Haberler

Kocasına yakalanan kadın, sevgilisiyle birlikte balkondan atlamıştı! Yasak aşk vahşetinin tanıkları konuştu

Güncelleme:

Küçükçekmece'de işten evine dönen Hüseyin Kurt, yatak odasındaki dolapta iç çamaşırları ile gizlenmiş Aykut Demirtuğ'u görmüş, kaçmak isteyen şahıs ve Kurt'un eşi balkondan atlayarak can vermişti. Bugünkü duruşmada Kurt'un beraati istenirken görgü şahidi de olayı, "Eve girdiğimde Hüseyin abi diz çökmüş ağlıyordu, şoktaydı" sözleriyle anlattı.

Küçükçekmece'de Zeynep Kurt ile evli olan Hüseyin Kurt, 25 Kasım 2019'da işten erken ayrılarak evine gitmiş; yatak odasındaki dolabı açtığında, Aykut Demirtuğ'un üzerinde iç çamaşırı ile gizlenmiş olduğunu fark edip kısa bir boğuşmadan sonra şahsı yatak odasına kilitlemişti. Zeynep Kurt ve Aykut Demirtuğ'un korkup kaçarken balkondan atlayarak ölmelerine neden olduğu iddia edilen sanıklar Hüseyin Kurt ile Engin Cuğ'un bugün görülen davalarında beraatleri istendi.

Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ ile tarafların avukatları katıldı. Maktuller Aykut Demirtuğ ve Zeynep Kurt'un aileleri de duruşmada hazır bulundu.

"DİZ ÇÖKMÜŞ AĞLIYORDU"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Taylan Mümin Coşkun, olay günü gelen telefon üzerine dayısı Engin Cuğ'un yanından ayrıldığını belirterek, "Yanımızdan ayrıldıktan 1-2 dakika sonra dayımın evinin balkonundayken Aykut Demirtuğ'un korkuluklara tırmandığını ve atladığını gördüm. Zeynep Kurt'u görmedim. Olayın olduğu yere gittiğimde Aykut yerde yatıyordu. O sırada bina kapısından dayım çıktı ve 'Yukarı git, Hüseyin çocuklarla birlikte, bir delilik yapmasın.' dedi. Yukarı çıktığımda Hüseyin ağabey holün köşesinde diz çökmüş ağlıyordu, şoktaydı. Balkona çıkıp aşağı baktığımda Zeynep Kurt'un da ayağını gördüm. Aşağı yanına indiğimde Zeynep Kurt orada ölmüştü." ifadelerini kullandı.

İç çamaşırıyla sevgilisinin kocasına yakalanmıştı! Yasak aşk vahşetinin tanıkları konuştu

"YUKARI BAKTIĞIMDA BALKONDAN DÜŞTÜKLERİNİ GÖRDÜM"

Bir diğer tanık Yusuf Hicazi de olay yerine yakın bir oto yıkamacıda çalıştığını dile getirerek, "Bağırma sesinin geldiği yöne doğru baktığımda balkonun dışında korkuluklara asılı kadının ellerini bırakarak yere düştüğünü, balkonda korkuluklara tutunan erkeğin de kadının ardından ellerini bırakarak düştüğünü gördüm." dedi.

MAKTULLERE YÖNELİK DOĞRUDAN EYLEMLERİ BULUNMUYOR

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, somut olayda sanıklar Engin Cuğ ve Hüseyin Kurt'un, maktuller Aykut Demirtuğ ve Zeynep Kurt'a karşı doğrudan eylemleri bulunmadığını, maktullerin ölümünde sanıkların ihmali davranışlarından da bahsetmenin mümkün olmadığı belirtildi.

YATAK ODASINDAKİ DOLAPTA İÇ ÇAMAŞIRLARI İLE BULMUŞ

Mütalaada, maktullerin kendilerini aşağı bırakmalarının anlık bir davranış olduğunu belirtilerek, "Maktullerin ölmeleri ile sanıkların müdahale etmemeleri arasında illiyet bağı bulunmamaktadır. Hüseyin Kurt'un kendi evinde Aykut Demirtuğ'u iç çamaşırıyla gördüğünde herhangi bir eylemde bulunmayıp yatak odasına kilitleyip yakınlarını araması da öldürme amacının bulunmadığını göstermektedir. Olay nedeniyle maktullerin kendilerinde oluşturduğu korkuyla atladıklarından sanıkların üzerlerine atılı suçtan ayrı ayrı beraatlerine karar verilmesi talep edilir." denildi.

