Haberler

Fırıncının Ekmek Teknesi Suya Gömüldü, Gözyaşları İçinde İzledi

Güncelleme:

Kocaeli'nde su baskını olan alt geçitte ekmek dolu aracı suya gömülen fırın sahibi, aracının çıkarılmasını gözyaşları içinde izledi. Gelen itfaiye ekipleri de mahsur kaldı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki su baskını olan alt geçitte ekmek dolu aracı suya gömülen fırın sahibi, aracının çıkarılmasını gözyaşları içinde izledi. Aracı kurtarmaya gelen itfaiye ekipleri de suya batarak mahsur kaldı.

Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi Başyiğit Caddesi D-130 otoyolu altında bulunan ve yağmur suyu dolan alt geçitte ekmek aracı suya gömülen fırın sahibi, gözyaşları içinde sürücüsünün dikkatsizliğinden şikayet etti. Olay sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

EKMEK YÜKLÜ ARACIYLA SUYA GÖMÜLDÜ

Mustafa Şimşek adlı sürücü fırından ekmek yüklü 41 GL 221 plakalı hafif ticari kamyoneti ile Vezirçiftliği'nden Gölcük yönüne gitmek için Kilez deresi kenarında bulunan alt geçide yöneldi. D-130 yolu altındaki alt geçide gelen Şimşek, geçidin yağmur suyu ile dolu olduğunu görünce aracını geri almak istedi. Geri vitese takmak istediği esnada vites kolu yerinden çıkan kamyonetin freni boşalması sonrasında ise araç suya gömüldü.


İTFAİYE EKİPLERİ DE MAHSUR KALDI

Tüm çabalarına rağmen aracın suya gömülmesini engelleyemeyen Şimşek, durumu önce fırın sahibi Mustafa Köse'ye daha sonra da itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen bir itfaiye aracı da ekmek dolu ticari aracı kurtarmak isterken suya gömülerek mahsur kaldı. Daha sonra olay yerine iki itfaiye aracı daha gelerek mahsur kalan itfaiye aracı ile fırın aracını çekme halatları ile bulundukları yerden çıkardı.


"EKMEK TEKNEM SUYA BATTI" DİYE AĞLADI

Müşterilerine göndermek için ekmek doldurduğu aracını suya batmış bir şekilde görerek gözyaşları içinde sürücüye kızan fırın sahibi Mustafa Köse, "Burayı görmesine rağmen girdi, kaldı suyun içinde. Ben araçta değildim, iş yerindeydim. Telefon etti bana halat istedi. 3 itfaiye çekemedi ben nasıl çekeceğim bilemedim. Sürücü Mustafa Bey, dikkatsiz Mustafa. Orda dikilen Mustafa. Arabam ekmek yüklü ekmek teknem suya battı" dedi.


"KENDİ KENDİNE SUYA KAYDI"

Arabanın suya kaydığını söyleyen sürücü Mustafa Şimşek ise, "Buraya geldiğimde su gelince aracı geri vitese takmaya çalıştım. Vites kolu elimizde kaldı. Ondan sonra da kendi kendine suya kaydı" diye konuştu.

Daha sonra itfaiye ekiplerince sudan çıkarılan aracını gören fırın sahibi Mustafa Köse ise gözyaşlarını tutamadı. Çalışanı tarafından teselli edilmeye çalışılan Köse, tüm ekmeklerin yenilmez hale geldiğini ve çöpe dökülmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Şimşek Mustafa Köse Ekonomi Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title