Haberler

Eşini Keserle Öldüren Yaşlı Adamın Ömür Boyu Hapsi İstendi

Güncelleme:

Edirne'de tartıştığı eşinin kafasına keserle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 81 yaşındaki yaşlı adamın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Edirne'de tartıştığı eşi Kıymet Özkan'ı (81) keserle başına vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan İsmail Özkan (81) hakkında, Edirne Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan davada, 'Eşini canavarca bir hisle eziyet çektirerek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İddianamedeki ifadesinde bir anlık sinirle eşini öldürdüğünü itiraf eden Özkan, "Keserle kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum. Bir anlık sinirle yaptım, pişmanım" dedi.

"CANAVARCA BİR HİSLE, EZİYET ÇEKTİREREK KASTEN ÖLDÜRME" SUÇUNDAN YARGILANIYOR

Nişancıpaşa Mahallesi, Çokalca Sokak'taki bir apartmanda oturan 3 çocuk ve 8 torun sahibi İsmail Özkan, geçen Mayıs ayında çıkan tartışmada eşi Kıymet Özkan'ı keserle başına defalarca vurarak öldürdü. İsmail Özkan olayın ardından tutuklanarak cezaevine konulurken, hakkında savcılık tarafından yapılan soruşturma tamamlandı. Edirne Cumhuriyet Savcısı Murat Göçer tarafından hazırlanarak Edirne 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen 2 sayfalık iddianame kabul edildi. Savcı Göçer iddianamesinde, katil zanlısı İsmail Özkan için 'Eşini canavarca bir hisle, eziyet çektirerek kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep etti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ve savcılık ifadelerinde eşini keserle başına defalarca vurarak öldürdüğünü itiraf eden İsmail Özkan, bir anlık sinirle hareket ettiğini ve pişman olduğunu söyledi. İddianamedeki ifadesinde de olay gününü anlatan Özkan, "Kıymet benim ikinci eşimdir, kendisi ile 12 yıldır resmi nikahlı olarak evliyim. Ara sıra aramızda münakaşa yapardık. Eşim sabah saatlerinde eşyalarını toplayıp kız kardeşinin yanına gitmek istediğini söyledi. Ben de kendisine 'Olur mu öyle şey? Burası senin evin, bir yere gidemezsin. Kız kardeşin ile aramız yok, görüşmeni istemiyorum' dedim. Ancak eşim bana 'Deli misin sen?' diyerek odada bulunan sehpanın bacağını attı" dedi.

"BİR ANLIK SİNİRLE YAPTIM, PİŞMANIM"

Moralinin bozuk olduğunu ve tartışmaya devam ettiklerini belirten Özkan, "Bu esnada salonda kapının yanında işlerim için kullandığım keseri gördüm. Bir anlık sinir ile eşime saldırdım, suratına vurdum. Ancak kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum. Eşim bu sırada yere düştü ve 'İmdat' diye bağırdı. Ben de birkaç defa daha keserle vurdum. Bir anlık sinirle ile yaptım, pişmanım" dedi.

Edirne Bürosu'ndan avukat Harika Taybıllı'nın görevlendirildiği davada, katil zanlısı İsmail Özkan, gelecek ay hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Özkan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

81 yaşında olup; zihinsel ve bilişsel aktiviteleri itibariyle sağlıklı düşünen insan var mıdır. ? Bence çoğu zaman hayır! Ömür boyu ceza alsa ne olur almasa ne olur. . . Bir ömür paylaşılanlar boşa gitti. Allah, aklımızı almasın. . . Sinirlerimize hakim olmayı öğretsin. Huzurlu ve anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Ve sakin liderler ile sakin bir toplum bize nasip etsin.

27
0
yanıtYanıtla
Xtrom:

toplum için yapılan kanunlar, bilimsellik ve evrensellik ilkeleri içinde oluşturulur. Bir zümre veya grup için yapılan kanunlar ise bir genel müdürün genelgesi altında bile ezilebilir. Yaşadık gördük. . . Bazıları doğrucu davut olduğunu hep söyler. . Kanunlar kime ve ne için yapılır. Pek çok akıl sahibi bilir. Allah, kanun yapıcıları ve uygulayıcıları adaletli kılsın.

yanıt5
yanıt0
YOBAZSAVAR:

içeride çürürsün o vakit o sinirle vicdansız dede

3
2
yanıtYanıtla
UZATMALAR:

YA DEDE ZATEN UZATMALARI OYNUYORSUN. KILLAR KADAYIF OLMUŞ YAKIŞTI MI SANA ŞİMDİ GİR İÇERİ DE SON UZATMALARI GÜNEŞ GÖRMEDEN YAŞA.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazik devletin buna iceride bakacagi zaman zaten ayagi cukurda ordan ciksa ciksa cenazesi cikar neden bir kanunci karipda boylelerini asmiyorlar hic degilse yapmis oldugunu. Bedelini oder bir de devlete yük olmaz

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YORUMLARIN NE KADAR DOĞRU OLDUGUNU BILMEM AMA RABBIM O DURUMA KIMSEYI DUSURMESIN KIMSEYI . . . DEDEYE SORSALAR SENMI YAPTIN DIYE O BILE KENDINE INANAMAZ . . INANMAK ISTEMEZ . . . SEN NEFSIMIZE YENIK DUSURME YARABBI . ::::::((((((

4
0
yanıtYanıtla
EYYY:

Şimdi İDAM gerekmez mi buna? İdam şifadır toplum için. Birisini cani hislerle ÖLDÜRMEK suçunun cezası her şartta idam olmalıdır. Devlet Başkanı da affedememeli. Bu millet çıldırdı nereye gidiyoruz?

1
1
yanıtYanıtla
Emre:

81 yaşındaki adama istersen bir gün ceza ver istersen 50 sene ver sonuçta yaşayacağını yaşamış dedemiz

0
0
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Huzur evi yerine cezaevi bakımı alacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title