Haberler

Eşini 88 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sanık: Birliktelik Görüntülerimizi Sevgilisine Gönderdi

Güncelleme:

Edirne'de eski eşini 88 bıçak darbesiyle öldüren Erkan S., mahkemedeki savunmasında "Birlikte olduğumuz sırada çektiği videoları yazıştığı kişiye gönderdiğini WhatsApp'ta gördüm. Cinnet getirdiğimi düşünüyorum. Böyle olsun istemezdim" dedi.

Edirne'de eşi Melek S.'yi (38) cep telefonu ile başkasıyla mesajlaştığı iddiasıyla 88 bıçak darbesiyle öldüren Erkan S. (40), "Birlikte olduğumuz sırada çektiği videoları yazıştığı kişiye gönderdiğini WhatsApp'ta gördüm. Bunu nasıl yapar? 15 yıllık evliyiz. İki çocuğumuz var. O akşam sokaklarda ağlayarak dolaştım" dedi.

Edirne'de fabrika işçisi olan Erkan S., iddiaya göre, cep telefonunda başkasıyla mesajlaştığını gördüğü iki çocuğunun annesi eşi Melek'i iki yıl önce 88 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından tutuklanan Erkan S., Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmaya avukatı ile birlikte katılan Erkan S., cezaevinde yazdığı 8 sayfalık savunmasını okudu. Eşinin ailece görüştükleri ve oturdukları sitede görevli bir kişiyle birlikte olduğunu, mesajlaştığından şüphelendiğini, eşinin telefonunu şifresini öğrenip, baktığında mesajları gördüğünü söyledi.

"BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SIRADA ÇEKTİĞİ VİDEOLARI..."

Eşinin bu kişiyle son derece seviyesiz ve ahlaksız yazışmalar yaptığını gördüğünü anlatan Erkan S., "E. adlı kişi eşimi sürekli yanına çağırıyordu. Bunları görünce büyük bir şok yaşadım. Beynimden vurulmuşa döndüm. Birlikte olduğumuz sırada çektiği videoları yazıştığı kişiye gönderdiğini WhatsApp'ta gördüm. Bunu nasıl yapar? 15 yıllık evliyiz. İki çocuğumuz var. O akşam sokaklarda ağlayarak dolaştım. Sabah avukata gidip, telefondaki yazışmaları gösterip, zina nedeniyle boşanma davası açtım" dedi.

"CİNNET GETİRDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Savunması sırasında zaman zaman gözyaşları döken Erkan S., yaşadıkları nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, avukatı aracığıyla eşinin telefon kayıtlarını mahkemeye sundu. Bir süre sonra çocuklarını özlediğini belirten Erkan S., o nedenle eşi Melek'i aramak zorunda kaldığını ve buluştuklarını anlattı. Erkan S., dışarıda konuştuktan sonra eve dönerken eşinin ısrarıyla iki bira aldığını belirterek, "İki birayı da içtim. Görüntüler hakkında soru sormaya başlayınca Melek, sinirlenmeye başladı. Telefonunu ne yaptığımı sordu. Çorlu'da boşanma davasında delil olarak kullanması için avukatın ofisinde bıraktığımı söyledim. Bunun üzerine bana ağır hakaretler etti. Bir süre sonra alkolün etkisiyle uyuklamaya başladım. Eşim bu sırada tuvalete gitti. Bir ara sanki bir şeyin bana yakınlaştığını hissettim. Melek'i elinde bıçakla bana hamle yapmak için yaklaştığını gördüm. Bıçağı birkaç defa bana savurdu. Ben de bıçağı elinden aldım. Birlikte yere düştük. Bana vurmaya devam etti. O sırada, 'Beni rezil ettin. Allah belanı versin. Ben de seni rezil edeceğim. Erkek müsveddesi' diyordu. Ben de tamamen kendimi kaybettim. Bıçaklamaya başladım. Sonrasını hatırlamıyorum. Cinnet getirdiğimi düşünüyorum. Ben eşime evlilik hayatım boyunca bir kez bile vurmadım. Böyle olsun asla istemezdim. Ama kendisi bana bıçakla saldırdı, ağır hakaretler etti. Öldürme düşüncem olsaydı bunu çok daha önceden yapardım" dedi.

"BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM"

Savunmanın ardından savcının tutukluluk halinin devamını talep etmesi üzerine Erkan S., "Pişmanım. Böyle olsun istemezdim. Eşimin ailesinden, çocuklarımdan, kendi ailemden özür diliyorum" dedi.

"YAZIŞMALARI HER GÜN SİLMİŞ"

Sanığın avukatı olayın iddia edildiği gibi tasarlama olmadığını belirterek, ilk saldırının Melek S.'den geldiğini ifade ederek, suçun ağır tahrik altında işlendiğini savundu. Avukat, "Melek S.'ye ait telefon ilk açıldığında WhatsApp uygulamasının görülmediğini, programın gizlendiğini ileri sürerek, "İlişkinin evveliyatının olduğu çok belli. Telefonda sadece bir günlük yazışmalar var. Maktule yazışmaları her gün silmiş. Muhtemelen müvekkil elinden alıp, kapmasaydı bu yazışmalar da silinecekti" dedi.

CEP TELEFONU İNCELENECEK

Sanık avukatı, öldürülen kadına ait cep telefonunu mahkemeye sunarak, yazışmaların incelenmesini talep etti. Mahkeme heyeti, sanık avukatının cep telefonunun incelenmesi yönündeki talebini kabul ederek, telefonda yer alan yazışmaların, telefon rehberinin dökümünün bilirkişi tarafından yapılmasına ve Erkan S.'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (120)

okmeydanlı:

aa gene bir türbanlı bacı (sermaye) nasıl olurki. türbanlılar namuslu değilmiydi, ?

15
46
yanıtYanıtla
okmeydanlıya hitafen:

okmeydanlı sen tam bir malsın hemen türbana bağladın olayı oysaki ahlak namus kişinin giyiminde değil ahlakında saklıdır . . . . tabi senin gibi 5 para etmez mallar bunu pek anlamaz

yanıt12
yanıt4
Emele batmani:

Hikaye boş . insan öldürüldü cezasi ömürboyu . Bundan sonra kadin katilerine ceza 2 ömürboyu olsun

4
49
yanıtYanıtla
Kürşad:

Ahlak katilllerine ne yapalım peki?senin kafanla kadında masum sende haklısın.aynısı sana yapılsa bukadar rahat olabilirmisin ahlaksız insan.herkes ettiğini buluyor..

yanıt13
yanıt0
türk:

bu adam masum kim nederse desin. . . gözler herşeyi anlatıyor

43
3
yanıtYanıtla
Bir ömür zorla kölelik beklentisi:

O elller kıskançlıktan kana bullandı. Onu artık şıhı kurtaramaz. Emin ol.

yanıt1
yanıt4
zengin erkek:

Bu zamanda kimin eli kimin pantolonun içinde belli değil. Düğünü, mobilyası, nafakası, derdi tasası. . . Sevişmek için bunca sıkıntıya katlanılmaz. Bekar kalın, kadınlardan uzak durun, mutlu olun.

39
5
yanıtYanıtla
Hakan.:

Hah şöyle, bravo

yanıt1
yanıt0
Ömer:

Adamsın

yanıt1
yanıt0
musti:

Baş örtüsü paspas olmuşşş

41
3
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title