Haberler

Enes Batur, "Aylık Kazancın Ne Kadar?" Sorusuna Yanıt Verdi

Güncelleme:

YouTube'da 9,2 milyon takipçisi bulunan Enes Batur, Buket Aydın'ın "Aylık kazancın ne kadar?" sorusunu cevaplayarak, "Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de." dedi.

CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan ünlü Youtuber Enes Batur,sorulan soru üzerine aylık kazancını açıklamadı. Onun yerine YouTube'dan para kazanma sırrını açıklayan Batur, "İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz." dedi.

"PARA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL"

Youtube'da 9.2 milyon takipçisi bulunan Enes Batur, Buket Aydın'ın "Sinema mı internet mi daha karlı, Youtube'dan ne kadar para kazanılıyor? Enes Batur'un aylık kazancı ne kadar?" sorusunu cevaplayarak, "Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim. Beni yalan makinesine bağladılar. 'Bu işte senin için para önemli mi?' dediler. 'Hayır' dedim. Yalan makinesi dedi ki 'Enes Batur doğru söylüyor.' Önemli değil benim için para. Ona dikkat etmediğim için 'Sinema mı daha karlı Youtube mu daha karlı?' demiyorum. Çünkü eğer sinema filmini parasız bir şekilde yapabilme imkanım olsa herkes izlesin diye gider Youtube'a koyardım" dedi.

Enes Batur, 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusuna Yanıt Verdi

YOUTUBE'DAN PARA KAZANMANIN SIRRINI AÇIKLADI

Ünlü Youtuber, "Günümüz gençleri için çalışmak ne demek, para kazanmak için neler yapmalı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz. Olay bu. Sadece para kazanmak için 'İşime gideyim. 8 saat burada zaman geçireyim. Denilenleri yapayım' derseniz öne çıkamazsınız. Sen kendini o işinde nasıl geliştirebilirsin bunu araştırırsan ve her gün elinden gelenin en iyisini yaparsan o zaman öne çıkarsın. O zaman daha fazla para kazanırsın. O zaman aranılan insan olursun."

Enes Batur, 'Aylık Kazancın Ne Kadar?' Sorusuna Yanıt Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buket Aydın Enes Batur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

a:

çapsız, küçük çocukların zaaflarını kullanarak toplumda yer edinmeye çalışan bir asalak

60
4
yanıtYanıtla
ahmet:

'' küçük çocukların zaaflarını kullanarak '' o kadar haklısın ki

yanıt4
yanıt1
külyutmaz:

karakter yoksunu, değerleri olmayan bu tipleri piyasada tutmamak lazım. ülkeye katkıları yok. çocukları zehirlemekten başka yaptıkları bir şey yok. birilerinin yönlendirdikleri ve toplumun değerlerini dinamitlemek için çıkartılan ve desteklenen tipler. çocuklarımızı uzak tutalım. yoksa bunlar kazanır biz kaybederiz

35
1
yanıtYanıtla
KÜLYUTAR:

çocuğu ile ilgilenmeyip çocugun eline telefon veren aileler evlatlarını zehirlemiyor da bu çocukmu zehirliyor ? çocuk sussunda dedikodu yapalım diyen anneler varken kimse bu çocuklara haksızlık edemez.

yanıt0
yanıt2
MERT:

OLM NE BOŞ ADAMSIN ADAMIN PROFİLNİDE YETİM ÇOCUKALRI SEVİNDİRME, HASTA ÇOCUKLARI MUTLU ETME İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLAR VİDEOLARA TONLA SÖZ VAR SEN HALA BURDA UZAT TUTALIM UZAK TUTALIM DİYORSUN KALDIR LAN ÇOCUGUNU PİYASADAN O ZAMAN

yanıt3
yanıt3
ASABİ:

BOŞ BOŞ GEZEN ÜRETMEYEN ELİNDE CEP TELEFONUYLA OYNAYARAK AYLAK AYLAK ORTALIKTA DOLAŞANLARIN OLDUĞU TOPLUMDA NE YAZIK Kİ ZAMANINI BU ÇEŞİT BOŞ İNSANLARI İZLEYEREK ZİYAN EDENLER VAR

33
3
yanıtYanıtla
BU NEDİR AGA:

Şu büyük büyük konuşmalara bakar mısın ya sanki çok büyük işler yapmış sanki imkansızı başarmış, sanki kansere çare bulmuş birde utanmadan millete akıl satıyor öğüt veriyor, bir günümde sinirlenmeden geçsin ya nasıl bir ülke olduk böyle

30
3
yanıtYanıtla
şahin:

bu çocuga neden kızıyorsunuz? kızılacak biri varsa bunu izleyip buralara getirenler. önce çoluğundan cocugundan başla

29
3
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Herkes bu adamın haksız kazandığını ve ülkedeki aç zor şartlarda çalışan işçilerinden bahsetmiş. KARDEŞİM bu adamı izlerseniz kazanır zorlamı izliyorsun?. ve bu adam yasa dışı iş yapmıyo. Hile yapmıyo. Kimseye zarar vermiyo. Eşit standart haklara sahip insanların yapabileceği şeyleri yaparak para kazanıyo. SENDE video çek koy kazan. kimsenin cebinden para almıyo, kimseye bişey satmıyo. Kıskanmamak gerek. umarım daha çok kazanır. . .

21
9
yanıtYanıtla
amir:

Enes Batur, ''Aylık Kazancın Ne Kadar?'' Sorusuna Yanıt Verdi. . . . . cevap söylemicem. . . . işte habercilik örneği. . sizi okutan hocanın eline tüküreyim. .

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title