Haberler

68 Yaşındaki Engelli Adamı Sokak Ortasında Öldüren Zanlı Komşusu Çıktı

Güncelleme:

Adıyaman'da, sokak ortasında 69 yaşındaki engelli adamı başından vurarak öldüren şahıs yakalandı. Katil zanlısının, öldürülen engelli adamın komşusu olduğu öğrenildi.

Adıyaman'da, sokak ortasında engelli adamı başından vurarak öldüren şahıs yakalandı. Cinayet zanlısı Ahmet Elçi'nin eski komşusu çıktı.

68 Yaşındaki Engelli Adamı Sokak Ortasında Öldüren Zanlı Komşusu Çıktı

YOLUNU KESİP TARTIŞTI

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi Zeytin Dalı Caddesi Mustafa Yücel Özbilgin Parkı yanında kaldırımda yürüyen 69 yaşındaki engelli Ahmet Elçi'nin yanına yaklaşan Mehmet T. (69), isimli şahıs eski komşusu olduğu öğrenilen Elçi ile tartıştı.

HASTANEDE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yaşanan tartışmanın ardından şahıs, tabancayı Elçi'nin başına dayayarak ateşledi. Elçi'yi sokak ortasında öldüren şahıs, daha sonra elindeki tabanca ile olay yerinden sakin bir şekilde ayrıldı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Elçi burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KATİL, KOMŞUSU ÇIKTI

Olay sonrası harekete geçen Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri Ahmet Elçi'yi sokak ortasında öldüren Mehmet T'yi, Adıyaman- Gölbaşı karayolunda durdurulan bir yolcu otobüsü içerisinde yakaladı. Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan soruşturmada, katil zanlısı Mehmet T.'nin, öldürülenElçi'nin komşusu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (31)

yakub:

Dinsiz imansız millet Allah hepinizin belasını versin, mekanınız ebediyen lavlı ateş olsun inşallah.

68
5
yanıtYanıtla
Başta:

Senin tabi

yanıt3
yanıt26
Ispartalı:

BAŞTA isimli kişi Çok mu meraklısın can almaya da adam öldürene laf edene laf atıyon

yanıt22
yanıt4
genç ve güçlü:

bu adıyamanlılar dinle kafayı bozmuş. yok aşiret yok bilmem ne. . helak olun hepiniz. .

12
7
yanıtYanıtla
derman:

aynen hocam, tamamen çağ dışı bi zihniyet

yanıt0
yanıt0
DÜRBÜNLÜ:

ALLAH RAHMET ETSİN. . BU ARADA MUBAREK KARDEŞLERİM. . BU CUMA MEHDİLİĞİMİ İLAN EDECEĞİM. . SEVENLERİME DUYRULUR. . .

8
11
yanıtYanıtla
Mehdi akar:

Tören yapıcanmı yerini ve saatini belirtmemişsin

yanıt2
yanıt0
?:

öldürülenin hiçmi şuçu yok? neden ?niçin? kim? nerde? naşıl? ne zaman? 5N1K elbette bunları bilmeden bişey denemez ama. . . ! yinede öldürülmememli

6
7
yanıtYanıtla
KARTAL:

VALLAHİ KİM OLSA AYNISINI YAPAR SEVDİGİ KIZI KOMSUSU ALINCA SONUÇ MEYDANDA. . . ……………………. . .

0
12
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İdam gelmediği sürece caydırılık olmaz... O katilin de kafasına sıkıp infaz etsinler bakim yiyormu bundan sonra öyle adam öldürmek...

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title