Haberler

Ehliyetini Değiştirmek İçin Nüfus Müdürlüğüne Giden Vatandaş, "Ölü" Olduğunu Öğrendi

Güncelleme:

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bir vatandaş, ehliyet değişikliği için gittiği nüfus müdürlüğünde ehliyet kaydına göre "ölü" olduğunu öğrenince şoke oldu.

Antalya'da Korkuteli ilçesine bağlı Sülekler Mahallesi'nde yaşayan Ednan Öz isimli bir vatandaş, yeni kimlik ehliyet değişikliği yapmak için Korkuteli Nüfus müdürlüğüne gitti. Kimlik değişikliği yapan Öz, ancak ehliyetinin resmi kayıtlara göre ölü olduğunu öğrendi. Nüfus Müdürlüğü yetkililerine kimlik ve ehliyetini çıkararak sağ olduğunu gösteren Ednan Öz, ehliyette ölü olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı.

TÜM KAYITLAR VATANDAŞIN "ÖLÜ" OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Yaşadığı trajikomik olay karşısında şok olduğunu belirten Öz, "Çok şaşırdım. Ehliyetimin kayıtlı sayfasını bana gösterdiler. Bakıyorum T.C. kimlik numaram aynı. Anne baba adı, doğum yeri normal. Baktım mutlaka bir yerde yanlışlık vardır ama baktım hepsi doğru. Fotoğrafa baktım en son, o da benim fotoğrafım. Artık ikna oldum ve kesin bir yanlışlık olduğunu düşündüm." dedi.

"YANLIŞLIK YOK SEN ÖLÜSÜN"

Yetkililere bir yanlışlık olduğunu söyleyen Öz, "Yanlışlık yok, sen ölüsün' dediler. 'E ben karşınızdayım' dedim. Bu sefer araştırmaya başladılar. Nüfus müdürlüğünde ehliyette ölü olması nedeninin Amasya ili Merzifon ilçesinde memur hatasından kaynaklandığını öğrendim. Ben ehliyetimi 5 Kasım 1990 yılında Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğünden almıştım. Şimdi Korkuteli Nüfus Müdürlüğü Ankara Emniyet Genel Müdürlüğe yazı yazdı ve hatanın düzelmesinin ardından yeni ehliyetime kavuşmayı bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

Gönül Dostu:

senin gibi öküze kimlik veren de suç

2
37
yanıtYanıtla
kazımmm:

sen nasıl bir mahlukatsın acaba terbiyesiz

yanıt17
yanıt2
Şinasi:

Hem gönül dostu demişsin hem de adama ''öküz'' diye hakaret etmişsin. Sen iyi olduğuna emin misin? Neden bunu yapma gereği duydun? Adamın tipini mi beğenmedin?

yanıt5
yanıt1
kemal:

sen öküz olmasaydın karşındakine söylemezdin terbiyesiz

yanıt5
yanıt1
yorum yapma!!:

senden öküz bile olmaz,

yanıt5
yanıt1
sa:

Gönüllerin öküzü

yanıt0
yanıt0
1903:

''Yanlışlık yok, sen ölüsün'' dediler. '''' Koptum :D

19
0
yanıtYanıtla
mustafa a:

adamlar yalanmı söylüyor be abim

17
2
yanıtYanıtla
muktedir:

yaani, sende ölüver dimi, uğraştırma adamları :)

yanıt4
yanıt0
KAPADOKYALI:

EN SEVDİĞİM KISIMDA (YANLIŞLIK YOK SEN ÖLÜSÜN) KISMI ADAM KARŞISINDA HALA DÜZELTMEKTENSE ÖLÜ OLDUĞUNA İKNA ETMEYEMİ ÇALIŞIYORKI. . . .

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title