Haberler

Engin Altan Düzyatan, Mesut Özil'e Diriliş'te Giydiği Zırhlı Kostümünü Hediye Etti

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin hayranı olan Mesut Özil'e düğün hediyesi olarak giydiği zırhlı kostümü hediye etti.

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan, başarılı futbolcu Mesut Özil'e tarihi bir hediye verdi.

ZIRHLI KOSTÜMÜNÜ HEDİYE ETTİ

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e Engin Altan, düğün hediyesi olarak Diriliş Ertuğrul'da giydiği tarihi zırhlı kostümünü verdi.

Engin Altan Düzyatan, Mesut Özil'e Diriliş'te Giydiği Zırhlı Kostümünü Hediye Etti

İZLERKEN SIK SIK PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Mesut Özil, diziyi izlerken Londra'daki evinden sık sık paylaşım yapmış hatta Gülşe ile dizinin setini ziyaret edip tüm ekibi tebrik etmişti.

Engin Altan Düzyatan, Mesut Özil'e Diriliş'te Giydiği Zırhlı Kostümünü Hediye Etti

MALİKANESİNİN BAŞKÖŞESİNE KOYACAK

Mesut Özil'in yakın dostunun hediye ettiği kostümü, Londra'daki çok sayıda Osmanlı eserinin yer aldığı 35 milyon euroluk lüks malikanesinin baş köşesine koyacağı bildirildi.

Engin Altan Düzyatan, Mesut Özil'e Diriliş'te Giydiği Zırhlı Kostümünü Hediye Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

6.FİLO:

Mesut Özil uyuşturucu partilerinde bulunan biri neden dışlanan biri olmuyor. yarın bugün çocuklarımız hesap soracak. .

17
11
yanıtYanıtla
RACO:

seninkide laf adamın milyonları var kim dışlayacakmış herif recep paşayla fotoğraf bile çekiniyo devletin başı dışlamamış kimin ne haddine sen nasıl bi ülkede yaşadığını bilmiyomusun paran varsa sorun yok vur kır öldür yarala dağıt ses çıkarmaz kimse hatta ertesi gün unutulur gider el üstünde tutulmaya devam edersin böyle şeyler yapmazsan ayıp olur:))))))

yanıt4
yanıt4
Gül:

Çocuklarina sen sahip cikmalisin

yanıt4
yanıt1
cello:

çekemeyen anten taksın

yanıt0
yanıt0
hasan:

sahte vatanseverler. Daha düne kadar mesutun babası ''ben oğlumu alman gibi yetiştirdim onun yeri alman milli takımıdır'' dediği günleri, düzyatanında oğlu abd de doğduğunu hala unutmadık. takiyeci tüccarlar. . .

13
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

İyi ki öyle demiş la! Yoksa dünyaca tanınan bir yıldız haline gelemeyecekti! Helal olsun Allah yolunu açık etsin..

yanıt1
yanıt1
SEDAT:

mesutta sana formasını versin engin dizide giyersin

18
5
yanıtYanıtla
BEN:

e. a. d özile tarihi hediye verdi diyor ? ne vermiş ? '' dizide giydiği zırh '' vay anasını yaaaa ne özel ne muhteşem hediyedir gören der kendisi gerçek ERTUĞRUL GAZİ verdiği de 10 asır önceki giydiği gerçek zırhı. . . Komiksiniz siz ve izleyenler . . . Allah sizlerden uzak etsin. . .

6
15
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınMESUT SENI TEBRIK EDERIM HANI SÖZÜM ONA BAZILARI ALMAN KIMLIGINI ALINCA BIR SÖZ VAR KESTANE CIKMIS KABUGUNU BEGENMEMISLERDEN DEGIL SIN SENI TEBRIK EDERIM YOLUN ACIK OLSUN BAHTIN ACIK OLSUN MUTLU OL MILLETINLE GURUDUY HER DAIM

17
2
yanıtYanıtla
XYZ:

Devletin kanalının dizsinde kullanılan kostümler devletin parası ile yapılmış olmasın?

6
12
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title