Haberler

Elçin Sangu'dan Seçim Uyarısı: Adreslerinizi Kontrol Edin

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle gündemde olan Elçin Sangu'dan takipçilerine 23 Haziran uyarısı geldi.

Çarpışma'nın yıldız oyuncusu Elçin Sangu geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle çok konuşulmuştu. Sangu'dan seçimle alakalı dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

"HERKES ADRESİNİ KONTROL ETSİN"

23 Haziran İstanbul seçimi öncesi tweet atan Elçin Sangu, takipçilerini uyardı. Sangu, "Herkes adreslerini kontrol etsin mesela şuangeçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" paylaşımını yaptı.

Elçin Sangu'dan Seçim Uyarısı: Adreslerinizi Kontrol Edin

Elçin Sangu'dan Seçim Uyarısı: Adreslerinizi Kontrol Edin

Elçin Sangu'dan Seçim Uyarısı: Adreslerinizi Kontrol Edin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Elçin Sangu Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (45)

Saniye serbest:

Böylelerine dizisine bakmamak lazım dizisi reyting almasın arkadaşlar

20
24
yanıtYanıtla
Gamsız Baykuş:

Dizi reyting almayınca söylediği de yanlış mı olacak?

yanıt3
yanıt2
Cemile:

Allah akıl fikir versin . İmamoğlunun karısının 15 Temmuz paylaşımlarını okudun mu ? Mal okuda ona göre Vatan hainlerine oy ver Kimse unutmadı ekmek , yağ Tüp kuyruklarını dedene sor anlatsın.

18
21
yanıtYanıtla
B.K:

Bazı insanlar ,bir kaç defa televizyon da gözüktüğü için kendini Star zannedip,insanların düşüncelerine sabotaj etmeye uğraşan Geri Zekalıları da olabiliyorlar.

24
12
yanıtYanıtla
Düşünün:

Allah ın verdiği beyni arada kullanın be kadın size şu partiye oy verin bunlara inanmayın mı diyor önce okuma yazma öğrenin sonra içinizdeki fesadı kusarsınız

yanıt4
yanıt2
OSMALİ:

seni kim takar be yarın bu memlekette savaş çıksa ilk terk edecek olan sizlersiniz

22
12
yanıtYanıtla
Yokya:

O yüzden mi savaş tan kaçan ülkesine ihanet eden besili Suriyeli tosunlar sırtınıza aldınız

yanıt8
yanıt4
Yokya:

Suriyeli ler tıpkı değil mi

yanıt4
yanıt2
Mahsun pembegül:

Ibo, Orhan,Yavuz Bingol, Bülent Ersoy Ben Dalkavuklarin merkezi olarak Akape yi biliyordum .Demek ki böyle yürekli Ablalar da varmis

15
18
yanıtYanıtla
HAKAN:

TURKIYE HER SEY DAHA GUZEL OLACAK.

yanıt2
yanıt3
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title