Haberler

Eşini ve 3 çocuğunu kaybeden talihsiz kadının sorusuna kimse cevap veremedi

Güncelleme:

Düğün yolundaki feci kazada oğlunu, 3 torununu kaybetti, gelini ise komada. Acılı baba Casim Umuç, "Gelinim komadan 1 kez uyanıp çocuklarını sordu, sonra yine komaya girdi. Ona eşin de 3 yavrun da öldü nasıl diyebilirdim" dedi.

Umuç Ailesi'nin kızı Fatma Köse'nin Hatay'daki düğününe gitmek için yola çıktılar, 2 arabaydılar. 23 Eylül'de Sivas'ın Şarkışla ile Kayseri'nin Pınarbaşı ilçeleri arasındaki yolda kaza oldu.

BİR DÜĞÜN 5 CENAZE

Pınarbaşı'ndan Sivas yönüne giden Fatih Umuç yönetimindeki otomobil, bir anda kontrolden çıkarak, yol kenarında bulunan dere yatağına uçtu. Yaklaşık 15 metre yükseklikten uçan ve ters dönerek duran otomobilde bulunan Hakan Umuç ve oğlu Yunus Emre Umuç olay yerinde, diğer iki oğlu Yavuz Selim Umuç ile Yusuf Kenan Umuç ise kaldırıldıkları Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Eşini ve 3 çocuğunu kaybeden talihsiz kadının sorusuna kimse cevap veremedi

EŞİNİ VE 3 ÇOCUĞUNU KAYBEDEN TALİHSİZ KADIN, HER ŞEYDEN HABERSİZ

Ölen çocukların annesi Aysun Umuç (32), sürücü Fatih Umuç (23), Hicran Dalga (32) ve Sibel Erva Dalga (3) yaralandı. Hakan Umuç ve 3 oğlu son yolculuğuna Kars'ın Sarıkamış ilçesinde uğurlandı. Baba Hakan Umuç toprağa göğsünde minik yavrusu Yunus Emre Umuç ile verildi. Aileye bir acı haber daha dün geldi. Kız kardeşleri Hicran Dalga'nın da kalbi durmuştu. Trabzon'da hemşire olarak çalışan Hicran Dalga'nın 3 yaşındaki kızı Sibel Erva'nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Henüz eşini, 3 çocuğunu kaybeden anne Aysun Umuç ise yaşanılanlardan habersiz. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çiftçilik yapan 65 yaşındaki Casim Umuç ise tarifsiz acılar içinde.

İşte Umuç'un çaresizlik içinde anlattıkları;

"7 çocuğum vardı. 2'si öldü. 3 torunum öldü. Bu nasıl bir acı. Ciğerlerim yandı. Onlar iki arayla kızımın düğününe gitmişlerdi. Ben gitmedim. Keşke ben gitseydim, ben ölseydim. Çok ağır imtihanlar bunlar. Çok ağır acılar. Allah'ım büyük sabır versin bize. Allah'ın emrine yine de kurban olayım. Ondan geldik ona döneceğiz tek tesellim bu. Gelinim Aysun 12 yıllık gelinim. Kur'an hocalığı yapıyordu. Melek fotokopisi gibi bir kız. O da benim bir kızım.

Eşini ve 3 çocuğunu kaybeden talihsiz kadının sorusuna kimse cevap veremedi

"NASIL CEVAP VERİLİR BU SORUYA?"

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Şimdiye kadar gözlerini bir kez açtı, 'Çocuklarım nerde' diye sordu. Nasıl cevap verilir ki bu soruya. Eşin de 3 minik yavrun da kara toprağın altında nasıl denir. Daha soruya cevap veremeden gözlerini yine kapattı. Durumu ağır. Bu melek nasıl dayanacak bu acılara.

Eşini ve 3 çocuğunu kaybeden talihsiz kadının sorusuna kimse cevap veremedi

"NASIL YAŞARIZ BU ACILARLA BİLMİYORUM"

Kızım Hicran, Trabzon'da hemşireydi. 3 yaşındaki kızı Sibel Erva ile kız kardeşinin düğünü için gelmişti. O ve kızı da yaralandı. Hicran'ımın kalbi dayanmadı. Kızının ise bacağı kırık. O da annesinin öldüğünden habersiz. Hepsi Allah'a misafir oldu. Hakan oğlum, Yunus'unu da kucağına alıp, Allah'a misafir oldu. Biz de nasıl yaşarız bu acılarla bilmiyorum. Allah büyük sabır versin bize."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (39)

hayırlısı:

ALLAHIM SEN YARDIM ET MEKANLARI CENNET OLSUN

70
0
yanıtYanıtla
eyüphan:

Allah rahmet eylesin terifi olmayan çok zor bir acı

50
0
yanıtYanıtla
marmaris:

okurken boğazım düğümlendi rabbim sabır versin mekanları cennet olsun inşallah

43
2
yanıtYanıtla
S10:

Allah geride kalanlarına sabır versin çok ama çok acı bir durum. Rabbim herkese taşıyabileceği yükler versin inşallah.

42
0
yanıtYanıtla
...:

Okurken bile içim yandı Allah sabır versin geride kalanlara

38
1
yanıtYanıtla
PAPATYA:

ALLAH SABIR VERSİ İÇİM PARÇALANDI ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN YARABBİM

35
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah cc rahmet etsin arkada kalanlarada sabır versin

23
0
yanıtYanıtla
????? ?????? ?????????? ????????? ?????:

ALLAH Teala rahmet eylesin. Çok büyük acı olsa gerek. ALLAH Teala kimseyi evlatlarıyla sınamasın. ????? ?????? ?????????? ????????? ????? (Her can ölümü tadacaktır. Sonunda Bize döneceksiniz)

22
0
yanıtYanıtla
misafir:

nagehan alçı tahmülsüz gerçekleri nereye kadar saklaya bilirsin nazlı ılıcaka yatıgını kise unutmadı ersan beye sagılı olursan seviniriz bu arada esrsan bey lafınızı iade ederek çok güzel bir hareket biz vebal taşımayız lazim olursa bi yerde buluruz bay

3
19
yanıtYanıtla
YAĞMURDANMI YOKSA AŞKTANMI:

Ne satıyon mal

yanıt3
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title