Haberler

Emekli vatandaşın sözleri yürek burktu: Ekmeği tavuklara götüreceğim diye yalan söyledim

Güncelleme:

FOX Haber'in önceki gün haberleştirdiği İsmail Eroğlu isimli emekli vatandaşın anlattıkları yürekleri dağladı. 1500 TL maaşla geçinmeye çalıştığını belirten Eroğlu, iş aramak için gittiği bir fabrikadaki ekmeği "Tavuklara vereceğim" diye aldığını ancak evde eşiyle yediğini anlattı. Eroğlu'nun yaşadığı bu durumu anlatırken gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

FOX Ana Haber Bülteni'nde önceki gün yayınlanan bir haber, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konu haline geldi. FOX muhabiri, emekli olan ve 1500 TL maaşla geçimini sağlamaya çalışan İsmail Eroğlu'na mikrofon uzattı. Eroğlu'nun yaşadığı zorluğu anlatırken söyledikleri yürek burktu.

"EKMEĞİ TAVUKLARA YEDİRECEĞİM DİYE ALDIK"

Bir fabrikaya iş aramak için gittiğini söyleyen Eroğlu, orada çalışan bir kişiden fabrikanın kapısının önünde duran ekmeği almak için izin istediğini söylerken gözyaşlarına boğuldu. Eroğlu, ekmeği alırken "tavuklara vereceğim" dediğini ancak ekmeği eşiyle birlikte yediklerini belirtti.

"EŞİM HİÇ ÜŞENMEDEN YAPTI"

Emekli vatandaş Eroğlu o anları şu sözlerle anlattı: "Ekmeği tavuklara götüreceğim diye yalan söyledim, aldım getirdim. Eşim hiç üşenmeden yaptı. Beraber oturduk yedik" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (15)

Kimbel:

Fox çok yalan söyliyor,kışkırtıyor galerilerde araç kalmadı marketlerde gıda kalmadı kasada kuyrukta bekliyorlar,sabahtan akşama kadar geceyarısına kadar yollar şehirler araçlarla dolu bu araçlara benzin lazım sigortası vergisi var be kardeşim benzin Almanyada 2 Euro yani 32 TL bizde 10 lira bile değil nankörlük yapmayın asgari ücret 1250 TL yeterde artarda

9
123
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Hmmm, bay Kimbel, yorumundaki hesaba göre bana öyle geliyor ki, sen de ekonominin kitabini yazmissin...

yanıt24
yanıt1
ZAFER ALTUNTAŞ :

PARASI OLANA DEVLETTEN İYİ MAAŞ ALANA YALAN HABER GİBİ GELİYO ÇÜNKÜ ONLAR ÖYLE GÖRMEK İSTİYOR AMA MAALESEF GERÇEKLER ORTADA ASGARİ ÜCRETİ 4000 YAPSA NE OLACAK FİYATLAR BİR KEZ DAHA KATLAYACAK O ZAMAN ÇOĞU KİŞİ TAMAMEN AÇ KALACAK İÇİNDE İNSANLIK KALMAMIŞ BAZI KİŞİLERDE YALAN DİYEREK KENDİNİ AVUTACAK

100
5
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

yahu kardeşim asgari ücret 4 bin olsa ne olacak katlanacak derken 4000 TL nin alım gücünün 2017 yılındaki asgari ücretin alım gücünden neredeyse yarı yarıya az olduğunu bilmez misin? Asgari ücret 2017 nin alım gücüne ulaşması için 6000 TL olması gerekiyor en az..

yanıt0
yanıt0
engin. :

vatandaş olarak ben utandım doğrusu. bize edep haya sahibi dava adamı vekiller lazım. koltuk sevdalısı işinin ehli olmayan vekiller değil.

75
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Fox haber verince yalan derler ama A haber Verse doğru derler , hiç a haberin zam haberi yada vatandaşlara ekonomi nasıl geçim nasıl diye sorup verdiğini gördünüz mü ,

75
2
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

OLAY DOĞRU İSE ÇOK ÜZÜCÜ EMEKLİ MAAŞLARI YENİ EMEKLİLER İÇİN SADAKA PARASI GİBİ ÇOK AMA ÇOK AZ YAZIK DEĞİLMİ YA MEMURLARA BAKIYORSUN 6-7 BİN MAAŞLARI ZATEN ONUN İÇİN DE EMEKLİ OLMAK İSTEMİYORLARBUNU GÖRMEYENLEİN SEÇİMDE İŞİ ÇOK ZOR OLUR OY ALAMAZLAR ZATEN İNSANCA YAŞAMAK HERKESİN HAKKI DEĞİLMİ. VEKİLLERE VERİLEN MAAŞ NORMAL HALK IN GÖZÜNDE ÇOK PARA AMA ONLARDA GEÇİNEMİYORUZ DİYORKEN 1500 YANİ 16 -17 KAT DAHA AZ NASIL GEÇİNİLİR

59
9
yanıtYanıtla
fatih keleş:

bu bahsettiğiniz 6 7 bin tl memur maaşı acaba nerde ? biz neden 4567 TL alıyoruz ? 4567 TL maaş içerisinde kurumda yemek yok. yol yok çay parasını dahi cebimizden veriyoruz memurun durumu da iyi değil.

yanıt34
yanıt13
vatandaş rıza:

nilader dogruysa ne demek 1500 tl ile gecin bakalım göelim yalansa yalandır de bırak kahvaltılıgı yemeğı markete ıvır zıfır 3-5 parca birşey alıyoruz 1 tlş gidiyor ihtiyaclarımızı alsak faftalık 700 800 gider oda eti falan saymıyorum

yanıt13
yanıt0
RED AKNi:

ben başkanlık seçiminde yemin ettim bundan sonra açım geçinemiyorum diyen görürsem daha beter olun diyorum herkes ektiğini biçer

34
22
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title