Haberler

Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz'a Kendisine Küfrettiği İçin Dava Açacağını Açıkladı

Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'un kendisine ağır küfürler ettiğini ifade ederek dava açacağını açıkladı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'un kendisine ağır küfürler ettiğini ifade ederek dava açacağını açıkladı.

Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz'un Kendisine Küfrettiği İçin Dava Açacağını Açıkladı

"ACUN'A SESLENİYORUM"

Beyaz TV'de yayınlanan sabah magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Ece Erken'in sözleri güne damga vurdu. Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'un kendisine ağır küfürler ettiğini ifade ederek, "Daha önce programlardan çıkan ünlüleri konuşmuştuk. Taner Tolga Tarlacı da bunlardan biriydi. Bir video paylaşmış ve bize sallamış, sallamış, sallamış... Altına da bir yorum yazılmış ki ne yorum. Burada değil, kamera arkasında bile söyleyemeyeceğim cinsten. O kadar edepsiz ve terbiyesiz. Avukatım ortaya çıkardı. Şu anda Yemekteyiz'de yarışan Yasin Obuz isimli kişi. Bana küfreden kişi... Yemekteyiz ekibine sesleniyorum. Yarışmacıların herhangi bir hesabına bakmıyor musunuz bu programa katılırken... Bu insanları nasıl izleyicilere sunuyorsunuz. Acun sana da sesleniyorum." dedi.

Ece Erken, Yemekteyiz Yarışmacısı Yasin Obuz'un Kendisine Küfrettiği İçin Dava Açacağını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Erken Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

Abidik gubidik işler:

hahahahahahahaha

26
1
yanıtYanıtla
ıraz yılmaz:

hadsiz diyorda sen kimsin torpille bi yerlere geliyorsunuz insanları alçak görüyorsunuz

22
0
yanıtYanıtla
HARBİ KARTAL:

AFERİN YASİN BUNLARA NE VERSEN YER

19
0
yanıtYanıtla
x:

işiniz gücünüz yok sürekli adaleti hukuku mahkemeleri meşgul edip durmayın. Hakim savcılar sizden bıktı. sizin yüzünüzden gerçek suçlular sorgulanamıyor. sürekli mahkemeleri meşgul ediyorsunuz gerekli önemli davalar erteleniyor. ayıp ya siz ne biçim insansıznı. sıkıştınızmı dava açtım. devletin buna dur demesi lazım.

19
0
yanıtYanıtla
7777:

helal karfdesım

yanıt2
yanıt0
ilayda:

ece bıktık artık y defol git hayatımızdan sen her gün ekrnda milletr sldırıyorsun ya git evinde otur bebene bak

15
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu tv’ler derhal kapatılmalıdır.

16
0
yanıtYanıtla
adanus:

bıktık hergün bunları görmekten

14
1
yanıtYanıtla
TROYLER:

ece hanım doğru söylüyorsunuz ben size hak veriyorum sizde bana bi kere verirmisiniz :)))

11
4
yanıtYanıtla
beren:

Serenin sesi tam kesildi huzura erdik derken şimdide abla çıktı. biri şu gıybet makinası eceyi sustursun. gına geldi yaa

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title