Haberler

Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasına bağış yapan Murat Boz ile bir araya geldi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde kampanyasına maddi destekte bulunan şarkıcı Murat Boz ile bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve şarkıcı Murat Boz bugün Karadeniz Ereğlisi'nde bir araya geldi.

İMAMOĞLU'NUN KAMPANYASINA 100 BİN LİRA BAĞIŞ YAPMIŞTI

Şarkıcı Murat Boz, YSK kararı ile 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimleri öncesinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun adaylık kampanyasına 100 bin lira bağışta bulunmasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Murat Boz bugün Karadeniz Ereğlisi'nde ilk kez bir araya geldi.

Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasına bağış yapan Murat Boz ile bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasına bağış yapan Murat Boz ile bir araya geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Murat Boz Karadeniz İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (73)

kapak:

Sanatçı her zaman devletin yanında olmalı. Seçimi halk yapar , Türkiyede bu iş yürümüyor, halkı bölüyor, en iyi çözüm, her zaman devletin yanındayız demek , siyaset bizim işimiz değil demek ,

48
10
yanıtYanıtla
Trabzonluu:

Erdoğan önlerine altın koysada yaranamaz.. Çünkü Erdoğan içki içmez vesaire.. Erdoğan sinemacıların önünü açtı kanun çıkardı ama hemen seçimde imam oğlu destek verdi ler.. Bari susun be kardeşim... Murat Boz Erdoğan desteklese bunlar suratına bile bakmazlar.. Erdoğan ülkenin çumhurbaşkanı herkesin başkanı ama Erdoğan hiç saygı görmedi bunca hizmetine rağmen...

41
10
yanıtYanıtla
HALKI AYRIŞTIRDI YA YETER:

MEMLEKETİN YARISI HAİN VE TERÖRİST DEDİ YA. . BİRAZ EDEP YAHU. . ARTIK O ESKİ GÜÇ TE YOK. . ARTIK MİLLET KENDİNE GELDİ. . BAK GÖR 2023 DE NELER OLACAK. . MEMLEKETİN ALTINI OYDULAR. . AL BAĞIMSIZ DEDİKLERİ MB BAŞKANI GÖREVDEN NİYE ALINDI. . AYM ÜYELİĞİNE KİMİ SEÇTİLER. . BUNLARI DA GÖRMEZ BU MİLLET. . SEÇİMDEN SONRAKİ ZAM FURYASI İYİCE YANGIN ÇIKARTTI. . İĞNEDEN İPLİĞE HERŞEYE ZAM VAR AMA MİLLET UYUMAYA DEVAM. . BIRAKIN. . MURATI ŞUNU BUNU. . MEMLEKET YANIYOR. . SICAKTAN TABİ Kİ. . :))

yanıt4
yanıt21
Sevda:

İçki içmese, günde 50 vakit namaz kılsa ne olur?? Herşey ortada.. musluğunuz kesildi tabi, hazmetmeniz imkansız o yüzden :)))

yanıt42
yanıt66
Kayra:

Alakası yok bi kaç sene öncesine kadar oy versin vermesin çoğu insanın saygısı vardı yaptıkları hizmetlere. Burda sorun ülkeyi götürdüğü nokta her muhalifin fetöcü terörist ilan edilip içeri atılması. Yönetime bilgi sahibi olanları değil biat edenleri alması vs. yaz yaz bitmez. En acısı sizin bunları görmemeniz ya da görmezden gelmeniz.

yanıt1
yanıt3
Artık:

Artık benim için bir hiçsin , bakalım bundan sonraki hayatın nasıl geçicek insanlar senin hakkında neler söyliyorlar bir bilsen

33
16
yanıtYanıtla
Guzel:

Insallah beter gecer imamogluda kurtaramadin onu

yanıt16
yanıt13
Yorumunuzu yazin:

Senin icin hic olunca yoksulluga duser ac kalir simdi bu adam.sen aldigin belkide alamadigin asgari ucretinle doyuruyordun sanki adami.bizde zamaninda saray yandasi mustafa ceceli hakkinda neler dedik.ilahi ezan okuyan adam karisini bosayip sevgilisine gitti dedik bi ara baskaniniz dibinden ayirmiyordu.simdi saraya bile davet edilmiyor.sen git seda sayana sibel cana deger ver alisan dinle.ibrahim tatlisesin elinden cigkofte ye.

yanıt2
yanıt0
alfa:

noldu artik yandas demiyorsunuz. dogru ya sizin dusuncede olununca yandas olunmuyordu !!! sanatci bozuntusu

39
7
yanıtYanıtla
gökbörü:

chp hdp olunca sanatcı

38
4
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title