Haberler

Ekvador'da 7,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Güncelleme:

Ekvador'da 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peru sınırında olan depremin, yerin 152 kilometre altında olduğu bildirildi.

Ekvador-Peru sınırında 7,7'lik deprem oldu. Depremin başta Kolombiya ve Brezilya olmak üzere Amerika kıtasını salladığı açıklandı.

Onlarca aktif volkanı da içinde bulunduran "Pasifik Ateş Çemberi" Pasifik Okyanusu'nu boydan boyda kat eden dünyanın en hareketli fay hattıdır.

Başta Ekvador olmak üzere bütün Güney Amerika ülkeleri bu "ateş çemberi"nin içinde yer alıyor.

"DÜNYADA 8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLACAK"

Frank Hoogerbeets adlı bir kişi, geçtiğimiz günlerde 21 Şubat günü dünyada 8,0 büyüklüğünde bir deprem olacağı tahminin de bulunmuştu. Hoogerbeets'in deprem tahminini 13 Şubat'ta Mars, Dünya ve Uranüs'ün aynı hizaya gelmiş olmasına bağlamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (34)

delikanlı:

Allahın kanunları dışında kanun koyup dünyayı yönetirseniz mevlamda dünyayı başınıza yıkar

19
9
yanıtYanıtla
ÖFKELİ:

dürbün/ yok Allah din kanun sömürü ilkelerinin yakıştığı tek kısaltma akp dir sen yanlış anlamışsın konuyu büyüklerin sana öğretsin

yanıt0
yanıt0
seytana laf geciremeyip:

zuaahaha eytana laf geciremeyip insanla uğraşan allah.

yanıt0
yanıt0
delikanlıyo:

allahın kanununu zavallı ekvatorlular mı yıktı . yıkanlar emperyalist güçler. bu dediğin doğru olsa ortadoğuyu kana bulayan israilin ve emperyalist ülkelerin başına bela gelir. bu durumu nasıl açıklıyorsun büyük islam bilgini düşünürü. açıklasan da biz de öğrensek

yanıt2
yanıt1
Gözlüklü:

Dürbünlü dayı sen Cuma namazına gitmedinmi ????

yanıt1
yanıt0
KIYAMET:

KIYAMET YAKLAŞIYOR. . .

17
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Adam haklıymış bu astrofizikçi dünya hareketlerini gezegen hareketlerini falan yorumlayan 7 üzerinde olacak dedi oldu dünyanın bu yaklaşımdan yararlanması lazım yani en azından tehlikeli tarihler insanlar önlem içerisinde yaşamını sürdürür

14
0
yanıtYanıtla
Okyanus lar tahrip ediliyor:

Bazi Ülkelerin denizlerde Atom deneyi yaparak, deprem e etkisi oluyor

8
2
yanıtYanıtla
Frankkkkii:

Frank bize 4 5 maç ver bee ; boşver depremi ....

7
1
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Peki var mı yıkılan bina ? Çatlayan bina ? Ölü ? Yaralı ? Yok! Aynı büyüklük de Türkiye de ALLAH KORUSUN olmasın ama olsa felaket olur çünkü depreme uygun bina yok toplanma yerleri yok eğitim yok. Beton, beton, beton siyaseti bir depreme bakar yıkılması.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title