Haberler

Cani Kardeş, Ablasının Boğazını Keserek Öldürdükten Sonra Evi Ateşe Verdi

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda bir binanın 3'ncü katında çıkan yangını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri tarafından bulunan kadın cesedinin altından vahşet çıktı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir evde çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri bıçaklanarak öldürülmüş bir kadının cesediyle karşılaştı. Polis, öldürülen yabancı uyruklu kadının erkek kardeşi ve kardeşinin arkadaşını gözaltına aldı. 2 şüpheli sorgularında korkunç cinayeti itiraf etti.

YANGINI SÖNDÜRÜRKEN SIRTINDA BIÇAK OLAN KADIN CESEDİ BULDULAR

Beyoğlu Çukur Mahallesi Geniş Yokuşu Sokak'ta bir binanın 3'ncü katında pazar gecesi yangın çıktı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını söndürdüklerinde sırtında bıçak bulunan bir kadın cesediyle karşılaştı.

BOĞAZINI KESİP SIRTINDAN BIÇAKLAMIŞLAR

Olay yerine gelen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada 25 yaşındaki R.K adlı kadının önce boğazının kesildiğini daha sonra sırtından bıçaklandığını tespit etti.

ÖLEN KADININ ERKEK KARDEŞİ CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından yabancı uyruklu olduğu R.K'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda genç kadının erkek kardeşi ve kardeşinin arkadaşını gözaltına aldı. Kasımpaşa Polis Merkezi'ndeki sorgularında cinayeti itiraf eden şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Seren çetin:

Yeni büyük Türkiye işte bazıları diyor ya büyük ülke işte tam da bu şekilde

22
4
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Suriyeliler le beraber çok mutlu mesuduz

yanıt3
yanıt7
CENGİZHAN:

GERİ KALMIŞ CAHİL İNSANLARDA , ÜLKELERDE, TOPLUMLARDA NORMAL OLAN ŞEYLER BU VAHŞETLER ADINA NAMUS BİLMEM NE DENİR .

19
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Toplumda iman zayıflıgı zirve yapıyor:((

17
2
yanıtYanıtla
...,,,:

Bacısına gücünü yetireceğine gidip düşmanla savaşsa ya.Bir sitem de size artık suriyeli de diyemiyorsunuz niyeyse.Tepkilerden mi korkuyorsunuz.

18
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

Yorumlara bakıyorum da ne kadar vicdansızca! Suriyeli olunca insan sayılmıyor mu? Bence siz kendi insanlığınızı, vicdan ve merhametinizi sorguya çekin. Yazık. .

14
4
yanıtYanıtla
HERO:

Bıktık her yerdeler bıktıkk

13
2
yanıtYanıtla
ayşen:

kardeşini öldüreceğine git ülkendeki düşmanı öldür. Hysiyetsiz ve onursuz pislik

13
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

arkadaş bu suriyeliler huzurumuzu kacırıyorlar ülkemde suriyeli İSTEMİYORUM

7
1
yanıtYanıtla
kimbilir_?:

bizde istemiyoruzda. temel istiyor ne yapabiliriz ? haaa suriyede zaten suriyeli kalmadı . orayamı gidelim son care olarak

yanıt3
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title