Mahkeme, müşteki avukatına mütalaaya karşı beyanda bulunması için süre vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Hüseyin Kurt Küçükçekmece Zeynep Kurt Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (83)

SEKOCAN:

TESADÜFE BAK ADAM EKMEĞİNİN PEŞİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR SABAH VARDİYADAN ERKEN ÇIKIP GELİYOR VE BUNLAR YAŞANIYOR BU KADIN MİLLETİ KADAR TEHLİKELİ BİR YARATIK ALLAH ŞAŞIRTMASIN ÇOĞU HABERLER HEP BU ŞEKİLDE HER KADIN İÇİN KONUŞMUYORUM BUNU ERKEKLER BOŞUNA KATİL CANAVAR OLMUYOR BOŞUNA ÇOĞUNA HAK VERİYORUM ERKEĞİNDE HATASI VAR YOKMU VAR ONADA KUYRUK SALLAYAN BAŞTAN ÇIKARAN KADINLARIN SORUNU ONLARDA UÇKURUNA SAHİP ÇIKSIN BİR ERKEK OLARAK DÜŞÜNCEM BU ŞEKİLDE ALLAH ŞAŞIRTMASIN

230
23
yanıtYanıtla
BRAVO SEKOCN:

AMAN SEKO DİKKAT. HER KADINI BU PİS İŞE BULAŞTIRMAMIŞSIN İYİ OLMUŞ. YOKSA DANGALAĞIN BİRİ ÇIKAR ''SENİN ANA KADIN DEĞİL Mİ''DERDİ. İSABET. BU TÜR NETAMELİ İŞLERİN KADINI ERKEĞİ OLMUYOR İŞTE

yanıt20
yanıt2
ARTVİNLİ:

Bir dümbelek yüzünden kocanı mahvettin kendi hayatınıda kaydırdın cahil kadın

174
5
yanıtYanıtla
kadınlar olmasa erkekler cennetlık:

ah bu kadınlar bınbır tılkı kurnazlıgı var beyınlerınde beyınlerı sadece kurnazlıga calısıyor zaten hadıslerde var kadınlar olmasaydı erkekler cennete gırerdı dıye cok doğru yasadıkla goruyoruz.

115
32
yanıtYanıtla
Sibel:

Neden kadınlar sizi zorluyor mu neden erkeklerin itadesizliği diyemiyorsanız da suçunuzu kadınlara atıyorsunuz kadınlar olmadan yaşayamayan sizsiniz asıl erkekler olmasa kadınlar cennetlik Küm bilir nasıl kandırdı kadını

yanıt9
yanıt60
ERKEKLER KADINLAR OLMASA BİR HİÇ:

cadı diye de yakalım mı kadınları, yazık başta annene ve tüm yanındaki kadınlara

yanıt7
yanıt15
ziyaretcı:

Sibel''e cevap. kadın erkeğe ümit vermese erkek nasıl yanaşır ya?

yanıt29
yanıt6
ZİYARETÇİ:

CENABET CENABET GİTMİŞLER, ALLAH ŞEYTANA UYDURMASIN, GÖZ AÇIP-YUMUNCAYA KADAR NEFSİMİZE BIRAKMASIN, ÇOLUK ÇOCUĞUMUZU MUHAFAZA BUYURSUN, İMAN KUR''AN YOLUNDAN AYIRMASIN.

yanıt39
yanıt3
Kayserili:

Kadinlar olmasa erkekler cennetlik; Cok dogu bir söz. Üc kadin bir araya geldiginde, ikisi bir olup ücüncünün hakkinda dedi kodu yaparlarmis. Artik gerisini siz düsünün.

yanıt1
yanıt0
Bolt pilot:

Herşey kadında biter 1: Bir ilişki zorla oluyorsa Buna kanunen ve toplumda ki adıyla söylersek (zorla Tecavüz ) denir 2: Eğer kadın isterse ikisi arasında seviyeli ilişki olur// Not: Bana göre seviyeli değil

yanıt0
yanıt0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title