Haberler

Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Tuğba Özay'dan övgü dolu sözler: Ayağına taş değmesin!

Güncelleme:

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay annesiyle Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. Özay, İmamoğlu'nu yere göğe sığdıramadı.

Şarkıcı Tuğba Özay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden ünlüler arasında yerini aldı. Özay annesiyle birlikteİmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

"AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN"

Özay sosyal medya hesabından buluşmadan kareler paylaşarak İmamoğlu'na övgü yağdırdığı şu notu düştü;

"Değerli hemşehrimiz , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ettik ... Şunu içtenlikle ifade edebilirim ki karşımda genç , dinamik , heyecan dolu , gözleri ışıl ışıl parlayan , sevgi yüklü , ötekileştirmeyen , herkesi kucaklayan , her kesimden insanın abisi , kardeşi , oğlu olabilecek , o samimiyeti hissedeceğiniz bir lider var ... Annem devletimize 30 yıl boyu hizmet etmiş binlerce öğrenci yetiştirmiş bir öğretmen .. Annem, oğlum diye sarılarak kutladı kendisini ... Gerçekten de hissediyorsunuz kendisinde bu sıcaklığı ... Sayın başkanımızın yolu açık olsun ... Ayağına taş değmesin .. Görevini en iyi şekilde başarsın ... Genç ve dinamik ekibiyle birlikte İstanbul'u şahlandırsın ... Bizlerin ayrılığa değil birlik ve beraberliğe ihtiyacı var! Bizlerin kültüre , sanata , eğitime , işe , aşa , doğal yaşamın korunmasına ihtiyacı var! Bizlerin herkese eşit mesafede durabilen siyasilere ihtiyacı var! Baskısız , korkusuz , kaygı duymadan konuşabileceği , tartışabileceği , yorumlayabileceği platformlara ihtiyacı var! Bizlerin ılımlı , olumlu , güler yüzlü insanlara ihtiyacı var! Bizlerin Ata'mızın yolunda ilerleyen aydınlık yüzlere ihtiyacı var ! Ve bizlerin az biraz cesarete ihtiyacı var ! Ve umuyoruz ki tüm bunlar başkanımızda var! Tekrar kutlu olsun!

Not ; Farklı görüşlerde olan arkadaşlarımız da lütfen saygıyı aşmadan yorumlasınlar ya da hiç yorumlamasınlar .. Burası kavga edilecek bir mecra değil"

Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Tuğba Özay'dan övgü dolu sözler: Ayağına taş değmesin!

Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Tuğba Özay'dan övgü dolu sözler: Ayağına taş değmesin!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Tuğba Özay İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (88)

PÖH:

Bu devletin sizin gibi Türk milletini düşünen siyasetçilere ihtiyacı var. Yolunuz açık olsun başarılar başkanım

13
14
yanıtYanıtla
PÖH:

Beğenmeyip kıskananlar çatlasın ortadan ikiye bölünecekler :))

yanıt4
yanıt3
SER59:

SENİN YERİN ARTIK BAŞKANLIK İMAMOĞLU. . GEÇTİ BUNLARIN MODASI

13
14
yanıtYanıtla
ÇAL EKO ÇALLLL:

BENCE BU EKONUN HAKKI (ÇAL)IŞMA BAKANI OLMAK TAMDA ONA GÖRE NEDE OLSA BU KONUDA TECRÜBELİDİR KENDİSİ

yanıt4
yanıt1
GARİPLER:

DİNİME SÖVEN MÜSLÜMAN OLSA :) BİRİLERİNE HIRSIZ DİYECEK YÜZÜ NEREDEN BULUYORSUNUZ ONU ANLAMIYORUM ÜLKEYİ SOYANLAR ORTADA SİZ Mİ GÖRME ENGELLİSİNİZ ANLAMAK ZOR . . AYAKKABI KUTULARINI UNUTMADIK

yanıt0
yanıt3
Ayle:

Tubada gündeme gelmek için siyaseti seçenlerden. Dominiğe bile gitti yazık oraya mı gitmeyecek. . . Tubacım üzgünüm senin modan geçti. . .

19
6
yanıtYanıtla
ÇOKTA TIN SANA:

SEN TUBAYI BOŞVER KAZANAN TÜRKİYE KAZANAN İSTANBUL

yanıt6
yanıt10
ÇOKTA TIN SANA:

Bekleyip göreceğiz kimin kazanıp, kimin kaybettiğini.

yanıt6
yanıt1
NANKÖRLER İFLAH OLMAZLAR:

İSTANBUL ZULÜM ALTINDA ACI ÇEKECEĞİ GÜNLERE YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYOR NE DEMŞİŞLER KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR ALIN SİZE İMAMINIZIDA TEPE TEPE KULLANIN EY HAİN İSTANBUL DİLERİM İZMİR GİBİ B. KTAN ÇÖPTEN GEÇİLMEZSİN Kİ ÖYLEDE OLACAK

11
13
yanıtYanıtla
BERİL:

nankörlük aptallıktan daha az zarar verir insana ahahah şahsen ben sizin tabirinizle nankör olmayı aptal olmaya tercih ederim. sanki babalarının parasını harcadı adamlar hesap soran herkese nankör diyorlar utanmadan Allah size akıl versin

yanıt2
yanıt4
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title