Haberler

Enis Fosforoğlu'nun eşi tabut başında çekilen fotoğrafla ilgili konuştu

Güncelleme:

71 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Enis Fosforoğlu'nun eşi, Selen Görgüzel'in tabut başında fotoğrafının çekilmesi olayı ile ilgili konuştu.

Türk sinemasının usta isimlerinden Enis Fosforoğlu geçtiğimiz günlerde hayat veda etmişti. Ancak Selen Görgüzel Alkan ve Hamdi Alkan'ın tabut başında fotoğraf olayı magazin gündeminde usta tiyatrocunun ölümünden daha çok konuşuldu.

"ENİS'İN ÖLÜMÜNDEN DAHA ÇOK KONUŞULDU"

Usta ismin eşi Feride Fosforoğlu, hem Enis Fosforoğlu ile yaşadıkları büyük aşkı, Fosforoğlu'nun tabutuyla çektirdikleri fotoğrafla gündeme gelen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel hakkında Posta'ya konuştu. Feride Fosforoğlu, "Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in tabut başındaki halleri Enis'imin ölümünden daha çok konuşuldu" sözleriyle sitem etti.

Enis Fosforoğlu'nun eşi tabut başında çekilen fotoğrafla ilgili konuştu

İşte FerieFosforoğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları;

Cenaze töreni çok konuşuldu. Özellikle Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel'in tabut başındaki fotoğraf halleri…

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in tabut başındaki halleri Enis'imin ölümünden daha çok konuşuldu. Türkiye çok değerli bir sanatçısını kaybetmiş, değil mi? Ama insanların konuştuğuna bakın! Enis'im, magazini hiç sevmezdi, ölümünü bile magazin malzemesi yaptılar. Selen ve Hamdi de bunları asla hak etmedi. Onlara büyük bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Enis Fosforoğlu'nun eşi tabut başında çekilen fotoğrafla ilgili konuştu

"ÇOK GEREKSİZ POLEMİK"

"Ama fotoğraflara yansıyan görüntü çok da hoş değildi sanki...

Çok gereksiz bir polemik. Selen'in magazinde görünmek için böyle bir şey yaptığına asla inanmıyorum. Ben onların samimiyetine inanıyorum ve arkalarındayım. Enis de yaşasa benim gibi düşünür ve çok üzülürdü. Selen ve Enis'in ilişkisi baba-kız gibiydi."

Enis Fosforoğlu'nun eşi tabut başında çekilen fotoğrafla ilgili konuştu

"BİR TEK ONLAR MI GÖZE BATTI"

"Ortada nahoş bir durum yok yani?

Nahoş olan Enis'in ölümünden çok Selen ve Hamdi'nin konuşulmasıdır. Bir değer gitmiş, ülkenin konuştuğu sadece Selen ve Hamdi. Orada herkes fotoğraf çekiyordu. Bir tek Selen ve Hamdi mi göze battı? Onlar fotoğrafı kendi arşivleri için çekmiş."

Enis Fosforoğlu'nun eşi tabut başında çekilen fotoğrafla ilgili konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enis Fosforoğlu Hamdi Alkan Haberler

500

Yorumlar (5)

ipek:

ha cahil olan türk milleti yani çok çok büyük değer enis fosforoğlu onun avladı gibi olan selen çatır çatır resim çeken hamdi herkes çok iyi ve masum çok ayıp fotoğraf çekilir mi diyen halk kötü haklısınız sizleri sanatçı değil insan yerine bile koymamak lazımdı biz halk olarak hata ettik

23
5
yanıtYanıtla
Mustafa:

İpek işsiz misin nesin git bir suriyeli bulda evlen

yanıt0
yanıt8
bir dost:

İNSANLARIN KALBİNİ DÜŞÜNCESİNİ VE NİYETİNİ BİLMEDEN KİŞİLERİ SORGULAMAK BENCE HİÇ ETİK DEĞİL. BURADA RESMEN HAMDİ ALKAN A KARŞI LİNÇ KAMPANYASI YÜRÜTÜLMÜŞ. HER ŞEYDEN ÖNCE İNSANLARI ANLAMAYA ÇALIŞSAK BU BİZİM DAHA MANTIKLI OLMAZ MI?

3
6
yanıtYanıtla
TENEKE ADAM:

Ona, buna maydanoz olmayı ne kadar seviyoruz . İstiyoruz ki herkes bizim gibi düşünüp bizim gibi yaşasın . Halbuki Allah her kese değişik miktarda akıl vermiş , aynı düşünemeyiz ki

8
1
yanıtYanıtla
temel:

adamlar icin her sey sov eline tlf al cek

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title