Haberler

Ertuğrul Gazi Bulvarı Asfaltlandı

Güncelleme:

Gökkuşağı Havuzu üst geçidinden Kılbasan yoluna çıkan ana bağlantı yolu Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz sezonu boyunca birçok bölgede asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştiren ekipler son olarak Gökkuşağı havuzu üst geçidi ile Kılbasan yoluna bağlantı kuran Ertuğrul Gazi Bulvarını sıcak asfaltla kapladı.

Sümer Mahallesi'nde Gökkuşağı Havuzu ile Kılbasan yolunu birbirine bağlayan yolun yapılan düzenlemeyle Bulvar haline getirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Gökkuşağı Havuzu üst geçidinden Kılbasan yoluna çıkan 1353 nolu sokak, yaptığımız çalışmayla Ertuğrul Gazi Bulvarı olarak düzenlendi. Buradaki konut yoğunluğunun artması ve bulvar düzenlemesiyle birlikte çoğu kısmı toprak olan bu yol da hemen asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık bin metre uzunluğundaki yola dört ton civarında sıcak asfalt serildi ve kaldırımları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, mevsim şartları elverdiği sürece planlarımız dâhilinde devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kılbasan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title