Haberler

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisi hakkındaki eleştirilere cevap verdi: Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur mu?

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Lanet bir dizi" olarak nitelendirdiği Çukur'un başrol oyuncusu Ercan Kesal, gelen eleştirileri kabul etmeyerek "Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" dedi.

Televizyonda yayınlanan diziler hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, reyting rekortmeni Çukur dizisi için "Lanet bir dizi" yorumunu yaptı. Yönetmen, oyuncu ve yazar Ercan Kesal, oynadığı Çukur dizisine yönelik eleştirileri kabul etmediğini söyledi. Kesal, "Çukur'daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" dedi.

"İŞİMİ HAKKIYLA YAPTIM VE KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM"

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 56'ncısını düzenlediği Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 'Öğle Sohbetleri'ndeki konuğu, yönetmen, oyuncu ve yazar Ercan Kesal oldu. Son günlerde tartışma konusu olan 'Çukur' adlı dizide 'İdris Koçovalı' karakteriyle geniş kitlelerin tanıdığı Kesal, diziye yönelik eleştirilerden hiç etkilenmediğini söyledi. Popüler bir dizide oynadığının farkında olduğunu aktaran Kesal, "Bilerek bu rolü oynadım. Oradaki karakteri içselleştirdim, o oldum. Kendim oldum. Setin en disiplinli yaşlısı olarak işimi hakkıyla yaptım. Kendi isteğimle de ayrıldım" dedi.

"ÇUKUR'DAKİ ŞİDDET MESELESİ HAYATTA ŞİDDETE GÖRE ÇOK MASUM"

Dizi film 'Çukur'un çok izlenmesinden dolayı eleştiri aldığını kaydeden Kesal, ortaokuldaki çocuğun da akademisyenlerin de diziyi seyrettiğini söyledi. Dizinin garip bir izleyici skalası olduğunu anlatan Kesal, "Bu önemli bir şey, demek ki senaryosu ve oyunculukları farklı. Oyuncu olarak Çukur'a dair hesap vermek zorunda değilim. Ercan Kesal olarak söyleyeceklerim var. Çukur'daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" dedi.

Ercan Kesal: Artık dizilerde oynamak istemiyorum

ARTIK OYUNCULUK YAPMAYACAK

Söyleşiyi izleyen gençlere tavsiyelerde bulunan Kesal, "Oyunculuk konusunda kendiniz olun. Kameranın karşısında öyle durun, bir şeyi taklit etmeye çalışmayın, berbat olursunuz. Her şeyi oynamak zorunda değilsiniz. Okumazsanız oynayamazsınız, gözlem yapmazsanız yapamazsınız. Bütün filmler master tezidir, iyi filmler doktora tezidir" dedi. Ercan Kesal, oyunculuk yapmak istemediğini ve dizi filmlerde oynamak istemediğini belirterek, "Artık yönetmenlik yapmak istiyorum" dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisindeki bir sahnede avukat rolündeki oyuncunun tartaklanmasına yönelik savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Avukat Funda Sadıkahmet Alp'in yaptığı suç duyurusunda avukatlık mesleğinin itibarsızlaştırıldığı ve gelecek nesillerin diziden olumsuz etkilendiği belirtildi.

Ercan Kesal: Artık dizilerde oynamak istemiyorum

"BU DİZİLER ÇOCUKLARIMIZI ZEHİRLİYOR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bazı televizyon dizilerini eleştirmiş ve "Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum 'Üniversite hocaları ne işe yarıyor?' diye" ifadesini kullanmıştı.

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisi hakkında eleştirilere cevap verdi: Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur mu?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (121)

nevşehirli:

işi gücü bitmiş ercan bey boş ver biz severek izliyoruz

26
31
yanıtYanıtla
DDDD61:

eskıya dunyaya hukumdar olmaz kurtlar vadısı vb bunlarda atvde yayınlanıyordu bır ıkı kelıme edersenız sevınırız bakanım ha onlar atvde ama :)

45
7
yanıtYanıtla
biri:

siz ilk önce eşcinselliği yayan dizileri kaldırın

33
1
yanıtYanıtla
Ccc:

Ewet kesinlikle bu konuda haklisiniz. Bu tip yayinlar kesinlikle yasaklanmali. Hatta bu tip mustehcen yayinlar normal cisellik bile insanlari psikolojisini etkileyebilir. O tip yayinlarda sakincali. Egitim amacli cocuklar belli bir yaşa geldiginde 1 veya 2 kez izletilmeli. Sonra asla izlenmesi dogru degil. O tip yayinlar sapiklastirir. Hani diyorlarya mini etek giyiyen bayanlar tahrik ediyormus diye. Mini etek giyiyen bayanlarla ugrasacaklarina bu tip yayinlari kaldirsinlar. Sapikliklarda azalir, tacizlerde tecavuzlerde.

yanıt9
yanıt0
boş konuşmuş hasbam:

diziyi bende izliyorum ve diyorum ki İdris boş konuşma. . . neresi daha masum. . . organ mafyası, adam vuran, uyuşturucu, haraç, bütün kötülükler var hepsine bir masumiyet vermişler (mesela koruma adı altında çukurun aldığı haraç masum ama savaştıkları çetelerin aldığı haraç kötü gibi). . . hangisi daha masum. . .

19
6
yanıtYanıtla
ali:

bu çukur ve onun gibi diziler kaldırılsın çocuklara kötü örnek oluyo saygı değer bakanımızdan rica ediyoruz

9
10
yanıtYanıtla
Dizi:

bakan sırf Lafff olsun diye konuşmuş :(((

9
10
yanıtYanıtla
Misafir:

Kelle kesen osmanlı yı mı seyredelim yoksa kanunsuzluk yıllarındaki devrimi seyredelim koltuk için evlatlarını öldüren koltuk için bir birini öldüren osmanlı yı mı seyredelim yoksa hadi ordan

10
6
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Deden hakkında iftira atmaya utanmıyor musun?İstediğin gibi takılıyorsan olduğun yerde benim döktüğüm kanlar sayesinde böyle rahatsın. !!

yanıt3
yanıt8
ibrahim abi:

Senin dedeyin OSMANLI olmadigi belli. . . . . YA SEV YA TERKET

yanıt2
yanıt7
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title