Haberler

En Acı Tesadüf

Adana'da 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 4 kişinin de yaralandığı kazayı duyup olay yerine gelen bir kişi, polisin açtığı ceset torbasında kız kardeşinin cesediyle karşılaştı.

Adana'da 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 4 kişinin de yaralandığı kazayı duyup olay yerine gelen bir kişi, polisin açtığı ceset torbasında kız kardeşinin cesediyle karşılaştı. Kız kardeşinin ölümüyle gözyaşı döken ağabeyin ağıtları yürek dağladı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi, Kürkçüler beldesinde meydana gelen kazada, içinde Mustafa Çelen'in bulunduğu Muhammet Solmaz yönetimindeki 01 AS 917 otomobil Ceyhan istikametinden Adana'ya doğru giderken, Kürkçüler Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durdu.

Yine aynı istikametten gelen ve ismi belirlenemeyen sürücünün kulandığı ve içinde Zebeyde Çelik (35) ile oğlu İzzet Çelik'in de bulunduğu 63 VS 185 plakalı otomobilde kavşağa gelerek 01 AS 917'nin arkasına durdu. Bu arada, içinde Ahmet Doğan, Mustafa Ceven'in bulunduğu ve Mahmut Doğan'ın kullandığı 80 GE 996 plakalı otomobilde Osmaniye'den nişan yapmak için Adana istikametine giderken Kurkçüler Kavşağı'nda diğer otomobillerin yanında kırmızı ışıkta beklemeye başladı.

Bu arada Abdullah Çelik yönetimindeki 80 FU 861 plakalı cip, Ceyhan istikametinden Adana yönüne giderken kırmızı ışıkta duramayarak önündeki 63 VS 185 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın sonucuyla 63 VS 185 pilakalı otomobil önündeki 01 AS 917 plakalı otomobile çarpıp arada kalarak hurdaya döndü. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip yan taraftaki nişana giden 80 GE 917 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası 63 VS 185 plakalı otomobilde bulunan sürücü ve yanında bulunan Zübeyde Çelik (35) ve oğlu İzzet Çelik otomobilde sıkıştı. x

Diğer otomobilde bulunanlar ile cip sürücüsü hafif yaralandı. Görgü tanıkları hemen olay yerine ambulans, Can-Kur ve polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Can-Kur önce İzzet Çelik'i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri ismi belirlenemeyen sürücü ve Zübeyde Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde gaz kaçağı olduğu anlaşınca polis çevredeki vatandaşları sigara içmemeleri için uyardı. Can-Kur ekipleri öne sıkışan Zübeyde Çelik'i çıkardı. Daha sonra ise sürücü sıkıştığı yerden çıkartılarak ceset torbasına konuldu. Bu arada, cip sürücüsü Abdullah Çelik'te ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan 1'i ağır toplam 4 yaralı Adana Devlet ve Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ölen kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı. Bu arada bir kadın ağlayarak cesetlerin akrabası olabilceğini söyledi. Bunun üzerine cesetlere tek tek baktı ancak yakını olmadığı belirlendi. Kürkçüler'de kavşakta kaza olduğunu duyarak tesadüfen kaza yerine gelen Abdullah Çelik isimli bir kişi de cesetleri tanıyabileceğini ileri sürerek polisten izin alıp cesede bakmak istedi. Polis ceset torbasının fermuarını açıp baktırdığında Abdullah Çelik, ölen kadının kız kardeşi olduğunu söyleyerek ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu. Kendisinin kanser hastası olduğunu söyleyerek kız kardeşinin ölümünü tesadüfen öğrenen Çelik'in ağıtları yürekleri dağladı. Diğer canenin ise kimliği belirlenemedi.

Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis yolu trafiğe açarak kazayla ilgili inceleme başlattı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzzet Çelik Kürkçüler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title