadaşının telefonundan durumu teyzelerine bildirdi. Durumu öğrenen Sevgi Erol, Nesrin Geyranlı ve soyadı öğrenilemeyen Emine adlı kardeşler, sağlık ekiplerine haber verip, kız kardeşlerinin evine gitti. Burada 3 kardeş, Filiz T.'yi baygın halde buldu. 3 kardeş, sağlık görevlileriyle Filiz T.'yi alıp, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede durumun 'psikolojik' olduğu söylenince Filiz T., Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

DARP NEDENİYLE MENENJİT VE OMURİLİKTE 3 SANTİMETRE KIRIK SAPTANDI

Burada kafa travması geçirdiği belirlenen Filiz T.'nin, yapılan tetkiklerde darp nedeniyle menenjit geçirdiği ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu ortaya çıktı. Filiz T. hemen ameliyata alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Filiz T.'nin kardeşlerinin şikayeti üzerine İbrahim T., polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"BENİ BURADAN GÖTÜRÜN" VE "JANDARMA'" DİYE FISILDAMIŞ

Filiz T.'nin yanına gittiklerinde, kendilerine 'jandarma' diye fısıldadığını aktaran kardeşi Sevgi Erol, "Kardeşim, ahırdan bozma kötü bir odada tek başına yaşıyordu. Gittiğimizde yalnızca nefes alabiliyordu. Kardeşimize ne olduğunu sorduğumuzda kayınvalidesi bize hiçbir şeyinin olmadığını söyledi. Yanına yaklaşınca benim kulağıma "Beni götürün", diğer kardeşimin kulağına "jandarma" diye fısıldadı. Bunun üzerine Filiz'i Ödemiş Devlet Hastanesi'ne ardından da Ege Üniversitesi'ne kaldırdık. Ödemiş Devlet Hastanesi'nde "psikolojik" tanısı koyulan kardeşimin darptan dolayı menenjitinin bulunduğu ve omuriliğinde 3 santimetre kırık olduğu ortaya çıktı. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Hiçbir şey bizi teselli etmeyecek ama yapanın da yanına kar kalmayacak" dedi.

KARDEŞİMDEN FARKLI ŞEYLER İSTEMİŞ

İbrahim T.'nin, eşi Filiz T.'ye yıllardır hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uyguladığının iddia eden Sevgi Erol, "İbrahim T., yıllardır kardeşime fiziksel şiddet ve psikolojik şiddet uyguladı. "Senden nefret ediyorum, senden iğreniyorum. Seni; anneme, çocuklara, ineklere bakmak için evde tutuyorum" diyordu. Filiz'den, bakımlı olmasını ve farklı şeyler istemiş. Lütfen yardım edin, Filizler ölmesin. Biz Filizimizi kaybetmek üzereyiz. Siz Filizlerinizi kaybetmeyin, kırmayın" diye konuştu. Erol ayrıca, Filiz T.'yi ilk olarak kaldırdıkları Ödemiş Devlet Hastanesi'nde "psikolojik" tanısı koyulduğu iddiasıyla şikayetçi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Menenjit Ödemiş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

KADININ SESİ:

Kadınlra en büyük hatayı çalışmamakla yapıyorlar, çocuklarına kendilerini adayıp evde hapis oluyorlar sonra da şehir ayısı evdekini beğenmiyor acaba hiç aynalara bakıyor musunuz hanginiz 1. 90 boylarında kaslı ve saçı gür bir yapıya sahipsiniz? Evdekini beğenmemek haddinize mi düştü baylar?????

164
30
yanıtYanıtla
taraf:

1. 90 boylarında kaslı ve saçı gür bir yapıya sahibim ama kriter bu olmamalı yanlış düşüncedesiniz. Önemli olan boy pos kas değil.

yanıt36
yanıt6
Mehmet:

Niye başkasına gelince farklı farklı veriyorsunuz ama kocanıza vermiyorsunuz

10
92
yanıtYanıtla
Mustafa:

Mehmet sen kocana farklı farklı veriyorsun demek.

yanıt10
yanıt0
lüfer:

ne diyon lan amip

yanıt8
yanıt0
av. can:

yorum kadın hakları derneğine şikayet edilmiştir.

yanıt10
yanıt1
SNN:

BOŞ YAPMA!

yanıt2
yanıt0
mastique:

Bir erkek ve iki kiz cocugu babasi olarak burdan bu olaylari kinayan insanlara sesleniyorum, kizlarinizla cok vakit gecirin. Onlarin sizden istedigi herseyi yapmaya calisin ki baskalarindan istemesin. Kizlarinizdan sevgiyi hic eksik etmeyin ki baskasindan sizden daha cok sevgi gördügünde etkilenmesin ve en önemlisi onlari iyi egitin. Bu tür olaylar bugünden yarina maalesef degismez ama ileriki nesilleri iyi yetistirip bu olaylari tarihe gömebiliriz

77
3
yanıtYanıtla
Vildan D.:

Sen o kadın kadar güzel olabilseydin keşke, Allah kahretsin seni senin gibileri !

65
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

VALLA DOĞRU DEDİN ADAM BENCE DÖNSÜN AYNAYA BAKSIN Bİ SURATSIZ, KADINA DUA ETMELİYDİ BENCE ONU O EVE ERKEK DİYE ALDIĞINA. .

yanıt10
yanıt0
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title