Haberler

Engin Akyürek'ten Şaşırtan 'Aşk' Açıklaması: Hayatı Yerle Bir Ediyor

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, bir dergiye aşk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı "Aşk hayatı yerle bir ediyor" açıklaması ile hayranlarını merak ettirdi.

Hayranları Bergüzar Korel ile başrolleri paylaştığı "Bir Aşk İki Hayat" filmi için geri sayımı beklerken, yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, İstanbul Life dergisine aşk hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Engin Akyürek'in "Aşk hayatı yerle bir ediyor" yorumu ise sevenlerini meraklandırdı.

Engin Akyürek: Aşk Hayatı Yerle Bir Ediyor

"AŞK HAYATI YERLE BİR EDİYOR"

Daha yeni "Sessizlik" adlı öykü yayınlayan ve kitap imza gününde hayranları ile buluşan Akyürek, "Aşk hesaplamadığımız bir yerde gizli. Aşıkken her şey yerle bir oluyor. Tatsız giden her şey birden güzelleşiyor" ifadelerini kullandı. 36 yaşındaki başarılı oyuncu, yakın zamanda hayatını anlatan bir kitap yayınlayacağını ve İspanyolca'ya çevrileceğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bergüzar Korel Engin Akyürek İstanbul Magazin Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (12)

Keskin sirke küpüne zarar:

Bilinçsiz aşk neye yarar

9
1
yanıtYanıtla
mühendis:

heleki yanlış kişiye aşıksan işte o zaman hayatın alt üst olur ve bidaha düzelmez benimkli öyle mesela beni sevmeyen birine deli gibi aşığım o kadar berabt bişey ki elinden bişe gelmiyor susup sessizce izliyorsun her gün ölüyorsun ağlarken kimse duymasın diyorsun kalbin ağrıyor nefesin kesiliyor kısacası aşk anlatmakla olmuyor o duyguyu yaşamlı insan yoksa anlamaz

7
1
yanıtYanıtla
demir almak zamanı gelmiş:

belki o da boş değildir ama imkansızdır sizinkisi. sen aklınla olmayacakları olduruyorsundur yanlış olduğunu bile bile. yine de bir konuşsan o kadar da büyütelecek bir duygun olmadığını anlarsın.

yanıt1
yanıt0
Akıl- mantık:

Seni sevmiyor zannedebilirsin mühendis belki oda seni seviyordur, eğer sevmiyorsa senin sevgini haketmiyordur, dünyada seni senin gibi sevebilecek milyonlarca insan vardır aramasını, bakmasını ve beklemesini öğrenmelisin. Allah var gam yok.

yanıt2
yanıt0
Hieeytt benim adım ajjk:

Daatırım ulen burayıııı!?!!!

2
1
yanıtYanıtla
Temel Sağlam olmalı:

Tutarlı hayat yoksa dağılır

2
1
yanıtYanıtla
Yeter artık:

Nasil bir gençliğe sahibiz? Bu canilere en ağır iskence uygulanmalıdır!

1
1
yanıtYanıtla
Anonim:

Ne diyon gerzek yanlış habere yorum yaptın galiba

yanıt1
yanıt0
VATANDAŞ:

Bir sen kalmıştın kitap yazmayan ??

1
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Askiniz batsin sizin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title